Snälla, aldrig mer.


Nyår 2006

Aldrig mer, jag menar aldrig mer att jag åker själv med en tjej till Malmö under mellandagarna. Kaisa fick ju mig att åka till Malmö med henne för hon skulle handla idag. Till och med Emmie höjde på ögonbrynen och fråga om jag var sjuk typ. Att springa runt i Malmö och jaga nyårsklänning är ett helvete, speciellt om xs är för stort. Jag tipsa om barnavdelning men Kaisa vägrade. Så nu efter timmar av HM, Spirit, MQ, Gina Tricot, Filippa K, Tiger Of Sweden, Veromoda mm. så är jag hemma. Plocka även med Nisse P hem till Åhus. Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll.  För imorgon är det nyår och redan kl 12.30 hämtar Kim mig. Så ska vi åka och hämta maten och sen åka ut till Vånga och förbereda lite.

Så Gott Nytt År alla kära läsare. Nytt år och nya tag nästa gång vi hörs.

Glömde jag säga att Kaisa inte handlade något? Inte ens smink eller ett linne, utan absolut ingenting.

mvh

Aj, får nog uppsöka sjukhus nu!


Bilden har absolut inget med texten att göra.

Vaknar imorse med en helt förjävlig smärta i bröstet. Kanske hade jag sovit fel eller hade det blivit värre. Bestämmer mig för att uppsöka sjukhuset idag. Så tar med mig Robin och åket dit. Spenderar fem härliga timmar där. Robin lacka mest för han inte fick se Ensamma Hemma färdigt. Eller han fick se det men i olika väntrum. I varje nytt väntrum bytte han kanal direkt utan att höra med folk som satt där om det var okej. Iaf har jag inte brutet några revben utan de rör sig om en större blödning som bäst botas med en härlig dos smärtstillande och vila.

När vi var klara där drog vi till Hörby till vår mobror Johan och moster Malin. Jävlades lite med Jacob (5 år) och Isaac (2 år), snacka lite skit, käka chips och kolla junior-vm i hockeyn. Robin fick några öl med, själv körde man så det var lite kasst.

Imorgon ska jag till Malmö. Kaisa det lilla offret har inte något att ha på sig till nyår så hon tvingar mig att köra till Malmö med henne imorgon. Ibland är man för snäll. Hon blir lätt skyldig mig. Hoppas hon får körkortet snart bara.

sov gott,
mvh

Cirkus Nosaby - Åhus HBK

Matchen idag är inte mycket prata om. Vi har en säker 3-1 ledning men sen får vi 3 man utvisade samtidigt, inte så klockrent. Så med målvakt och en utespelare är de svårt. Nosaby vänder till 5-3 och vi kommer igen till 5-4 med fortfarande en man i utvisningsbåset, men då får vi en utvisning till och då blev det svårare. Bara att gratulera Nosaby, men hade vi fått va fullt manskap sista två min tror jag vi hade kvitterat och bjudit på en sudden. Tyvärr inte...


Skön konversation med mamma:

jens, säger (19:09):
http://www.youtube.com/watch?v=g_SbwtxfpJM&feature=related
jens, säger (19:09):
riktigt bra
christel säger (19:09):
vågar man
jens, säger (19:09):
ja haha
jens, säger (19:09):
youtube ju lol
christel säger (19:09):
öppna inte vorus
jens, säger (19:09):
du kmr älska den
jens, säger (19:10):
men kan man ta jaggan ikväll morsan?;)
christel säger (19:10):
hahahha
christel säger (19:10):
såg du att jag log hela tiden då jag såg denna scenen
jens, säger (19:11):
hahaha nej men kunde tänka mig de och perfekt o ladda upp me den innan man fråga om bilen
christel säger (19:11):
hahaha
christel säger (19:12):
den e dyr att köra
christel säger (19:13):
e du jävla rädd om den... e de bara du??? röker inte..smutsar inte ner den..parkerar så inga andra bilar slår upp dörrarna... osv..håller hastigheten osv osv
jens, säger (19:15):
nej robba medmvh

5k event.Klockan 19.00 börjar vad som kan få min ekonomi bra ställd igen. Spelas en poker turnering ikväll i Kristianstad kommun som jag kommer deltaga i. Inköpet ligger på 5k kronor och den spelas som en freezeout. Har riktigt bra statistik live mot spelarna som är med, har aldrig kommit sämre än topp 2. Förstapriset landar antar jag runt 30-40k.

