Årets Nomineringar Åhus HBK 2008

http://ahushbkexclusive.bloggproffs.se/

Där har ni bloggen, och såklart har jag röstat på årets nomineringar och mina röster föll på:

Årets snyggaste mål:
Mitt mål mot Glemmingebro. Från där jag stod är det det snyggaste jag sett.
Årets filmare: Alltid tyckt Roger trillat lätt.
Årets buse: Tycker nog allt att Möller är en ritkigt buse.
Årets tränare: Vi hade vunnit serien utan tränare. Men okej, jag behöver xtra poängen nu när man är lite otränad. Så Mats Herrman.
Årets Rookie: Jeton Broccoli. Riktigt bra ungtupp.
Årets MVP(Mest Värdefulla Person): Tim Knutsson. Utan han hade jag aldrig hittat rätt gräddfil till min dippa.


Jag snurrar upp Ponna

Halva helgen klar och jag trivs än

Igår var en bra kväll på många sätt. Blev lite öl hos Emil, lite för mycket egentligen. Emil somna efter Idol. Jag gjorde något annat, vad vet jag inte för jag missa också idol. Fick reda på att JOHAN PALM åkte ut. Fyfan vad skönt. Drygare ungjävel får man leta efter. Väcker Emil vid halv 12, för nu ska vi gå anser jag, Då ska han raka sig såklart och skär upp halva hakan så vi ligger en bra bit efter tidsmässigt nu.

Hamnar på Hessle, tar vars en öl. Drar vidare till Class. Class är som vanligt en jävla dimma. Sköna folk, bra stämning och så. Class är bra kväll numera. En sak som uppskattas är att man träffar hela laget ute i princip. Skönt de inte bara är jag som festar innan träning(!?). Hänger mest med Emmie, för Emil lämnar mig för att vara med Hanaskog-Albin, frisör-Matilda och några randoms. Emil bestämmer sig för att sova hos Matilda så jag tar med mig Emmie hem till Emil vilket var mysigt. Inte lika kul när man är asfull och vi gör ja ni vet vad. Så helt plötsligt hörs de som nån ska bryta sig in genom dörren och vi flyger upp tar vars ett täcke typ och jag skriker nåt i stil med "Kom inte in Emil!" för trodde det var han. Då dimper där in en "KB-tidning" genom brevinkastet. Aja, sen somna vi nog.

Fick med David Mårtensson till träningen idag. Faktiskt kul träning så länge vi orkade. Bra spel och fart i början sen balla de ur lite för de flesta blev trötta. Jo även jag, fattar inte vrf jag har fått så dålig kondition. Iaf är det tur att jag är inte är sån som tar åt mig och fattar när folk skämtar och så. För fan vad mycket obefogad skit jag får av alla. Att t ex säga att jag är "Åhus-bloggaren" är ju ett skämt. Fan att föknippas med den skojjarbloggen är inte alls kul. Bara obehagligt (anl. att mitt mål på Glemmingebro inte är med i nomineringen Årets Mål. Kommer aldrig glömma). Sen hoppas jag att Sanjin skriver på för oss och även Elvis. Även om Sanjin är dryg så är han duktig fotbollsspelare och endå schyst! ;)

Efter träningen kommer man hem och jag tror Emil sover. Så sätter på en film och halvsomnar. Vaknar till och skriker att han ska vakna. Men inget svar. Så skiter i vilket och kåter han sova, tror jag. Då han helt plötsligt kommer in genom dörren fattar jag att jag skrikit på ett jävla täcke. Han hade varit och gymmat. Vi gör lite pytt i panna och har öppnat nån öl nu, spelar lite country och njuter. Ser ut och bli lugn kväll med lite öl. Dock 19.00 ska vi gå och kolla junior-sm i idrottshallen. Katrineholm-Hammarby spelar.

Mie, jag försökte lite igår med Amy och Emil. Men fan dem e ju efterblivna båda två så. Men ska trya Johanna nån dag. Men tack för du hjälper Mie!

later.

Snart helg

Varit i Malmö o hälsat på Robin idag. Ganska fin lägenhet. Inte mycket mer. Dock flyttar han ut om en månad. Han och eventuellt Dag följer med mig och Emil till Norge och Oslo, ser bara positivt på det. Sen körde mamma och lämna mig i Lund hos en Alban som äger en pizzeria. Polacken var där, sen kom även kurden och en ungrare dit. Mamma åkte till Nova Lund och ja åkte hem som enda svensk.

Hemma nu och funderar på äta och sova. Jobb imorrn. Sen blir det dricka öl med Emil imorgon. TREVLIGT!

ses


Komedi

Man kommenterade i Patrick Persson skojablogg på Kristianstadbladet, det handlar om hans skrivelser om skojarlaget FC Baldersnäs(?) eller vad dem heter. Jag signa så klart med "jensn.blogg.se" och vips kmr här massa fina kommentarer. Har ju sina fundering om vilka det är. IP search e ju inte jätteavancerat. Du bor på Västra Storgatan 10-12 i Kristianstad, och nej, jag tänker inte gå ut med ditt namn här "Anonym". Sparar det. Dock har mina sidvisningar ökat markant idag. Tack!

