Emil tar ledigt och följer med mig

Lovade ju att komma med alternativen för imorgonkväll. Kommer hålla på dem ett tag till. Dock tar Emil ledigt från jobbet imorgon och följer med mig till Malmö på dagen. Tåget avgår från Krstd C 11.23 och ank. till Malmö 12.32. Eller tar vi 11.50 och är framme 13.12, men det är bara om vi missar första. Jobbintervju 14.00 och jag är sjukt taggad, vill ha detta jobb.

Pokern våldtar mig rakt av. Har inte tiden till att spela poker och absolut inte den ro som behövs i kroppen...
Ingen poker mer på hela dagen, blir en turre ikväll istället men bara en. Tv och eftermiddagsserier nu.

störd kille, fejk eller inte, grymt är det! 
>>>  http://www.youtube.com/watch?v=_MbqxJx_ups
Sjukt jobbigt jag inte kan använda den länkknappen, går inte att trycka på...

/jgcn


Längsta telefonsamtalet på flera år

Jaha, nu börjar det händra grejer i min lugna tillvaro. Har ju tidigare varit kallad till intervju på måndag. Idag blev jag även kallad till en annan jobbintervju på fredag i Malmö. Fick även reda på att jag har garanterat jobb ett par dagar i veckan året ut där jag är nu. Känns som min semester är slut nu...

Har precis haft deeptalk med Emil i telefonen idag. Vi pratade i 45 minuter sen dog mitt batteri. Pratade om helgen, och kom fram till lite alternativ. Alternativen kommer upp senare då vi vill hålla alla utomstående lugna då de aldrig blir medbjudna eller bjudna överhuvudtaget. Vi ser ingen mening med att dra med massa nobodys som drar ner på tempot.  Sen kom vi in på ett annat ämne, eller Emil styrde mig in på det. Han vill helt enkelt sätta på någon av min flickväns vänner för att vi alla ska kunna umgås. Dock sa han det lite finare. Det han ber om är en brunett, slimmad kropp, brösten spelade ingen roll bara hon hade tajt rumpa och inte längre än 1,65m . Så känner du igen dig i detta så hör gärna av dig. Följer lite info om Emil nedanför...

Ålder: 21 år
Arbete: Snickare för Nygrens Hus & Design (man tror lätt de är stadig inkomst men de är de inte)
Umgängeskrets: Jens och... nä Jens.
Bor: Egen lägenhet på Östermalm (nej, inte Stockholm)
Husdjur: Små små oranga dammråttor. (de förökar sig i hans matta. Mattan är vad drottningen är för myror tex)
Fritidsintresse: Bilddagboken (Nick: JagArenGolle), Bodybuilding, Jens och fota folk som går utanför hans fönster.

     Emil till vänster. De andra är vår vakt från förförra festen, satan vad full han blev. Därför vi anställe Ali istället.
Emil till vänster. Den andra är vår vakt från förförra festen, satan vad full han blev. Därför vi anställde Ali istället. Det är mot hans religion att dricka sprit, men dem dödar gärna. En kombination vi föredrar...

Emil 2 år efter studenten.
Emil, två år efter studenten. Asfull, oftast.


Emil visar sig innan träning.

/jgcn

Det är kvällar som i lördags jag och Emil skapar minnen.

Utdrag från kvällen med stort K. Blev mycket text men tror det är värt läsningen när ni är klara.

Har bott hos Emil fre-mån och haft en helt underbar helg. I lördags var jag o Emil på öl-drickar-humör. Börja runt 17-tiden att dricka. Sjukt fina och fulla vid 20.00. Vi spela in filmer där vi trodde vi var Robbie Williams, falsksång och sköndans. Efter 27 öl börja vi känna oss nyktra vid midnatt. Innan midnatt har även Mikael "Dollar" Johanneson kommit upp till Emil. Dock tappar vi han i stan efter vi varit på Hessle. På Hessle sätter vi tre oss ner och dricker några öl, klockan är lite efter midnatt. Vid bordet bredvid sitter Fabian Frankenius. Hans sällskap på 2 killar ser exakt likadana ut som han, kanske lite mer "Dryg-Lund-student" över sig. Han sitter och räcker fuck you i nåra minuter mot oss, vi dissar han rätt hårt. Då kommer han och sätter sig bredvid mig och frågar om jag tycker han e dum i huvudet. Mitt svar är den självklaraste ikväll. Jag svara såklart att "Fabian, de e klart jag tycker du e dum i huvudet". Han snackar vidare. Jag svarar med "mmm" hela tiden, men han babblar på. Då kommer hans ena kompis som ser spyfärdig ut, vet inte om han ser ut så vanligt också eller de va för glaset vin han drack. Han kollar på Emil och Emil tillbaka. Denna killen hatar Emil. Jag säger till Fabian att de e kanske dax att gå och dem går.