Hörs sen om hur detta gått.

mvh


Juldagen bjöd på 2008 bästa förfest

Emil bjöd hem till sig på 2008 bästa förfest. I alla fall både i mitt och Emils tycke. Folket som var där förutom jag och Emil då var Fanny, Kaisa, Elin, Cajsa-Stina,Caroline, Annie, Hannah och senare på kvällen kom även Robba och Felix. Från att första Zombie låten spelades var det ett jäkla drag. Ska faktiskt göra en lista på saker:

* Youtubemusik hela kvällen - check
* Spy från balkongen - check
* Röka inomhus - check
* Lapp på dörren i Emil trapphus idag - check

Kommer inte ihåg mycket mer än det tyvärr. Minns att stämningen, den höga musiken och allt gjorde alla jävligt törstiga och dansiga. Tack alla ni som var där för än en gång 2008 bästa förfest!

Här brukar jag ju skriva vad som hände ute och så, men det blir svårt. För jag minns ingenting från jag gick från Emil tills ja, imorse helt enkelt. Karatefylla fick en ny dimension.

Dj Dany Mix' Zombie - Andrew Spencer vs Vamprockerz

Bara att sätta igång denna låt för att förvandla vilken mysfest som helst till totalt röj. Skruva upp lite till bara.

mvh

Julafton

Julafton var en helt okej tillställning. Som ni läst tidigare firade jag Jul med mammas sida av släkten. Det var mycket trevligt. Det var som alla andra år. Mycket mat, mormor snålar aldrig, gamla minnen diskuterades, Glenn var tomte, Marius blev full, morfar skrattar hela tiden åt något tecknat på tvn och mormor somnar. Julafton helt enkelt.

Bilder kommer senare...


Senare på kvällen hämta Frisör-Matilda mig och Robin i stugan och sen körde vi och hämta Emil. Åkte hem till Matilda och sen kom även Nille dit och sen även Frisör-Frida. Matilda bjuder på vin och Nille bjuder på whiskeyn. Vi youtubar lite och har de ganska trevligt. Emil somnade för natten vid 21.00 dock. Sen ska vi till Banken. Och där slår principmänniskan Jens till. Banken har gått ut med fritt inträde på julafton. Okej, fint tänker man. Men väl där mötts man av en skylt där det står 50 kr Entre, dricksa gärna!. Okej dem tar alltså 50 kr för hänga in jackan, okej det är okej, jag bryr mig inte. Men när dem inte har växel när man tar fram pengarna så är det bara lurendrejeri från Bankens sida. Varför skulle dem inte ha växel denna kväll? Robin och Nille fortsätter bråka lite om det med dem, och dem ber henne hämta chefen, hon hämtar chefen som senare visar sig vara "dj". Dem fick rätt och växel kom fram. Låt de som vill dricksa men här i detta fallet blev man tvungen att dricksa och det är inte rätt. Principmänniska som man var gick jag hem till Emil och la mig. Kolla lite Fight night matcher och sen hämta Glenn mig.

Mina julklappar såhär dagen efter är jag helt nöjd med. Det blev pengar, kalsonger, strumpor, sängkläder, glas, diskborste(!?), choklad och det var nog det.

Ikväll får vi se vad som händer. Inte helt taggad på utgång då jag varit igång två dagar nu. Men några öl styr vi säkert upp hemma hos någon.

mvh

God JulIgår blev det en runda till Class med Robba, Emil, Felix och Jakobsson. Lite öl och så. Var väl tio personer när vi kom men efter hand blev de fullt där. Skön stämning och än en gång hamna man i snack med Cenino-Erik och MQ/Fenix-Stoffe som mest står och minglar kvällen lång i lilla baren. En rättså dyr historia blev det igår.

Julafton idag, tittar ut och ser halvtaskigt väder som bjuder på regn och flera plusgrader. Fan, det där med jul var bättre förr. Blir nog att vi åker in några till Nille och hans far senare ikväll och sen går en runda på Banken efter 22.

