Kul...ja jättekul

tror ni inte Bar Á Bar går och vinner hela skiten... Åhus beachhandboll kan dra lärdom av detta, ha inte en överviktigt senil domare och låt inte en 5-åring sköta resultattavlan + håll alla supportrar och avbytare borta från resultattavlan. Pinsamt...

Pinsamt slut på Beachhandbollen

Sjukt taggade va vi inför detta. Vinst i de två första matcherna följt av två uddamålsförluster för att sen avsluta gruppspelet med en vinst och sluta trea i gruppen. Storspel av B-ström mellan stolparna, riktigt bra var han idag. Även alla andra gjorde en grym insats.
 image97

I slutspelets 32-delsfinal mötte vi Bar À Bar från Ystad. Skulle visa sig vara ett gäng patetiska fuskare. Mest pinsamma ja sett på handbollen någonsin. Märkväl ingen av oss spelar handboll, dem hade elitseriespelare med. Vi leder med 5-3, helt plötsligt står det 5-5 och ingen har gjort mål. Han som skötte resultattavlan fixar till det när dem gör mål och ändrar till 5-4 till oss. Då är allt rätt. Men då går domaren in och ändrar om så det blir dem som leder. Sen fortsätter deras avbytarbänk ändra resultattavlan och de blir kaos. Jag får rött kort för att jag reser mig upp och till slut vinner de med 8-7. Tråkigt när det är vi som skulle vunnit med 8-7 om allt gått rätt till.


Tycker ändå vi gjorde det sjukt bra idag.
Laget vi ställde upp med var Jag, Felix, Robba, Victor Jö, Axel, Kim, B-ström och Nirre.

Bilder från Åhus Beachhandboll 2007,
www.jensn.pixbox.se


Skadeproblem inför imorgon

Inför vår entré i Åhus Beachhandboll imorgon har vi laddat på vårt egna sätt. Vilket kan va fel sätt, då vi nu dras med mkt skador efter en intensiv gårkväll.

Victor jö: Sprucket ögonbryn, 6 stygn
Mjörnerup: Inte en knoge hel på högerhanden + piketstyrkan i röven
Dagge: Krossad knoge, svullen hand
Robba: Stukad hand, kanske brutet lillfinger
Bström: Ev. skadad hand sen igår
Kim: Brustet hjärta

Ja, det är Felix och Axel som är helt skadefri. Tur Felix jobbat, annars hade han garanterat också stått på skadelistan inför imorrn. Pajas!


Aja, söndag halv 10 på bana två startar vi. Be there!


Fuck Freddy Kreauger, de här é på riktigt

image96

Igår blev de stranden på dagen och det var jag inte ensam om, jäklar vad folk där va! Sen blev det träning, och kan säga att mitt lag vann 8/10 matcher typ. Dominera. Efter träningen begav de sig till förfest hos Bström och där va sjukt fint och mkt folk. Sen sluta kvällen med galna turister och galna poliser. Idag vet jag inte riktigt hur dagen ser ut. Kanske umgås med Emmie om hon är lite gladare idag!


Åhus Beachhandboll 2007

Åhus GG: Coach: Jenna, Lagledare: Davor
Spelare: Mjörnerup, Kim, Robba, Felix, Victor Jö, Bström, Dagge och Axel.
Matchdress: Limegröna tröjor och röda shorts.

Speltid
Bana LagLag
22/7 09:302          2002 HK 1 3Åhus GG   
22/7 10:303 Åhus GGFFÖM(p)   
22/7 11:303 SvärmorsdrömmarnaÅhus GG   
22/7 12:3014 BK Old Boys/Eksjö BKÅhus GG   
22/7 14:007 Åhus GGSoffliggarna  


Det är våra matcher man kommer minnas som "publikmatcher". Be there cuz det kommer showas!

Grillkväll

Grillkväll igår nere på stranden med Emmies vänner. Det var mycket trevligt, då man också blev lite rund om fötterna. Dock tog allt hastigt slut, då deras sista buss skulle gå mot Kristianstad. Även ett år och 4 månader med Emmie igår(!). Fiint!

   

Träningen drar igång idag, sjukt sugen!

Giftig

Jättemysig kväll igår med Emmie. Vi käka pizza, okej inte så mysigt men vafan. Sen gick vi och åt glass nere i hamnen och för att sen bowla. Kan säga att jag vann med nästa 100 poängs marginal. Kvällen avslutades med en riktigt bra film, The Harsh Time. image82

Inte lika mysigt idag då jag jobbat, fyfan för den fabriken. Aja, kvällen blir kanske desto finare. Ska in till stan till Emmies kompis Mimmi på förfest, då det inte verka bli något med Båstad. Blir säkert en trevlig kväll.


Låttips: Mange Schmidt - Giftig  

Nej, jag vill inte ha nån kaviar på


image81Som sagt igår åt Emmie Langos för första gången. Och det var verkligen något som fastnade hos henne, för imorse vaknar jag till att hon pratar i sömne och säger " Nej, jag vill inte ha nån kaviar på ".

Haha, Älskar dig gumman!


Gutter

Hemma igen efter en kväll som starta med Bowling med Mamma, Glenn och Emmie. Där Emmie vann allt, medans jag kom sist. Jag får skylla på att det var ljust i hallen, brukar ju bowla när de är "Disco-bowling".

Sedan blev det stan en runda, där Emmie efter tjat i flera dagar fick sin Langos. Hon blev sådär nöjd. Håller med henne, de smaka bättre sist jag åt det.

Nu blir de film!

Natti!

