Bowling + HBaren

Bowla med Victor, Fanny och Emma ikväll och jag gick därifrån som segrare, Victor kom sist! Sen begav vi oss till Handelsbaren. Jag var hungrig, men köket var stängt men jag och Victor tiggde till oss vars en "grillad macka" iaf och fyfan vad stark den var, men lika god var ölen! Sen vet jag inte vad det var med Victor och min ryggrad, han skulle iaf slita ut den. Sa nog det minst 10 ggr ikväll, läskigt!

Jag lämna in ansökan på Carlings idag också, hade ju varit underbart och fått de jobbet.

Imorgon blir de en runda ner till Fotbollens dag på Furehov och sen ner till Beachfotbollen en runda. Imorgonkväll? Inte en aning vad som händer då.

Godnatt!


Imorgon kommer hon

Fest hos Emma igår, eller det dog ganska fort tyckte jag men det var jäkligt chill!

image77  image78
Jag                                                                        Kim, Jag, Fanny och Elin

Ikväll blev det vinst borta mot Brantevik, 4-2. Så jäkla härligt att få avsluta vårsäsongen med vinst.
Skulle till Class ikväll men orkar verkligen inte det nu efter matchen, alla andra ha så kul!

Imorgon kommer Emmie hem, har verkligen saknat den tösen. Så de ska bli skönt.
Nu blir det film och sen sova!

Godnatt

She says she loves me

image73       image74   

Det är den 25e idag, vilket innebär lön. Det ska iaf göra det, men har inte fått in nåra pengar ännu, fruktanvårt dåligt. Så antagligen blir det inte stan och shoppa idag. Istället beger jag mig till pappa och ska jobba ikväll och imorgon tisdag. Hemma igen tisdagkväll. Och Pk har stuckit till havs nu, hemma om 3 veckor och Emmie kommer hem på torsdag, hon är ju i Malaga, Spanien. Längtar tills torsdag, saknar henne nu ju! Sen bara gratulera Kim och Matilda som hittat tillbaka. Sen tipsar jag om Gym Class Heroes med låtar som Papercuts, Clothes Off och Taxi Driver. Och med det sätter jag punkt för mig, nu blir de poker.

image76


GCH - Papercuts

She says she loves me
but she comes and goes when she pleases
when the door shuts
it's like another papercut




GCH - Taxi Driver

My little Chemical Romance left a
bad taste in my mouth
but I imposed her like, "Hey Mercedes why the long face?
why you cryin? theres no need
just put on this Coheed and Fallout"
Boy meets girl Jimmy Eat World
but Schlep eats pills till hes all out





Midsommar

Sitter hos Phille K nu med Bagge, Robba, Kim, Dan och Micke. Precis fått i oss en middag som bestod av de vanliga, sill, nypotatis, köttbullar, ägg och mycket gräddfil. Har även hunnit få i mig efterrätten som bestod av glass och fruktsallad pga att jordgubbarna var slutsålda! Ska dra oss vidare senare, var vi ska återstår och se!
Just nu rakar Phille sitt huvud, och nästa man till rakning (eller män) Bagge, Dan och kanske Micke. Fint! Jag är sugen men vågar nog inte.


Trevlig midsommar!


Edit:
Det ska bli skönt att krypa ner och se film nu. En liten resumé av kvällen:
Vi hamnade hos Ville, där jag och phille, delvis Robba, gjorde allt för att "göra det bästa av situationen". Där var väl inget jätteös, men tyckte vi drog igång det ganska bra där. Efterfesten blev hos Sanna Nordlund, där jag, Robba, Phille, Sofie och Fannie slöt upp. Sanna bjöd på hamburgare, kanelsnäckor, knäckebröd och glass. Väldigt snällt, för mat var jäkligt gott just då! Jag följer Fannie till Glashyttan och beger mig sen vidare hemåt, men påvägen stöter ihop med "baby-ligan". Tre familjer, alla med barnvagn står mitt på vägen och en av "familjerna" är Emmie's. Har följe med Carina, Ludde, Malte och två andra hem. Stor-Jens tappa vi påvägen. Trots allt en helt okej midsommar.

Godnatt!

At a medium pace

Då var ännu en helg avklarad. Den har varit för slapp, har inte hänt så mycket. Ikväll blir det kanske grillning hos någon eller nånstans eller blir de bara chill hos Emmie. Sen ännu en vecka av? Ingenting antar jag, jag vill ha jobb. Sommarlov är sjukt överskattat nu de första veckorna. Såg dock en bra film igår, tror den hette Primeval. Det är ju alltid något!

Låttips: Adam Sandler - At a medium pace

image69 image71


K-Bladet, pajastidning!

image68

Igår var det derby. Åhus HBK - Tollarp. Det slutade 4-1 till oss och 3 härliga poäng. Målarna var Clemen 2, Taha och Jimmy. Sen måste man ge Kristianstadbladet en stor eloge för dem är trots allt den största pajastidningen nånsin. Minst 1-2 fel i varje artikel. Som idag läser man:" 1? 0, 14:e minuten: Thomas Clementsson sist på bollen efter rena klapp-klapp-spelet: Martin Persson till David Winnberg till Thomas Clementsson. Rena propagandaliret! "  Vadå David Winnberg, där ska stå Jens Nilsson, det var jag som fick passningen av Myggan och det var jag som la fram den till Clemen. Synd Winnberg men du var inte inblandad i alla 4 målen som där står. Men du gör en godkänd match!