Det blir Class denna kväll, där man inte varit sen -06 ungefär. Emil fastnar i baren där uppe direkt, där han bjuder vänner och random-vänner och vanliga randoms på drickat. Han e genomgenerös denna kväll. Emil ska ju bjuda mig på en helkväll, en födelsedagspresent säger han. Han kommer undan inträdet då Chef Henrik Nygren går in med oss och betalar tre inträde. Han tar igen de i baren. Han sätter en drink i min hand, skriver sitt nummer på min arm (om jag skulle tappa bort honom kanske, jag vet inte) och börjar hångla upp tjejen bredvid. Jag drar mig neråt dansgolvet för att se va där var för kul folk.

Här nere träffar jag Cenino-Erik, som jag kmr spenderar resten av kvällen med. Erik är sjukt fin ikväll och genomsvettig. Vid varje kontakt med han behöver jag en handduk. Vi dansar lite. Det är som vanligt har jag förstått. Dan " Rånaren " Fribert står i en stor stickad modern tröja med väskan över axeln och diggar till musiken uppe på högtalaren. Martin Nygren springer runt utan tröja och är helt orimligt svettig. Vet inte alls om de har med hans sjuka hårväxt på överkroppen som gör att han blir så svettig eller vad. Jag ber Erik hålla ställningen därute för jag måste pissa. Ikväll var det faktiskt Saddam Hussein som blev nerpissad. Kommer så väl ihåg att jag fick pissa på nån Koreansk 1,30 lång krigarmartyr sist (för er som inte varit där så har dem bilder på bin ladin och liknande idioter i pissoaren).

Klockan närmar sig stängning och från ingenstans kommer Emil med hon bruden från baren (Alltså de är Matilda men roligare och leka att de är någon annan). Vi hänger lite, dansar lite. Nu är det så slapp stämning, musiken är avslagen och folk står och snackar bara. Emil med Matilda, Chef Henrik Nygren med randomtjej och jag med Cenino-Erik. Då kommer där en tjej fram och tar mig i armarna och jag blir det frågetecken jag ofta blir när jag inte fattar. Hon kollar på mig och får ur sig "fräknar, och så många och rödhårig, så söt". Fan, hon va ju kär. Jag frågar om hon är frisör (bara dem som diggar min hårfärg). Nej det var hon inte, detta var en skolkurator på 27 år. Emils granne. För tidigare denna dagen så var jag hemma själv hos Emil som jobbade. På portdörren hade någon satt upp en lapp om att de behövde hjälp med att sätta upp lister och annat. Så jag sa till Emil jag tänkte ringa och erbjuda min hjälp då jag inte hade något och göra på dagen. Men jag sket i de, jag kan ju inte skruva lister. Och nu hade Emil sagt till henne på Class att "han där borta tänkte ringa dig innan". Nu står hon framför mig och frågar om jag kan skruva. Avslutar allt med, jag hör av mig ang jobbet imorgon och gör Hi-5 med Chefen Nygren och går hemåt...

Somnar själv hos Emil då han är på äventyr. 10.00 dagen efter kommer han hem med nybakade frallor och man älskar han. Senare på dagen blir det familjemiddag hos Emils mamma Helene. Tova med pojkvän Daniel är också där. Emil filmar, Helene sågar mitt och Emils liv, Tova fattar inget och Daniel hoppas maten räcker så han kan ta med lite till jobbet dagen efter. Snackas mycket fina minnen, och Helene showar med sin dagbok hon skrivit varje dag sen 2005. Såklart är man med på några ställen. På kvällen blir de mys med film.
 
