vinnarNa

vinnarNa Rydén, Nirre, Jonne, Emil och Jag på Kuppa typ 2005! Bästa bilden på de största svinen! :)

En dag kvar till helg, så skönt :)  Men först NP's imorrn, ska ta hem min kavaj som jag ska ha på nyår ( samma som Ljungberg hade på fotbollsgalan i år ). Men sen på kvällen är jag öppen för förslag! Lördag ska jag jobba på NP's och sen ska jag leka babysitter with Emmie aguess :)

Jul snart ? Neh känns som Oktober :)Lucia a.k.a "vara-så-sliten-som-möjligt-i-skolan-dag"

Dagen efter lussevakan är så kul. Att se alla dessa fjortisar komma till skolan antingen "jätte-fulla", aningen trötta eller "jätte bakfulla". Skitsamma de ska synas att dem var ute på lussevakan och drack. Och det visar dem med att ha sk "jogging-/mjukisbyxor. Visa till och med skriver upp i sin kalender "13/12 joggingbyxor.se" så man inte ska glömma att ta på dem. För är det nåt som visar att man var ute dagen innan så är det dem byxorna! Festa kan man, men att dra på sig joggingbyxorna dagen efter bara för att visa upp sig är inte så jäkla coolt!   Skrattar åt er...

Skönt att man fått timmarna man ska jobba nu! :P

Lussevaka


Lussevaka Älskar dig Emmie :)

Lussevaka idag, känns ganska iskallt ! Ska chilla hemma hos Emmie, antagligen Poker, plugga (!), film och lite mys. :)

En annan sjuk sak är idag på historian så ville läraren snacka betyg, och jag hade all anledning att vara rädd trodde jag, men där hade jag fel. Ska citera henne ;) "Satsar du på ett VG eller du vill högre", jag bara WHAAAT!?!?! var ju säker på mitt IG/G haha! Sen sa hon att mitt svar (2 sidor) på  frågan 1 på provet höll högskoleklass, man tackar man tackar :) Oväntat med Naaaajs!

Borat

Borat

Borat är KUNG! inget snack om de haha :)

Han kom Han sågs Han somnade (Freddie) ;D

jeje    robaah fillr


Igår kom Malmö-horan Freddie hit, och då fick vi ju styra upp en fest här hemma. Och det kan ha varit den bästa hemmafesten i år, iaf topp 3! Allt hände, vet inte var jag ska börja (?). Kanske kan börja med att Fanny och Emmie strula hela tiden, även Kaisa var med på ett hörn eller att Jakobsson,Felix,Lovisa och Kaisa spydde eller att alla var så jävla fulla eller att jag, Freddie och Felix strulade eller att Bagge och Kaisa mös till det ;) eller att Robin och Lovisa mös till det eller att Freddie däckade kl 23.50 eller att Pelle och Johanna strulade eller att Emma pratar så mkt så hon måste hälla i sig spriten snabbt, som innebär att hon blir asfull eller Jakobssons groggar med vodka/socker/vatten eller den "nästan" fyrkanten eller att Emmie blev jättefull eller att stolen krashar när Emmie sätter sig i mitt knä eller att Davor får näsblod när Felix trycker upp sin fingrar i hans näsa eller Phille K's äckliga flyt runt pokerbordet eller Robin's urartning för att där låg några marker på golvet.
Ja var ska man börja? Det var en sjukt bra fest igår iaf! Som Felix säger; Shit va fint det var igår!

En sak bara, STIFFE LIVSNJUTAREN du hade trivts så mkt igår, nästa gång ska du sitta med Freddie på tåget, eller stå ! ;)

Tack till alla igår. Och nu ligger Robin och Pelle och sover här bakom mig i min säng, så trötta :)
Sen få fram Pelle's nycklar och alla kort och sånt...onödigt om nån tagit de !

Idag på msn! (TOTTI: Freddie)
TOTTI says:
Nä då får man gå o tömma sig själv då, jävla Bagge..Läs även Glenn's blogg, sjukt stirrig men han och Jeppe var på ett riktgit äventyr inatt :)
http://www.lunarstorm.se/blg/blg_view.aspx?postID={D66A1362-D2A8-4359-BB3C-C0186EADA913}&UserID={7E2521E6-F5C9-4678-B73E-95C0DFCFA12D}


praktik @ np's

Praktik idag, mycket segt faktiskt :( Fíck även reda på att ja skulle jobba under jullovet och de trivs jag med :) Kanske träning ikväll, men inomhusträning på österäng kl 20.30 känns iskallt, får se hur de blir :) Skulle vara för din skull Davve :)


Studiedag

CharlieCharlie


Mys hos emmie igår med filmtittande, "raise your voice" mycket bra film! och imorse knäckte vi Fucking Åmål, helt obegripligt, så kass :) Nu blir det nog poker, hade tänkt kolla ett par avsnitt Prison Break  men Charlie har somnat i mitt knä och då kan man inte bara resa på sig! :)
 
Svenska prov imorrn, det suger ! kanske skulle ägna min studiedag för den? neeeeh:)

Nej, som sagt poooker!