Vrf heta såhär på msn? Gucci, Fendi, Prada/ Cypern vecka 27 med polarna- sjukt mä HB jag drack igår


"Chippen" i Kristianstad

Jag och Emmie åt på Rosegarden idag, mycket gott som vanligt. Sen var hon borta och larma av sina shorts som personalen på Vero Moda glömde göra igår. Och när vi kommer glidande utanför Trendie, helt från ingenstans kommer Christian "Chippen" Wilhelmsson gående med "sin" Oksana, dock är hon mycket snyggare i Moore-tidningarna, och två andra killar.

Samling om ca 40 min. Avspark 19.00, Tollarp Hemma. Vinst vinst vinst... om inte, katastrof katastrof katastrof!

Sen blir det antingen till Mange eller bara ta det lugnt. Vi får se!


Även ett bränt popcorn går ner

The Holiday, riktigt bra film med Jude Law och Cameron Diaz i huvudrollerna. Såg den igår med Elin och Fanny, och var det inte gnällande om hur snygg Jude Law är så var det om hur brända popcornen var. Ändå åt Fanny upp allt, helt ensam. Jävla kräng! Och dem var brända...

Träning senare idag och imorgon tar vi emot Tollarp på Furehov 19.00. Kan bli en riktigt bra match.
Först ska jag till stan nu med Emmie, hon ska shoppa och jag ska hämta min tröja som jag haft på lagning.


image65    image66  image67

Lottningen Åhus Beachhandboll 07

Idag fick vi lottningen i Åhus Beachhandboll 2007. Det är vi som är Åhus GG.
Laget: Jag, Kim, Robba, Felix, Emil, Bergström, Dag och Axel.

SpeltidBana LagLag
22/7 09:302 2002 HK 1 3Åhus GG   
22/7 10:303 Åhus GGFFÖM(p)   
22/7 11:303 SvärmorsdrömmarnaÅhus GG   
22/7 12:3014 BK Old Boys/Eksjö BKÅhus GG   
22/7 14:007 Åhus GGSoffliggarna  


Det är våra matcher man kommer minnas som "publikmatcher". Be there cuz det kommer showas!

Minigolf

Hade en helkväll med bara Emmie igår. Mycket trevligt. Vi grillade, spelade minigolf och åt glass. Minigolfen var jämn som vanligt,  den slutade 72-72, alltså oavgjort. Sist vi spelade vann jag ju. Emmie ledde med 5 slag inför sista hålet men att jag gör en Hole in One där och hon går i på 7 slag förändrade en del. Så än är jag obesegrad!image64

Idag blir det en runda till stan, inget strandväder ju. Men det är skönt, måste ju lämna in en tröja som ska lagas på Butik 47. Sen får man se om man hittar något annat intressant.

En bra sak är att inatt hostade jag inte en enda gång vad jag vet, medans jag låg vaken hela förra natten och hostade. Kanske kan träna imorgon. Viktig match på fredag mot Tollarp hemma.


Täppet/Äspet? Same shit, different name!

Ja, vad ska man skriva? Att man varit på stranden idag med? Jo, för det har jag varit men inte så kul att läsa om kanske. Men det händer inte mycket annat än att hänga på stranden. Stranden just nu är Revhak, där de flesta från Åhus ligger. Så efter många år på Täppet får man väl ge med sig och åka till Äspet.

Man slutar dock aldrig förvåna sig på vissa folk. Dock berätta Sanna om en kul grej hon hade hört på bussen. Där hade två personer stått och pratat och den ena sa att hon skulle till Täppet och bada, då sa den andra något i stil med ; " Asso, det är ju fattiga sidan, man ska ju va i Äspet ".  Då säger PK: Fan va synd det är om henne, ha såna blåsta jävla föräldrar som lurat henne att man skulle va finare om man var från äspet. Och han har så jävla rätt! Btw personen som sagt detta bor själv på täppet.

image54   image62

image63



Bilderna från Kim's Champagnefrukost 8 juni ligger nu uppe
på www.jensn.pixbox.se.



Har åkt på en jäkla förkylning så idag blir det ingen träning heller.


After Beach

Efter en heldag på stranden blir det nu After Beach hos Emma som Philip säger. Fint fint!

Hitta en rolig bild... eller alla kanske inte ser det roliga direkt, men anstärng er så ser ni!

image53

Beachen

Igår var första dagen på stranden för mig. Sjukt trevligt. Starta på äspet sen var jag ute på havet i ca 1 timme, kanske lite mer med PK på hans vattenskoter. En Seadoo RXP, sjukt rolig leksak! Sen avsluta jag på täppet. En rolig sak är att 90 % av folket vid "bryggan" egentligen hatar Åhus, eller dem säger det iaf!