Kom hem för ett par timmar sen. Innan dess tog man en pasta med Emmie, Angelica och Emma i stan. Meningslösa måndagar finns det gått om. Nästa måndag är inte meningslös, då är det nämligen arbetsintervju.

Legendarisk kväll i lördags. Än en gång. Det är med Emil man skapar minnen för livet.

Bör tillägga att Chefen Henrik Nygren är Emils chef. Inte min. Jag jobbar med handikappade, inte efterblivna.

/jgcn


Utgång

Då har halva helgen gått. Igår var jag med Emil som somnade kl 22.00. Själv låg man uppe till halv 6 imorse. Hann med 3 filmer. Animal, Animal 2 och Next. Alla filmerna sjukt sevärda speciellt de båda Animalfilmerna. Har även hunnit vara på systemet och inhandla ölen för kvällen och tränat. Nu är man tillbaka hos Emil men Emil jobbar fortfarande. Han är så duktig den lille snickarn.

Ikväll blir det fest, antingen Helsingborg eller Kristianstad.

/jgcn

Skicka ditt cv redan idag

Vakna upp hos Emmie imorse och det brukar vara bra. Lagom till uppstigning, döm av er förvåning redan runt 11.00, så är Emmie färdig med frukost. Dock är de lunch för henne som varit uppe ett par timmar. På bordet står fiskpinnar med potatismos. Hon sköter sig fortfarande.

Har i princip hela helgen planerad redan. Verkar bli en fin helg. Chill hos Emil, träning, utgång och så.
Jag och Emil ska ha en liten förfest hos Emil på lördag. Till det söker vi 3 som fixar i köket, 1 dörrvakt, 1 dj och 1 som håller ordning i garderoben. Här följer lite bilder från förra förfesten på de som jobbade då. Vi ser gärna att ni söker igen. Dörrvakten har redan ringt och är klar. Men er andra har vi inte hört av och de börjar närma sig lördag, så ring om ni vill jobba. Annars är platsen ledig.Känner du igen dig i dessa personer och tror du kan göra ett bättre jobb, var god länka cv i kommentarer eller skicka det på msn.

/jgcn

Snabb update

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Skrev faktiskt ett sjukt långt inlägg om i lördes men när jag tryckte Spara och Publicera så blev de "Webbsidan kan inte visas" och allt försvann och jag hade inte orken att skriva om allt. Tyvärr.

Igår hade jag en mysig filmkväll med Emmie. Först kollade vi Awake som var sjukt bra, sen kollade vi Taken som var ännu bättre. Dock såg jag den dagen innan också men det får man. Jo det får man, så bra som den är.

Helt sjukt vad jag söker jobb, alltså jobb jag kan tänka mig att jobba med. Känns sjukt att söka jobb jag inte vill ha, som man enligt arbetsförmedlingen ska göra.

Dagens schema är lika fullt som alltid.
15.00 - 17.00 - Betapet / youtube / diverse slösurfande

17.00 - 17.10 - Ringa arbetsförmedlingen
17.10 - 17.30 - Äta

17.30 - 19.00 - Tv

19.00 - 23.00 - Poker

23.00 - 07.00 - Sova


Sen ska jag ju jobba imorgon. Liver leker...


/jgcn


Fest ikväll

Ikväll är det 18-årsfest på schemat. Klädseln är black and white. Ett tema som jag tycker är fruktansvärt tråkigt. Hur roliga är människor som klär sig i svarta och vita kläder? Det blir för fint, liksom. Dem borde dragit till med red and green party istället.

En annan sak som är helt obegriplig är ju att dem lägger festen på en "matchdag". Sverige - Portugal. Ska egentligen inte klaga då jag inte var bjuden från början, men lite jobbigt är det för en fotbollsintresserad... eller en svensk överhuvudtaget.

Det som hänt landslaget är enligt mig det bästa som kunde hända. Alla skador på de gamla öppnar äntligen för de yngre ( 24-28 åringarna ). Tycker Sverige ska ställa upp med följande lag...