Sen kan jag tillägga att efter påtryckningar igår, speciellet från Micke dollar så kommer jag uppdatera bloggen dagligen från och med 2009, hur lite jag än gör. Jag försökte förklara att det inte är så kul att skriva t ex, ". "Idag vaknade jag 17.00, har suttit vid datorn sedan dess. Ska nog sova snart igen." Men han övertala mig med orden " det är ju förfan sånt jag vill läsa, kvittar hur lite du gör, de ska stå där. Varje dag ska jag ha något att läsa.".


mvh

Trivial Pursuit

Dagen började att Felix och Fanny kom hem till mig. Fanny skulle ju klippa mig. Så nu är man nyklippt! Efter de åkte jag,Robin, Felix och Fanny till sivans och käka vars en ostburgarmeny. Sen drog vi till stan och mötte upp Emil som följde med till badhuset. Jag, Emil, Robin och Felix skulle ju simma idag. Det blev ca 7 längder uppvärmning och sen en tävlingslängd. Felix vann(!?!??!). Det var mycket rutchbana, kasta såna badleksaker på varandra, ångbasta och duscha istället.Ikväll har jag och Emil varit hemma hos Matilda o spelat TP med henne och Kaisa. Såklart vann jag. Kan säga att jag och Emil är lite mer allmänbildade än dem. Ska faktiskt bjuda på några exempel.

Fråga till Kaisa: Var styrde Winston Churchill?
Matilda: Tänk på land bredvid Finland(ska hjälpa kaisa tror hon)
Jag och Emil fattar ingenting
Kaisa: Ryssland
Rätt svar: England

Fråga till Matilda: Hur många hjärter finns det i en kortlek?
Matilda: hmm 4 stycken
Kaisa: Men oh, de finns 16 styckan
Jag och Emil dör typ av skratt och skriker ut 13 är rätt.
Matilda: jaha, tänkte säga 36...

Fråga till Matilda: Vad är backens uppgift, anfall eller försvar?
Matilda: hmm
Kaisa: anfall?
Matilda: Nä det måste va försvar:
Matilda väljer rätt till sist. Försvar.


var något mer med kmr inte på de nu, lovar uppdatera imorrn när jag frågat Emil. Han sover nu. De ska jag med. God natt!

vetefan om man inte ska mä kalle po julada när han bjuer him ti ysta


Stoffe, Jimmy, Ralle och Kalle(Ahl) själv

I fredags tog man det ganska lugnt. Hängde lite på alliansen och kollade. Sen drog jag,robba,jimmy,nille,ralle,stoffe och kardum in till Ahl. Full som vanligt, har ju träningsuppehåll till den 6 jan. Så han ska "hälla" tills dess. Han drog en historia, vi hetsa han att berätta den om och om igen. Full som han är fattar han inte att vi jävlas med han utan vi låtsar att vi inte fattar och när han förklara den för 17e gången är den roligare än första gången. Jag o robba drar hem rätt tidigt.

Lördagen är det dax för entre i alliansen. Vi är Åhus HBK lag3, men på på plan lag1. 12-2 vinst i första omgången och vi är vidare. Laget vi har är Svarle i mål, backar är Jeton, Hoger och Dansken, framåt kör jag och Robba tillsammans och Taha och Möller. Vi är 6 st i laget som spela tillsammans i KFF och alla utom en är 21 eller yngre. Mycket roligt lag. Efter matchen spenderar man dagen på läktaren och kollar andra matcher. När det är slut går jag o robba till House Of Bagels och käkar, efter en stund kommer även Nille och Stoffe. Efter en bagel och kaffe/smootie/chokladmjölk drar vi till Emil för att spela NHL. Jag får mkt skit för hur dålig jag, tycker den är obefogad. Nille suger mest, jag suger bara mindre.

Idag fira man jul eller vad man ska säga med pappa, marie och emil. De fråga för någon dag sen om vi skulle ha julmat eller äta något annat. Efter kort tänketid bestämdes det pizza. Hatar julmat, man lurar sig själv att det är gott. Allvarligt köttbullar, prinskorv, jansons frestelse och lite sill? Är det jul? Iaf snackar och drar lite gamla historier och sånt, mycket trevligt och nu är man precis hemkommen.

Nu får vi se vad veckan bjuder på. Imorgon ska jag klippa mig, Fanny är frisören som får förtroendet. Sen tisdag gäller de att handla julklappar och på kvällen är det eventuellt en runda till class o träffa folk o dricka nån öl. Julafton spenderar vi nere i stugan hos mormor och morfar med mammas syster och bror och deras familjer. Juldagen blir till 99% t-baren om man inte skulle gå på och åka till ysta när kalle(Fredrik Ahl) bjuer him po julada.

alliansen

Då har man precis kommit hem från Emil där man spenderat sin livstid sen i onsdags. Vi skulle gått ut i onsdags men istället blev de öldrickande och en pasta på kvällen till en bra film. Igår lira vi NHL, tyvärr blev de bara tre matcher sen ville inte Emil mer. Jag vann alla, 5-1, 7-4 och 6-3. Värt att tillägga är att jag bara vunnit en match tidigare och nu blev de tre i rad, snacka om ketchupeffekt. Men Sakic och St. Louis är kanske spelet bästa spelare, iaf den sistnämde.

