inget jobb

Ja då ligger man bara hemma idag. Har käkat frulle, lekt lite med min nya mobil(SE P1i), lekt lite inne på simbapoker, lekt lite med tv:n och lekt lite med snoppen.  Nej men ni fattar att det inte är så kul och bara ligga hemma även om de är lugnt och skönt. Iofs är jag inte själv hemma, utan Emil är också "sjuk". Aja nu blir de chips och en bra film.

host host

Efter en helg med sjukdom till och från, har nog haft alla möjliga symtom. Som tex ständig huvudvärk, ont i halsen, snorig, illamående, kallsvettning(?) så är de ny vecka.  Tar nog the day off imorrn och tar de lugnt. Känns som jag behöver det efter att inte tagit de lugnt någonting på ett tag. Har haft varje dag planerad och de gör mig stressad.

Love Actually just nu på 5an, så jäkla bra e den filmen.

tattoo

image128
Här har ni då min tatuering. Det är en karp med en lotusblomma. Karpen symboliserar styrka och uthålliget eftersom den simmar motströms på hösten.

Väla.

Har spenderat denna söndag på Väla (köpcenter i Hbg, Cicci) med underbara Emmie och henns morföräldrar. Hände väl en del sjuka saker, som att Emmie hittar en larv i salladen på hennes bakade potatis, Kenneth(morfar) glider runt med en halv toarulle under skon, Emmie köper bara en tröja och ett par jeans. 

Nu ska jag följa den blonda in på Bolagret, ses.