Intensivutbildning klar

Inne och körde två lektioner idag och de gick som på räls. Fick även min tid för uppkörningen och tänker inte berätta mer än att det är nu i mitten av september. Mer säger jag inte. Är ledig från körskolan imorgon så det var sista dagen idag i och med jag gjorde halkan i måndags. Resten av gruppen gör den imorgon.

Imorgon blir de till att städa rummet, tvätta, sen match mot Hardeberga hemma 19.00 och sen antagligen utgång. Längesen man planera en dag som både innehöll städning och tvättning.


What goes around, comes around... ses

Vilken lättnad

57 av 65 räcker för godkänt på teoriprovet och det var precis det jag hade. Fyfan va skönt och framförallt vilken lättnad. Erik skrev också idag och han fick uppkörning nästa onsdag, så hoppas jag med får så snart som möjligt.

Ikväll blir det utgång med Davor, Phille K och Felix.
 
vi ses ute

They call me Superman

Dagen startar med en överfull buss till Kristianstad. Okej, bussarna går var femte minut på morgonen men det räcker inte. Lät två fulla bussar glida förbi i förhoppning om att i den tredje skulle de finnas plats men de fanns det inte, dock kämpade jag mig in ändå. Kommer till körskolan och vi börjar repetera de vi gått i genom den senaste veckan. Sjukt tråkigt, men nu tycker jag att det sitter iaf! Hoppas på bästa imorgon.

Frukost på Maxi, middag på Maxi. Är verkligen "Hej Tjena" med personalen i Cafeterian efter minst en måltid varje dag i 1½ vecka.

Precis hemkommen från stan, skulle köra en runda och jag styrde ratten direkt mot McDonalds. Det var gott. Blir till att sova nu. Eller kanske ett Kyle Xy avsnitt...

Kul konversation med Nille...
Nilleee | NYTT NMR ! 0735-284442 säger (23:42):har ni bra vänsterkant ?

jensn.blogg.se säger (23:43):ja, riktigt bra...där är vi farligast

jensn.blogg.se säger (23:43):riktigt kvick ytter har vi med sjukt bra inlägg

jensn.blogg.se säger (23:43):kmr in o tar mkt skott också:/

jensn.blogg.se säger (23:43):så de kan bli svårt

Nilleee | NYTT NMR ! 0735-284442 säger (23:43):haha okej

Nilleee | NYTT NMR ! 0735-284442 säger (23:43):jobbigt läge

jensn.blogg.se säger (23:43):det är jag

jensn.blogg.se säger (23:43): ;)

Nilleee | NYTT NMR ! 0735-284442 säger (23:43):HAHAHAHAHAHAHAHA


ses


Colin McRae

image112Som många säkert redan vet håller jag på med mitt efterlängtade körkort just nu. Detta är min andra vecka och även den sista på min intensivutbildning. Jag går på Nya Trafikskolan, som jag verkligen kan rekommendera. Det har gått väldigt bra, har kommit igenom alla tolv övningarna på 10 lektioner. Det trodde man aldrig om en som inte kört bil innan, i princip. Nu är de bara repetera så det sitter bättre. Idag körde jag även "halkan" och fan va kul det var, trodde dock anläggningen var större och att man fick köra lite längre än vad vi gjorde. Men kul var det i alla fall! Uppskrivningen sker på onsdag 12.40, jävligt viktigt och klara det! Kommer bli sjukt besviken annars, men hallå! man får ha 13 fel, hur kan man misslyckas egentligen? Emil, tre gånger? Sen väntar uppkörning senast 9e oktober. Känner att man är på gång nu!


Efter körskolan gick jag och Emmie en runda på stan och det var verkligen längesen jag var där inne. Dock klara jag inte mig utan att shoppa något. Jag+pengar+klädesaffär går så bra ihop. Det blev Butik 47 för hela slanten. Ett par CM gröna "armybyxor", en CM vit "farfarströja" och en CM Wallet i svart skinn. CM för hela slanten idag, alltså Cheap Monday.


Musiktips:
Howie Day - Collide
Natasja - Spring2fall

Kim 18 år, "överraskningsfest"

Jag, Robin och Davor har tillsammans med Kims föräldrar planerat en överraskningsfest för honom. Den tog vid igår och det blev ett mycket lyckat resultat! Vi samlas allihopa vid busshållplatsen vid hydro för att gemensamt gå hem till Kim där han har kalas med släkten. Cirka 40 st sluter upp och verkligen kul så många kunde komma. Och Kim blir faktiskt ändå överraskad fast en viss Mjörne kanske hade försagt sig kvällen innan om våra planer. Det bjuds först på kräftor och räkor, ostbricka och annat god "plockmat" för att senare även grilla hamburgare som "nattamat", stort tack till Ola och Marie (Kims föräldrar) för denna kvällen. En toppenkväll som sluta tidigt, men vem har sagt det är fel och sluta när det är som bäst?

image111 
Bilder från festens finns uppe på www.jensn.pixbox.se under dagen!

Ny förlust

Förlust hemma igen, samtidigt vinner Kävlinge mot KBI. Det börjar se illa ut nu! Vinst mot Kävlinge är ett måste och sen poängplock i matcherna mot Hanaskog och Lunds SK är också ett måste. BW90 var x antal ggr bättre än oss och finns inget o klaga på, vi gör en bra match. Får dock inte in bollen i mål och släpper in lite för lätta mål. Jag gör vårt mål. Två mål på de två senaste matcherna, hoppas de håller i sig iaf!

image106 Precis reducerat till 1-4
image107Clemen tas hårt av BW90's Tobias Nilsson( Kusin )

Kevin, affärsmannen...

Jens säger (16:32):men 140 kr för 5 öl, deal?

kääv säger (16:33):det var typ det sjukaste jag någonsin fått in i mina öron

Jens säger (16:34):men kolla här...5 öl på krogen 5x45=225... så dyr e jag nte ändå

kääv säger (16:34):flippar du nu?

Jens säger (16:34):nej?

Jens säger (16:35):ok kompis pris, du får 7 öl för 120...deal?

kääv säger (16:35):kan man inte köpa ett flak?

Jens säger (16:35):jo 320kr

kääv säger (16:35):sjuttis?

Jens säger (16:35):210kr

kääv säger (16:35):för en zaranoff?

Jens säger (16:36):jafan, nya flaskor u know

kääv säger (16:36):haha då får jag nog fixa från annat håll

Jens säger (16:36):hahaha kevin, jag flippar med dig förhelvete

kääv säger (16:36):hahah jag blev fan svettig

haha. bästa på länge!


Förlust 1-2

Första matchen på höstsäsongen igår. Förlust med 2-1 hemma mot KBI är inte godkänt. Några andra som heller inte får godkänt är domarteamet, sämsta jag varit med om! Vid deras 1-0 mål är han minst 1 m offside, men nej då ingen vinkning av linjemannen ( som vars bror spelar i KBI ), i andra halvlek blir vi bestulna på en solklar straff, svårt för domaren att se men densamme linjemannen som ja nämnde tidigare måste vinka där, allt annat är tjänstefel! För dåligt. Aja jag fick sätta dit mitt första mål för säsongen med en iskall chipp efter blivit framspelad av Winnberg. Ni ser själva på bilden nedan var bollen är påväg. ;)

image104 image105