Ikväll ska jag nog in en runda till alliansen och sen på en förfest. Mest för den sociala biten då jag känner jag behöver komma ut o träffa lite folk som man inte träffat på länge. Efter förfesten vet jag inte vad som händer. Antagligen drar man sig hemåt för att ladda för lördagens match i alliansen. Vi möter Nävlinge kl 11.40. Be there.


Varje inlägg måste ha en bild, annars är det ingen riktig blogg. Det har jag läst!


Och till min lilla läsarquiz i förra inlägget. Såklart valde vi alt. 3. Hade det varit för 2-3 år sedan då man alltid var taggad på att bråka och slåss så hade alt. 2 varit de enda rätta. Men nu är vi mest trötta.

mvh

Oslo, inte som man trottOslo var stort. Som en enda stor byggplats som Emil sa. Resan gick bra. Körde 04.30 i söndagsnatt och vi var framme vid 11-12 tiden. Dag sov i princip hela resan dit och jag, Emil och Robba körde olika lekar för att hålla oss vakna. Vi stanna i Uddevalla för frukost, tyvärr öppna alla cafeer där halv 10 så fick bli McDonaldsfrukost. Väl i Oslo så skulle vi ju till skatteverket och fixa lite papper. Så vi ställde in GPSen och vips var vi där. Dock hade dem såklart flyttat till annan adress så vi styrde efter GPSen och till sist hittar vi rätt. Fixar papperna och sånt. Allt går smidigt.

Klocka är bara runt 13-tiden nu. Vi ska träffa Jesper och hyresvärden vid 17.00 för att fixa lägenheten och så. Så vi går runt lite i Oslo, äter världens vidrigaste och för den delen dyraste kebab och hälsar på hos Elin, Elin och Kicki. Så till sist blir klockan över 17.00. Jesper har inte ringt så Emil ringer han. Då säger idioten att han har dåliga nyheter. Alltså jag flippar inte. Den lägenheten som denna fittan Jesper lovat oss om vi bara kom upp o skrev på och som vi gått och väntat på har under dagen, DÅ VI VÄNTAT I OSLO, blivit uthyrd till en annan. Känns som de varit läge att ringa och säga de till oss då när han fått reda på det. Nu har vi tre alternativ känner vi.

Alternativ 1: Åka hem och be han betala oss för bensinen fram och tillbaka.
Alternativ 2: Åka hem till han och slå sönder han totalt.
Alternativ 3: Åka hemåt direkt för vi är så jävla trötta.
Ni kan få rösta i kommentar vilket alternativ ni tror det blev...Emil,Robba och Dag behöver ju inte.

Sammanfattningen är att Oslo är jäkligt stort och mycket folk. Känns mycket större än Stockholm och Köpenhamn. Varför vet jag inte. Kanske för att varje byggnad är dubbelt så stor.Mina nuvarande hemliga listor blir offentliga.

Inne
1. Oslo
2. Hitman (Emil)
3. Californication
4. Fotbollsträning / Alliansen
5. Dela rum med bror

Ute
1. Åsums BK
2. Hetsiga småtjejer
3. Poker
4. Jesper i Norge, LägenhetsklöddarfittaNR1
5. Åsums BK

Oslo imorgon


Baconröra med ris och en liten skvätt rödvin

Igår skulle jag och Emil mysa och kolla fotbollen, Barcelona - Real Madrid. Det gick sådär. Efter en helt underbar måltid, hade vi sänkt en flaska rödvin, Emil är inte den som e den så han öppnar en till och efter den en till. Ja det sluta som det gjorde. Aspackade på rödvin somnar vi i soffan. Missar fotbollen och allt. Under kvällen kom först Junne en runda och lekte med oss på NHL och senare kom även Robba och Felix en runda. Emil somnade medans dem var där och jag la mig till rätta när dem gått i soffan. La in 3-4 Nicole Graves filmer i windows mediaplayer, la mig i soffan och somna efter två minuter. För er som undrar vem Nicole Graves är kan antingen googla henne eller bara flyta in på p*rnhub.com och söka på hennes namn. Om ni någon gång skulle känna er sådär ensamma.