Målvakt: Andreas Isaksson
Back (fr. h): Stoor, Majstorovic, Hansson, Wendt
Mittf. (fr. h): Elmander, D. Andersson, Elm, S. Larsson
Anfall: Zlatan och Källström som släpande

0-0 eller storförlust.

Måste nämna att även Kim, Nille och Hake tillhör mina trogna läsare. Är ju mån om mina groupies.

/jgcn

Rekord

Vill bara säga att bloggen slog ett nytt rekord igår. 49 unika besökare! Under oktober har besökarantalet varit mellan 17-49, ett snitt på 32. Undra när man trillar över 50-strecket? Och undra vem ni 49 är egentligen. Vet typ 4 stycken som läser, det är ju Emil, Emmie, Amy och såklart mamma!
Ändå återstår där 45 besökare, vem är ni egentligen? Vad vill ni mig?


Kan ju säga att dessa grabbarna på bilderna ni ser om ni följer länken, tjänar mer cash än jag!
http://forumserver.twoplustwo.com/54/poker-beats-brags-variance/rapdurrrr-picture-thread-check-out-house-384/


Betakung

Jag börjar bli tung på Betapet nu. Vågar i princip möta vem som helst av mina vänner för större summor $ nu. Dock inte Emil. Nej inte för att jag är rädd, utan för att han har en hyra att betala. Vill ju inte sätta han i personlig konkurs. Efter att förlorat någon match mot han i början så bara exploderar jag och fullständigt krossar han. Emil som vi alla vet är ju gravt efterbliven och har stora problem med sitt temperament. Vilket han visar i chatten gång på gång.

Läst i chatten (Jag:FHM  vs Emil:Gollen_)» Därmed vann FHM!

FHM: tt

» FHM har lämnat spelet.

Gollen_: sug min kuk din djävla fitt jävel kuk knullare

Lova ju att såga Martin Nygren i dagens blogg. Men jag sparar det då jag inte såg programmet. Har ändå hört mig runt om det var bra. Både mina tjejer (Läs:Emmie) och Martins egna tjejer (Läs: Flicka 14 år, hänger utanför Banken på fredag) tyckte det var kasst. Kan ju citera Emmie " Han va mycket snyggare innan jag såg detta på tv". Ja undra varför? Kanske för du inte visste hur han såg ut eller vem han var? Men visst, hade jag varit en 30-35 årig mamma hade jag lätt tagit han... Och hade du varit en fräsch 30-35 årig mamma hade jag tagit dig, nu är ju inte fallet så, för Emil är ju bara en vanlig Golle jag umgås med ibland...


/jgcn


Saknar min bästis ikväll

 

Ätit med hyenorna idag

Min dag har varit exakt så bra som jag förväntat mig. Jobb mellan 8.00-12.00 sen blev det Rosegarden och lunch med Emmie, Amy, Jossan, Angelica, Johanna. Tror jag fick med alla där. Alltså helt ensam med fem flickor. Jag höll mig rätt passiv i djungeln av projektarbete och diverse förfester som skulle resultera i utgång och att större delen av gänget skulle få ligga. Ni som säger att killar inte har bordsskick har inte ätit med dessa helt förståndshandikappade flickor. När första portionen var klar. Då sitter de och klagar hur jävla mätta och svullna dem känner sig. Sen händer det. Från ingenstans reser sig alla fem för att ta mer mat. Tror ni dem använder samma tallrik? Nej förfan, vi bygger ett berg av våra gamla tallrikar mitt på bordet och flyr bort till buffén igen. Där sitter jag helt ensam och tänker vafan sysslar dem med, det är ändå en Restaurang vi är på. Och som pricken över i:et glider servitrisen precis förbi vårt bord när jag sitter där ensam. - " Är du färdig så jag kan ta dina tallrikar?" Jag bara: "Du, det är inte mina tallrikar. Men visst kan du ta dem. Men skynda dig innan gamarna kommer igen". Sen blev de fika på House Of Bagels med Emmie, Emma och Angelica. Ganska chill. Dem prata mest om bajs och sånt tjejer gör...