Nej, käka nu sen hämta fanny och sen äspet... och ja, Emmie du ska med !

image52

Inför Sverige - Island

Riktigt seg dag på jobbet idag! Men Chrille (sär, ensamvarg, hör inte vad han säger typ, avbryter mitt i meningar, hoppar från en sak till en annan) är 38 år med en 12 årings hjärna sa det roligaste och mest klockrena analys jag hört.  Vi snacka om matchen ikväll...

Jag: Ikväll vinner Sverige, annars är det skandal. Dem kan ju i princip säkra biljett till EM! Hur tror du det går?
Chrille: Hmm, tror Sverige vinner, dem brukar göra ......(avbrott) det mot Island, eller blir det oavgjort, det har ju hänt.... (typ 30 sekunder avbrott)....eller förlorar Sverige! Blir intressant och se hur det går...
Jag: Jo det har du rätt i, nåt av dem lär de nog bli...

Avdelning helgardering ? Han skulle ju suttit där Glenn Hysén sitter... stjärna!


Matchen ses på Robins ikväll, pizza och nåra kalla med krigarna!

Jobba imorgon, sista dagen... Jobbar 05.30 till ca 17.00-18.00. Lång dag, men sen är jag färdigjobbad där.
Då har jag under min tid försett hela Sweden Rock med mat. Ca 12 000 kebab-/pizza-/tacorullar, 7000 hamburgarbröd, 16 000 pizzor och 600 baguetter.

Nej nu blir de nåra avsnitt Vänner, sen dusch och iväg!

Kan du vissla Johanna...

På träningen igår kom en rolig sak fram och om det är sant så kommer jag se mig om för ny klubb! Ryktet säger att de ska vara spelarmöte för att Jag och Clemen hade gått och visslat på planen senast. Aja jag minns inget om att jag gjort det, men det är möjligt. Är man felaktigt petad och bli insläppt på plan när man ligger under med 4-0 och sen när de står 7-0 lägger av en vissling, det visar bara på missnöje och att man inte känner sig rätt behandlad eller inte bryr sig om den matchen. 7-0! seriöst! Spelarna som petade mig och Clemen var en som missa alla träningarna i veckan pga av sjukdom och den andra för att skadat sig på skattjakten och inte kunnat träna. Inga bad feelings till er grabbar! Aja, får se hur det blir med det. Känns som klubben borde lägga andra saker som högsta prioteringar.  Får se hur det blir med detta... forts. följer!

På kvällen kom Emma och Ellen på besök från Hörby. Mycket kul. Det blev McDonalds i Kristianstad en runda, där Dan lite oväntat stod som chafför trots tung förkylning.

Ikväll har jag varit med Älsko´t Emmie och de blev Spiderman 3. Sådär, känns som man sett de redan. Typ i 1an och 2an.

Jobba imorgon. Ja jag vet det är röd dag! 06.00-12.00 och 3-dubbelt betalt. Kan inte säga nej!

Sen torsdag blir det nog T-parken och "dem" konserterna sen fredag är det student i Kristianstad och Emmie fyller år. Väldigt kul !

Måste sova nu, upp om 5 h och jobba!

God Natt !


Stan Smith

Klockan 20.00 idag tar jag upp pokern igen. Hållt upp i nästan 2 månader.
Sen blir det mkt lugnt ikväll och tidigt i sängen. Ska ju jobba mån,tis och tor denna kommande veckan.
Men det är det värt. Jobb = Pengar = Shopping. Okej där finns folk som inte behöver jobba så hårt för att kunna konsumera och det är kul för dem. Jag är inte en av dem.


image50Söker Acne Chinos, finner dock inget ställe dem säljs på mer än NK. Har nån en bra internet-butik där de finns så lämna den i kommentarer! Sen är jag sjukt inne på Adidas Stan Smith, som på bilden. Dan har ju gröna och vägrar sälja dem, idiot!




Pokern har börjat. Vi ses!


Glömde säga i förra inlägget här att Davor sköt utanför
från ca 2 m mot Glimåkra. Har gjort en bild här för att visa hur stort han missar.image51
Gul gubbe: Deras målvakt rusar ut mot Clemen.
Svart: Clemen som passar bollen förbi deras målvakt till...
Röd: Vår egen stjärna Davor som lyckas missa öppet mål. Imponerande, iom de är svårare att missa där!
Btw pilen visar var bollen hamnar. Typ vid kiosken...


Drogba och Riise

image47image49Igår match med:
A-laget: Jag och Clemen bänkade, förlust 7-0 Marieholm.

Idag match med:
B-laget: Jag och Clemen från start, vinst 7-2 mot Glimåkra.
Mål: Clemen 5 och Jag 2.
Assist: Clemen 1 och Jag 4.
(+ att vår målvakt snodde en straff från mig, som han missade)



Ikväll blir det till att chilla, ner till Robin's och kolla matchen och käka pizza antagligen. Sova länge imorgon!