Nu är man precis hemkommen från julgransförsäljningen, stod med Dansken. Mycket trevligt, mycket skitsnack och så. Även Robin kom ner en runda, sen kom även Emmie, trevligt.

Imorgon kör vi till Oslo, ska bli kul o komma upp och se sig omkring. Blir en fin update på det sen här i bloggen. För jag hoppas de blir lite sjuka saker på vår Road Trip.


later

poker,poker,poker,poker nu räcker de fan!

Första vill jag säga grattis till DAGens vinnare iDAG, det var DAG. Grattis DAG!

Ingen mer poker 2008, helst inte 2009 heller. Handlar inte om att man busta tidigt i "kompis-turneringen" idag, för den 100-lappen är rätt mild i jämförelse till de riktiga summorna utan för att det inte är kul längre och blivit en dyrare hobby än jag har råd med för tillfället. Känner ingen glöd för spelet men ändå spelar jag.

Så nu är det slut! Ska följa Emils råd att spela x-box istället, NHL är jävligt fint.


Road Trip

På måndag styr jag, Emil, Robba och Dag ferrarin mot Oslo för att skriva hyreskontrakt + fixa lite saker. Först är det helg.  Fredag är tveksam utgång, lördag är inte utgång. Istället kanske chilla på fredagen med nån film. Lördag inte en aning, ngn uppe för poker? Träning fredag och lördag. Viktigt!

Kristianstad-turnering på Svenska spel

Starta en turnering på Svenska Spel för folk vi känner. Alltså inga galna norrlänningar utan bara folk från Krstd. Hoppas där finns intresse.

När: Torsdag 11/12 kl 20.15
Inköp: 100+10 kr
Spel: Texas Holdem No Limit
Startmarker: 3000 marker
Blinds: 12 minuter

Kommer behövas lösenord, men det är bara att skriva på msn eller ringa så får du det. Kan uppdatera här sen vilka som är med. Hoppas vi blir en 15-20 stycken iaf.


nu slipper vi trängas runt ett tv-bord iaf...

Spelare just nu(listan fylls på hela tiden):
Jag - Carolina REGGAD
Emil - GoaMoa REGGAD
Daniél - megahögen
Kevin - Telesina REGGAD
V.Möller - LFC<3 REGGAD
D.Kardum - fabregas41, johnnyhare el nåt annat. 4 olika nick. Proffs?
Jimmie P. - jimmiey
A.Kardum - Kardum
Edefell - Edepärla REGGAD
Svenne - idontspyyou REGGAD
Dag - amoz REGGAD
N. Palmlund - maggan06 REGGAD
Andy - brenday REGGAD
M.Andersen - mackemacke REGGAD

Många som inte är reggade än, kom igen nu! Turneringen ligger under Privat och heter jennas turre.

WoW-JockeDet var KFFs testmatch igår på IP. Drog dit med Robba och skulle kolla på en bra match, äta en god korv och dricka en cola. Det vi fick se var oehört dålig fotboll, vattnig korv(säkert fryst sen förra året), och Loka???? Colan var slut. Allvarligt talat. Okej att där springer en tjock neger på anfallet i ena laget som sägs komma från danska högsta ligan och inte kan kicka till TRE men att Colan är slut är tjänstefel av hela kansligänget.

På kvällen drog jag in till Ahl och hälsa på han. Trodde han bodde i lägenhet på söder. Så fel jag hade. Killen bor i (iofs är det en fullständig lägenhet som man inte visste fanns) en del av klubbstugan. Helt okej för att få bo gratis. Sen drog vi och bowla med Emmie, Amy och Mie. Ahl satte sig och spela Jack vegas istället och plussa 500 kr, iaf det sista jag hörde av han! Sen spela han lite till men det var han tyst om. Bowling är kul tills man släppt iväg första klotet och ser den rulla i rännan. Allt man byggt upp under flera timmar om att bara kötta ner käglor efter käglor slåss sönder på mindre än 4 sekunder. Från första rännan vill man bara att det ska ta slut. Såhär slutade det iaf. På ett ungefär.

1, Emmie 175p
2, Amy       171p
3, Jag        158p
4, Mie         130p

Vann på oddset idag för första gången på, ja jag minns knappt. Skönt.