Och ska man lämna kommentar så stå gärna för de och skriv ert namn, sluta trolla.

later apor

Big In Japan

Hann fan bara vakna hos Emmie innan jag gick hem och satte mig som en jävla zombie framför Dexter igen. I vilket fall är jag färdig med säsong 2. Jo vad gör man nu? Jo man lagar lite mat och äter, sen sätter man sig och börjar krossa säsong 3 av Dexter. Märkväl jag börja kolla Säsong 1 av Dexter förra torsdagen. Alltså har jag på 4 dagar kollat på 24 avsnitt. Eller ungefär 24 h Dexter. Sa jag att jag kollar just nu avsnitt 25, alltså avsnitt 1 av säsong 3.

Har en märklig huvudvärk varje dag, fast den e värst på kvällen. Undra om det har något med min datorvana att göra...
Iaf ska nog vila en stund nu, somna. Vakna och sitta uppe hela natten och kolla Dexter, kanske lite poker.

Jag gillar inte ens Dexter...

Musiktips: Guano Apes - Big in Japan

Bjuder på en lördagskonversation

Emil säger (12:45):

haha jens

jens, säger (12:45):

vad

Emil säger (12:45):

du är min bästa vän

Emil säger (12:45):

så jag vil lge dig ett tips

jens, säger (12:45):

va

Emil säger (12:45):

om du någon gång skulle behöva operera pungen

Emil säger (12:45):

runka INTE inom de 3 första dagarna iaf

jens, säger (12:46):

du e störd!!!

Emil säger (12:46):

Hahaha

Emil säger (12:46):

bara berättar det för dig för att va snäll!

jens, säger (12:46):

aah tack,

Emil säger (12:46):

wadäver

jens, säger (12:47):

fint du runka innan din pappas bröllop

Emil säger (12:49):

eeey

Emil säger (12:50):

inte tömt pungen sen i måndes typ

jens, säger (12:50):

förstår dåNu blir det snart träning...


poker 2nite

Var ute o käka med min bröder och mamma idag, evigheter sen vi åt tillsammans typ! Det blev någon kina/thai restaurang, skitsvårt o veta vilket, ser ju likadant ut. Sen hamnade jag hos Emil och vi har precis varit nere och solat. Ska ut till Hammarslund och lira lite poker ikväll, cashgame. Så blir de storvinst så blir de man får bjuda Emil på nån öl ikväll!

later

Nu börjar de hända saker igen

Efter lite frånvarande har jag äntligen kanske fått igång livet och har något att skriva om.

Emil har fått sparken, eller inte sparken. Blivit uppsagda för chefen inte vet hur man driver ett företag. Hur misslyckas man med ett byggföretag som har 3 anställda förutom en själv? Iaf detta var det bästa som kunde hända.

18 januari 2009 sätter sig jag och Emil på 10.40 tåget mot Hässleholm, för byte till Mjölby och sen vidare till Hallsberg och sen slutdestinatio Oslo. Arbetsintervju har vi inbokade den 19e jan. Men tror inte vi vill ha det jobbet.
I vilket fall kmr det bli jäkligt kul och få igång en lite resa med Emil. Skulle vi klara av att spara ihop lite pengar också så ses vi inte förräns till 2010. Vi drar nämligen på en jäkla tripp i antingen Amerika-länderna (dyrt) eller Asien(Cash is King).

Men, där finns alltid men. Idag vaknar Emil av en oehört stel pung. Den är spänd säger han. Han skicka först sms vid 06.47 imorse om jag var vaken. Idiot, har precis lagt mig! Iaf ringer han runt 9-tiden. Jag svarar och han berätta om den otäcka händelse. Han är nu på sjukhuset. Det blir till operation. Hoppas fan inte dem tar hans högra pungkula, har hört där e bättre krut i den än den vänstra. Emil är ganska lugn. Han tycker det roligaste är att från han vakna har 4 olika personer rört vid hans pung...

Så detta innebär även en annan sak, att Emil måste hyra ut sin lägenhet. 1a som är fullt möblerad. Ligger på Götgatan i Krstd, ÖSTERMALM. (Cash is King). Bättre läge får man inte, om man inte vill tälta på torget.
Ingår:
Sjukt fin säng, dock lite hög.
Skinnsoffa som e sjukt skön, sovit där hur mkt som helst.
Platt-tv. Strl 36?Vet inte men den e svart. Samsung...
Kök: Bord, stolar, andra tillbehör.
Orange matta...
Gröna soffbord...

Hör av er om ni har intresse...

later

Bolagsspel på SvS

På söndag är det RULLPOTT x 2 på bomben6. Just nu är det över 3 miljoner i potten, men kommer säkert sluta på över 4 milj. Söker 8 andra som vill vara med på ett andelsspel. Jag och Emil är redan med.

Malmö FF - Sundsvall 234 - 01
Gefle - Elfsborg 01 - 2345
Örebro - Ljungskile 123 - 01
Halmstad - Kalmar 01 - 1234

System 2304 x insats:1kr = 2304kr

2304 kr / 10 = 230,4 kr /man

Finns där intresse så msna,facebooka,kommentera,ring,smsa mig er Mail som ni reggat er på på Svenska Spel. Så får ni tillbaka ett mail som ni måste gå in och bekräfta ni är med och betala. Betalning måste ske senast 23.59 lördagkväll.

Fööööörlåt

Ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Saken är den att jag och Emil hade en mkt störd kväll för ett tag sen då jag sluta skriva. Jag skrev typ två A-4 sidor om det, sen när jag tryckte uppdatera försvann allting jag skrivit och allt annat som får mig att blogga. Men nu är det Champions League ikväll så nu kör vi mot ljusare tider mina GROUPIEES!


Liverpool FC, You'll Never Walk Alone ´