Full och glad

Blev Frimus igår efter förfest hos Davor och sen en runda på Hessle. Såklart brända man rent för mkt pengar och blev alldeles för full. Dock inte "spyfull" utan mer "fyllesnack-och-skelögd-full". Sjukt fint var det iaf. Och finare skulle de bli. Cirka 03.15 glider jag och Micke(?) in hos Lovisa där Emmie och hon låg och kolla porr och käka pizza(?). Sjukare blev det. Men de tar vi en annan dag.

Btw, som Kim säger, så stod han och grät större delen av kvällen. Alla var så taskiga mot honom.

Ikväll blir det lugnt, kanske poker eller göra nåt med Philip.

HairCut

Igår  fyllde min "gamlemormor" 90 år! Blev kalas och de va väl trevligt och så. Senare på kvällen tog man med Emmie in till stan och käka McDonalds och gick en runda. Emmie är ju nyklippt också, samma frisyr som Gathania i Idol. Mycket snyggt blev det iaf.

Just nu sitter man på jobbet och spelar poker och hänger på facebook. Minus just nu, men vi jobbar vidare.

ses

Grönt idag

Ingen träning idag iom mitt knä nte är helt 100, kan va minisken. Hoppas allt e bra till kvalet om det blir så. Istället blev de lite poker idag, och det fick väldans bra. Spelar numera bara Pot Limit Omaha på Svenska Spel. Här kommer lite fin statistik från dagens 4 senaste sessioner. För er som inte kan tyda den så står där kort o gott: 59 minuters spel och plus 1124,55 kr.

image116

Från Lowstakes till Highstakes. Ett löfte.

ses

Stockholmsderby

Idag har de varit jobb, träning och sen  blev de bowlingen med Robba, Kim och Davor för att kolla matchen. AIK-Djurgården. 1-1 är väl ett rättvist resultat i en annars bra match.  Fan med, är avstängd sista matchen mot Kågeröd, som spelas hemma på söndag 13.00, kmr bli tungt och sitta bredvid i en så viktig match. Tråkigt också iom storformen man har just nu.
Positivt är att det blir utgång.

image115

Till sängs nu så man är utvilad för en mkt tuff arbetsdag imorgon...

Tre viktiga poäng

Vinst idag med 2-1 mot Tollarp. Fick en härlig start genom att jag spelar fram Lewitz som faller i straffområdet och domaren blåser straff, detta redan efter ca 1 min spel. Lewitz dunkar in straffen säkert. 2-0 kommer 10 min innan halvtid genom att jag spelat fram Winnberg som avslutar med en härlig chipp. Vi dominerar första halvlek totalt, främst genom mig och Kim som totalt sprínger/spelar sönder deras innermittfält. I andra halvlek blir vi mer ängsliga och försiktiga och när de återstår 10 min av matchen får Tollarp in reduceringen.

image114 

Kim bjöd på middag sen på kvällen, makaroner och köttbullar. Gott och mätt blev man. Sen blev de en runda till Emmie och kolla idol och spela lite Tony Hawk. Fick även äran att vara taxi för Kims föräldrar. Och jag har äntligen tagit mitt första djur, de blev en liten fågel (kanske en fladdermus, inte omöjligt) som fick sätta livet till när man maxa fåååården.

Ses


Viktig match imorgon

Ännu en arbetsvecka slut. Den avslutades med att Christian bjöd på middag på Golfan idag. Christian är en som jobbar för mig, samhällstjänst. Han gömde undan ca 5 miljoner i en advokatfirma, dem kom på han och dem tog pengarna. Men en trevlig norrlänning är det!

Ikväll blir det nykter utgång eller bara chill. Match imorgon ju, viktigt med tre poäng där.Fan va gött!

image113
Efter påtryckningar av mina hängivna "bloggfans" (läs: clemen) har jag bestämt mig för att försöka uppdatera här lite oftare.

Nå, vad har då hänt den senaste tiden? Jo det har varit fotboll, det har varit fest,  det har varit jobb och det har varit poker. Alltså samma som vanligt förutom en sak, jag har fanomej klonkat in KÖRKORTET! Vilken känsla, sjukt skönt.

I helgen blir de lugn fredag, dock hänger ja kanske med de andra ut, nykter.  Sjukt viktig match på lördag mot Tollarp, förlust där och de blir nog 5an nästa år. Vilket kanske inte varit helt fel.

Aja, mitt uppe i en MTT just nu.

ses

Sean Banan

Helgen går mot sitt slut. Ca 43 min tills det är måndag!
Hade nog en av de bästa utekvällarna i fredags, Lotus gungade som aldrig förr. Dock har en dålig vana smugit sig in bland "oss". Det är att köper man 4 öl så ska minst 1½ sprutas ut. Vi trivs som aldrig förr!

Nu väntar fyra helvetesveckor på Furehov och sen är man arbetslös igen. Längtar redan(!). Dock är det bara fem dagar till helg.

Sean Banan, roligaste klippet jag sett på mycket länge. KING!
http://www.youtube.com/watch?v=bHCAc4fGdFs

Spelar just nu en MTT $8000GTD, 32/76 kvar nu. Ligger på 14e plats. 10 platser betalda. Klonk?

ses!