Nu ska jag döda Robba på CouNter-Strajk. Jag nickar WoW-Jocke, Äääääliiiiiit.

Här kan ni se Wow-Jocke in action. http://www.youtube.com/watch?v=XFmSffD3_JM

later


In the money

Poker på jobbet är helt okej, dubbel lön eller ingen lön alls, vilket som...

Ikväll blir det antingen hemmafest, vilket var sjukt längesen man var på eller bowling med Emmie och hennes vänner. Fast först ska jag in en runda och hälsa på KFF-nyförvärvet Fredrik Ahl. Kommer bli intressant. Evigheter sen man såg han.

Just nu sitter man i en mycket dryg turnering som hade 569 startande spelare som är nere på 51 st nu. Jag ligger runt 10e plats för tillfället. Är redan itm men nu ska jag vinna, minns inte sen jag vann en turnering sist.

Min dick kan eventuellt vara kassKvällen igår gick inte som planerat. Efter middag och en öl kände jag hur jävla ont i huvudet jag fått. Så jag bestämde mig för att kl 20.40 ta 2 alvedon och lägga mig och vila en stund. Dock somnade jag och vaknade inte förräns idag. Med lite huvudvärk kvar. Jag hoppar snart. Emmie hade en idé om vad jag kanske skulle göra, uppsöka en läkare och låta denne borra i min hjärna, för jag hade inte utrymmer för min hjärna. Något sånt, hon hade sett det på tv och det kan mycket väl stämma för jag har huvudvärk oftast numera. Eller är det så enkelt att jag är en av dem i Bourne filmerna. Dem har precis som jag huvudvärk ofta. Ska ut och slåss nu och se om jag har samma skills.

Många på träningen igår fick se vad som hänt med min dick. Nåt jävla blåmärke eller nån inre blödning, jag vet inte vad det är men det är dubbelt så stort idag som igår. Har googlat lite nu i förmiddag men inte hittat nån bild så jag kan visa er. Dock ska det inte vara något farligt och det försvinner nog snart. Anledningarna jag har hittat till varför man får ett "blåmärke / blödning" där jag fått är lite roligare. Det kan bero på att jag använt en kukpump, onanerat lite hej vilt, jag har använt något annat sexhjälpmedel som man spänner fast runt dicken. Kan säga att inga av dem stämmer, enligt vad jag vet fick jag det på träningen, och inte fan tränar jag med kukpump eller springer runt och onanerar hej vilt.

Aja, vi får se hur detta går...

later

Öl är gott, speciellt kallIkväll blir det lite öldrickande hos Davor. Hur kvällen slutar har jag inte en aning om. Precis hemkommen från Emil och ska dra och träna snart. Ska bara väcka Robba och till systemet en runda till. Tredje gången nu på ca 20 h!Kvällens NHLMatch 1:
Emil - Jens 5-3
Emil ryckte ganska snabbt till 2-0. Jens kommer igen upp till 2-2 och sen gör han snabbt 3-2 men Jens kvitterar i läget efter till 3-3. När det återstår 13 sekunder gör Emil 4-3 på ett sjukt märkligt sätt. Känns som Emil bara tryckte på kontrollen och inte hade en aning. Jens gör vad han kan och plockar ut målvakt för hitta kvittering. Tyvärr vinner Emil tekning och skickar in 5-3.

Match 2: Emil - Robba 7-5
Efter redan 6 min leder Emil med 4-0. Det ät total utklassning. Robba får ett tröstmål och efter första perioden står det 5-1 till Emil. Lite jämnare i andra perioden men Emil gör lillrycket till 6-1. Robba har i nuläget inte en aning hur han ska få kontroll och vända matchen. Robin leder tredje perioden för tillfället med 3-0 men behöver några mål till. Vändningen kan ha med att Robba tog en stor klunk öl innan sista perioden. Robba ser ut att klara vända. 6-5 just nu och de skiljer bara ett mål. Då från ingenstans gör Emil 7-5 och med de kanske punktera matchen. Robba vinner 3e perioden med 4-1 men räcker tyvärr inte.