Tomtetidning #1 K-Bladet

Kristianstadbladet har ännu visat vilken tomtetidning det är. Följande kunde läsas i dagens tidning.

"Ur Kristianstads FF-synvinkel i övrigt är det nu klart att klubben lånar ut David Mårtensson till KBI för resten av den här säsongen."

Kul att KFF, KBI eller K-Bladet ens pratat med David. Saken är den att David snart skriver på för Åhus HBK!


Var ju på Carlings idag, och det gick väldigt bra. Jag är nöjd med vad som sades och så. Får besked i slutet av veckan om jag fick tjänsten eller inte. Jag var iaf en av de 10 som fick komma på jobbintervju av ca 90 ansökningar.
Låttips: The Arcade Fire - Intervention

Fattar ni hur dålig jag är?

Vi spelar i Korpen som är den sämsta Ligan
Vi spelar i den sämsta divisionen
Vi ligger sist
Och du är sämst
Fattar du hur dålig du är?


Jag gick Barn och Fritid Special, som är svårare än vanliga BF. Jag hoppade av för jag skulle flytta till Åhus och i Kristianstad fanns bara vanliga BF och det var jag inte intresserad av att gå. Därför valde jag handel och administration som är den lättaste linjen enligt vissa. Jag hade min praktik på NP's där jag jobbade extra också, och hade blivit lovad jobb efter skolan. Såklart skulle det gå i konkurs. Min vanliga tur kändes det som. Jag missade mycket i skolan, ansåg att det fanns viktigare saker än att plugga sönder mig. Jag umgicks med kompisar, flickvän och fotbollen tog en del tid. Priotera skolan sist. Vilket man kan ångrar nu kanske. Gick ut gymnasiet med 14 IG, 1 MVG och resten G efter inte varit där de sista 4 månaderna typ. Jag jobbar ibland för Hörby Taktek och Tak Mellanskåne som min pappa äger. Jobbat även för Pelles Pizza, det känns som ett jobb för en avhoppande skolelev som hade en misslycklad skolgång. Jobbet som takläggare är bra, och bra betalt framförallt men jag vill inte bo i Hörby, vilket är ett måste. Men jag kan ha fått en vändning i mitt misslyckade liv, ska på jobbintervju imorgon på Carlings. Hade varit så fint. Visa att man inte behöver läkarexamen för att få ett okej jobb. Som vissa personer tror, jag är ju inte bra nog för vissa. Då jobb och karriär spelar stor roll vid 19 års ålder.

Föresten har jag inte körkort heller.
Shit vilken dålig människa jag är!  hade varit kul och hört din sanna historia om dig själv...


Debut på Lotus

Igår startade K-staddagarna. Det var säkert mycket folk ute och så, jag vet inte faktiskt. Jag, Emil, Macke och Bj spendera vår kväll på Lotus, har inte varit där innan men helt klart verka de vara ett mysigt ställe med mycket sittplatser. Emil bjöd mig igår och hans första beställning bestod av 10 öl, sådär lite lätt. Enligt Emil är K-dagarna en stor, enda, lång grisfest. Emil gillar inte grisar!

Antingen va med Emmie ikväll och sen en runda in till stan eller blir de fest! Vädret spelar stor roll. Hennes beteende också. Och kan säga att både vädret och hennes beteende ligger efter just nu.

En annan fin sak är att igår ringde de från Carlings och jobbintervju är inbokad tisdag nästa vecka. Hoppas!


Ses ikväll!


Shoot down the stars

Lördag
Under dagen var jag och Emmie nere och kolla Beachfotbollen. Det var väl sådär, men det hände en kul grej. Micke Nilsson, Chippen Wilhelmsson och Isaksson var ju med och spelade i lag "Ovesholm With friends". Under en av deras matcher började det regna och snett bakom deras avbytarbänk stod jag och Emmie under ett paraply då Chippen helt plötsligt fråga om han fick komma under. Det fick han såklart inte. Roma-fitta! Okej, han fick komma under! Så nu har man stått och sniffat Chippen i nacken, sådär ca 10 cm ifrån faktiskt.

På kvällen var det pizzabageri hemma hos Emmie. Jäkligt goda blev pizzorna. Vi hade lite tävling, Jag och Emmie mot Carina och Stor-Jens. Deras pizza blev finare men vår kan ha varit snäppet godare. Svårt och säga, iom jag inte åt deras, av ren stolthet, vår pizza var bättre! Sen cykla jag och Kim till Furehov där det var klubbfest för Åhus HBK. Vi kom nog i sista stund då folk börjat gå hemåt. Så vi drog vidare och hämta Emmie och sen cykla vi till Duffen på förfest. Där var det sjukt mycket finare och sen drog vi vidare till Handelsbaren där det var sjukt mycket folk. Winnberg, Glenn, Taha och Junior är nog portade därifrån numera, skrik lite grabbar skrik! Jäkligt mysig kväll där. 
                
                            

Söndag
Ska käka frukost med Emmie då jag hör något från Glenns rum, och där ligger Winnberg med kavaj och allt på och sover på soffan. Bjuder han på frukost. Sen kolla vi nog dem flesta olika fina småfilmer som finns i en två timmar. Allt från Adaminhoo på www.youtube.com till stjärnorna på www.voetbaltruc.nl till andra sjuka filmer där fanns i datorn. Sen drog vi till Pizzaboden och käka och sen stranden och kolla lite fotboll.

Avsluta dagen med filmmys med Emmie och lite poker. Hittar pluset varje dag numera, fint! (Medans jag spelar poker läser Emmie en bok... E: " Den är så gripande och sorglig "). Big shit!

Musiktips: Gym Class Heroes - Shoot down the stars