Har nog spelat 10 matcher idag på Betapet (
www.betapet.se ). Plus en pokerturnering där de blev en 7 av 71. Finalbord e standard i dessa dagar! Föresten var gårdagens överraskning en parfym, Dior Home Sports. Tack älskling! :)
Om jag använder överraskning 2, så kanske jag får nyttja överraskning 1 ikväll. Eller kanske o kanske. Jag vet att jag får även om jag luktar Axe... 

Nej nu ska jag snart kolla Världens Härligaste Män. Ska bli så skönt o såga Martin Nygren totalt i bloggen imorrn.


/jgcn


Rolig historia såhär på kvällskvisten

På ett dirketflyg från Luleå till Kanarieörna... Kaptenen pratar till resenärerna, men glömmer slå av micken. Alla i planet kan höra hur kaptenen pratar med andrepiloten:
-Fy satan också! Den där nya flygvärdinnan är het som fan. När vi kommer fram ska jag knulla henne gul och blå. Åååh, men före jag gör det måste jag skita!
Flygvärdinnan som står långt bak i planet får panik. Hon springer genom planet för att varna kaptenen om att alla kan höra samtalet. Men när hon kommer fram till stolsrad 3 snubblar hon och ramlar ... på rad 2 sitter en kalixbo som tittar förvånat ner på flygvärdinnan, och säger:
-Meeeeeeen, iiiiiiiiinteeeee skaaaaa duuuuuu streeeeeeeeeeeessa, haaaaan skuuuulleeeee juuuuuu skiiiiiiiiiiitaaaaaaa föööööööööööreeeeeee....


Spelat två poker-turrar idag. Placera mig bra båda. 2 av 78 och 4 av 190.

Nu ska jag hem till Emmie som har ännu en överraskning till mig, man börjar bli bortskämd.
Btw, gårdagens överraskning var g-medel.

/jgcn

Torres, Kung!

Helgen har varit supebra. Jägers i lördes var sjukt fint. Gamla polare man inte sett sen man gick i högstadiet. Sjukt fina minnen kom upp när man kom in på Jägers, ser ju likadant ut fortfarande. Allt var precis som de var för 5 år sen, Freddie den lille jäveln sprang runt o jävlades. RilleP stod bara och var cool, Mooons drack för mycket öl och Cissé trodde han var kung på dansgolvet, toaletten och baren, bara att samma människor var nu 5 år äldre.

Liverpool ångar på fortfarande. Vänder 0-2 till 3-2 borta mot Man City är starkt. I spetsen går TORRES följt av Gerrard och krigarna. Kommer bli en sjukt bra säsong.


Var på arbetsförmedlingen idag. Alltså deras jobb skulle man haft. Jag kom, fick ett papper med massa olika sajter som jag skulle söka på. Jag gick. Där finns mail, typ? Davve var också där. Kul o träffa han, vi tog en runda på stan och snacka fotboll och vilken klubb de blir nästa år och så.

Fick precis ett sms av Emmie. Men väljer att censurera stora delar av det.
" Testa kolla på lägenhet istället!
Så kan vi ---, --- och --- hur mycket vi vill:) haha"

Emmie har en överraskning ikväll till mig sa hon... nu kmr jag bli överraskad ?

/jgcnGrattis på födelsedagen

Ja då var man 21 år. Har bara fått en sak ännu och det är en sån "ångmaskin-dammsugarliknande-sak" som man stryker skjortor med av mamma. Hon får alltid stryka mina skjortor men nu var de slut sa hon, det var en Win Win situation enligt henne. Jag vetifan...

"Hur känns det?" är ju annars en härlig fras man får rakt i ansiktet när man fyller år. Vad vill folk egentligen man ska svara? Något med "- Det känns sjukt bra, känner mig redan äldre." Eller "Nej, det känns som att vara 20 faktiskt".

Jag fick den frågan imorse. Där ligger jag som en handikappad i sängen med knullrufs och med en bricka på magen och ser riktigt förstörd ut. Emmie till vänster om mig och Malte (Emmies 2-åriga bror) till höger om mig. Då sticker där plötsligt in ett huvud och bara "Ha den äran! Hur känns det?". Då vill man egentligen bara säga tillbaka "- Kolla riktigt noga på mig och min situation. Hur fan tror du det känns med en 2-åring som ska smaka allting exakt hela tiden, eller en flickvän som ska pussas hela tiden, och detta precis när jag ska försöka trycka i mig frukost! Just det jag vakna även för 3 minuter sedan..."