Match 3:
Emil - Jens 5-0 (Jens vann dock slagsmålet)
Inte helt oväntat gör Emil 1-0 efter 5 min. Efter en händelsefattig första period leder Emil över Jens med 1-0.
Andra period startad Jens skapar chanser och svär omoget mycket. Även 5 min in i andra perioden utökar Emil till 2-0.
Vi kan nu se att Jens är dåligt matchtränad. Emil gör som han vill. Andra perioden avslutad, 2-0 till Emil.
Tredje startad, Även denna perioden inleder Emil med att göra mål. Jens blottar hela sitt omogna ordförråd.
Emil gör 4-0 & jens säger att det är riggat.
SLAGSMÅL!
Även i fighten ser det ut som Jens ska få stryk, men helt oväntat knockar Jens Emil!
Matchen slut Emil vann med 4-0.....
Ursäkte, men Emil gjorde ett mål på dom sista 5 sekunderna. 5-0 till Emil.


Emil vill orkar inte vinna mer så nu är det match för första gången mellan Jens och Robin.

Match 4: Robin - Jens 2-1
Redan efter 1,2 sekunder kommer första slagsmålet. Domaren hinner knappt släppa pucken. Jens fullkomligt slår ner Robin, ett enda slag får Robin in, sen ger Jens han en uppvisning i hur man slåss. De andra 19 min och 58,8 sekunderna händer inte mycket. 0-0 efter första perioden. Mycket jämn match nu i andra perioden. Just nu väntar vi på matchen att komm igång då Jens skicka Robin genom plexiglaset. Fortfarande 0-0. Robin vinner 2a perioden med 1-0. Köksvägen säger Robin, Snyggt! Jens är inte imponerad. Robin vinner med 2-1 efter att Jens målvakt helt plötsligt inte var kvar i kassan utan bakom målet. Sjukt säger Jens. Robin förtår inte vad Jens gnäller om.

Reporter
Arne Hegefors

Are you in?Match 2 kommer spelas ikväll! Och jag ska ta sjuk revansch på Emil. Kommer gå in för att skada Sakic och få Colorado i obalans. Men först ska vi möta Robba på stan för att gå och käka och inhandla nån öl för kvällen!

Inget bestämt i helgen, så är ledig för alla som vill. Jag vill.

later

grind grind grind


Jag pokergrindar på Hotel Ibis i Västerås

Emil har somnat i soffan framför nya Bondfilmen. Så nu sitter jag och Robba här vid vars en laptop och grindar lite! Jag åkte ganska fort i den ena turren men är kvar i den andra. Ligger just nu 5 av 18. Klonk ikväll...

Jag å Emil hann även en match NHL på x-boxen. Jag fick vara Detroit efter lite tjafs och han valde att vara Colorado som för kvällen hade en dopad Joe Sakic. Emil och Colorado vinner med 4-1 efter storspel av Sakic.


Edit; Efter 4,5 h spel slutar man på en 3e plats av 39. Åkte med A5 mot K9 där 8myran8 (från vinslöv) träffar 9a på flop.

Godnatt

Nu håller jag helgJag vinner inte INTE nickduell mot Ekberg...

Sista jobbdagen denna vecka idag. Så nu har man helg igen vilket e både kul och tråkigt. Jobbar gärna nämligen.
Har precis kommit hem till Emil. Fick igång laptopen och vips kom de upp två turneringar som man reggat sig till och missat lilla 15 min av bara. Emils x-box står där på tv-bänken och glänser. Blir nog lite x-grind ikväll!

Tidigare ikväll var det möte med Åhus HBK. Mycket intressant kom upp och Åhus kmr år 2009 satsa på bli mer professionella både på plan, utanför planen och som klubb i helhet. Själv vet man inte hur det kmr bli nästa säsong. Känns inte kul att behöva tacka nej till kontraktet och hamna utanför den 25 manna trupp som A-truppen kommer bestå av. Kommer i vilket fall bli grym konkurrens i truppen i år. Jag kan inte nämna en enda spelare i truppen som är säker på sin plats i dagsläget vilket är positivt.

Nej nu måste jag lägga lite tid på pokern.

later

Arbetsnarkoman

Jobbat både igår och idag. Helt sjukt detta, ska även jobba imorgon. Arbetsnarkoman, får lugna mig känner jag.
Ikväll blir det poker hos Emil med Robba, Felix och Davor antagligen. Eller bara X-box grind. Eller både och, faktiskt.

Sitter just nu i en turnering. 783 startande och 87 st kvar nu. Ligger och hoppar runt 20 plats. Snart får man handen som tar en till finalbord. Eller inte, bubblan e min bästa vän!

later