Stort tack till dig Emmie för den fina frukosten, Scones och pannkakor som Emmie bakat på morgonen!
Även stort tack till Malte för teckningen han ritat till mig. Det skulle bli en bil, men de blev något annat. Han blev heller inte färdig med bilden då han åt upp kritan...


/jgcn


Helgen!

Har en sjukt fin planerad helg nu. Ikväll blir det mys med Emil som gått o blivit lite sjuk å slö, så får passa upp han ikväll!
Imorgon ska vi ha lite kalas på mammas sida för mig, jag fyller ju hela 21 år. Sen på kvällen blir det Jägersbo där man inte varit sen 2003-2004 typ. Kommer bli sjukt kul och träffa alla gamla polare. Dit åker jag med Robba, Kimsi och Lajjnus som det ser ut nu.

Sen måste jag tacka Maja som gjorde denna fina Header till mig, nu känns detta som en riktig blogg! Men jag känner mig dock inte som en riktigt bloggare än...

www.gloryglory.blogg.se det är Majas blogg. Den e skit, men tryck iaf så hon får en ny besökare i sin blogg. Fick ändå 50 kr om jag länka...

Hörs efter helgen.

/jgcn


Sjuk?

Nu är det såhär att jag har nog fått någon sjukdom. Känner inte alls igen den, men i slutänden den kanske för något gott med sig. Saken är den att jag har varit ute och joggat 3 gånger denna vecka, 8,4 km varje gång. Idag var jag nere på sånna med Glenn och spela fotboll one and one + att jag tränade fotboll ikväll. Om inte det chockar er alla så gör nog detta det. Jag kollar film just nu, och nej jag äter inte chips, vilket är standard! Jag sitter och äter gurka(!?) med Guacamole dip. En grej Emil har visat mig som jag fatta lite tycke för. Vet inte om jag ska älska eller hata Emil...

Om jag röker? Jo, jag röker fortfarande. Och snusar då o då, dricker alkohol och får ner en flottig hamburgare från Sivans ibland. Man får ju inte ta bort allt livsviktigt och chocka kroppen på det sättet...

/jgcn

Tappra pojkar

Taget ur Kristianstadbladet idag:

"Kristianstad Ungdomarna tyckte att mannen hanterade kaninen ovarsamt. Med goda avsikter började två pojkar gå fram till mannen. Innan de hann säga något riktade mannen ett vapen mot dem. Livrädda flydde pojkarna till den bil de skjutsades i och polisen kontaktades. Mannen greps och polisen beslöt att kaninen skulle omhändertas, ett beslut som länsstyrelsen fastställt. Mannen har överklagat omhändertagandet i flera instanser. Nu ska regeringsrätten pröva frågan.

Händelsen inträffade i slutet av mars på Härlövsängaleden vid McDonalds. Den 47-årige mannen åtalades för olaga hot och djurplågeri. Vid rättegången sa han att han bar på en soft air gun eftersom det fanns en hotbild mot honom på grund av hans sexuella läggning. När pojkarna närmade sig tog han fram vapnet ur byxlinningen. Tingsrätten har dömt mannen för olaga hot till ett måttligt bötesstraff, 50 dagsböter á 50 kronor. Mannen frias från misstankar om djurplågeri."

Tycker det är förjävligt med djurplågeri. Speciellt när det gäller kaniner som är ett så oskyldigt djur. Har varit hemma hos Emil som ofta ligger och youtubar(sök python eat rabbit) när dem matar sina ormar med kaniner. Jag mår bara så dåligt av det, Emil också egentligen, han vill bara vara så cool. Tycker att dessa två pojkar som försökte stoppa kaninmannen skulle fått nån sorts medalj.

Nå vad säger ni, GLENN OCH VILLE. SKA POJKARNA HA NÅGON MEDALJ.... ?