sommarvärmeVaknar imorse av att Johan håller utanför och vill jag ska komma ner. Så klart har jag försovit mig. Skickar han till Donken för att handla frukost och jag flyger in i duschen. Styr bilen mot Karlskrona där anställningsintervju väntade för mig. I det stora hela gick den bra och hade varit mycket fint om man fått jobbet. Dock starkt av Johan som vänta i över 3 h i bilen på parkeringen. Sån tur var hade jag skruvat ner ett fönster så han fick lite frisk luft...

Eftermiddagen spendera jag i stan och Åhus. Mat på HoB med Johan, Frida, Wanja och Ida. Sen blev det Åhus och glass i hamnen med samma personer.

Valborg imorgon... Ja det var det. Ser faktiskt mer fram emot träningen imorgon och matchen på lördag. Tre poäng är tvunget!

mvh

Snurra upp Vångagrabbarna

Det är roligt att spela i U-laget, speciellt när de är bättre spel än i A-laget. Hoppas snart de lossnar i A-laget med. Lite skitmål bakåt har vi ju råd med en kväll som denna när vi gör 5 baljor borta mot VMA. Målen är riktigt tunga. Anton (mittbacken som blev anfallare över en kväll, supertank!) skarvar in första på inlägg från Clemen. Tvåan drar Nicke in på liknande sett. Trean står clemen för som rycker sig loss och chippar bollen över 2 m Krenar i VMAs mål, från nästan ingen vinkel alls. Fyran är nästan ännu vassare då Jeton slår en grymt bra hörna som Filip kommer högst på och nickar in. Sen till kvällen delikatess när Clemen på äkta Drogba manér dribblar bort Vleron till Arkelstorp och kommer förbi och drar in bollen i bortre hörnet med vänstran.

Nu undrar ni säkert vad jag gjorde? Jag och Winnberg, numera i VMA kom överens om att släppa varandra så vi fick lite tid till att showa och dribbla lite... Det funkade!

mvh

bra man mår braEfter sovit bort hela söndagen så begav man sig till Maxi för att inhandla lite för kvällen. Andrea tittar in på chirre, lerre men ingen dipppps, dock WipeOut.

Riktigt bra kväll igår. Lagfesten var lite av en succé. Inte så mycket folk som man hoppats på men ändå runt 35 personer kom. Både Andrea och Felicia hade kul tror jag, såg ut så iaf. Så ni är hjärtligt välkomna nästa gång med. Kan vara så att vi festa bort de senaste tre matcherna igår och nu går mot en tid av trepoängare och målfyrverkeri.

Marie, Annie och Sara bjöd på fest uppe i Kaos lokal senare på kvällen. Det var bra, jag var bra på det. Kanske för bra.
Grattis än en gång tjejer.

Träffade fotbollstalangen Erik Lindberg, numera i Åsums BK på Maxi. Han gick med bestämda steg med en CD-skiva i handen för 159 kr mot kassorna. Sen att det var Larz Kristerz cd kanske inte spelar någon roll. Slutsatsen av de jag såg måste ändå vara att Erik är överbetald av Åsum. För inte kan man annars lägga 159 kr på en Larz Kristerz skiva...

mvh

what shall we do with the drunken sailor


Fixa det sista på "Kaos" som de fortfarande heter då Johan och Jeppe inte gått ut med det nya namnet. Barer flyttades, musiken kom igång, även ljuset kom väl igång helt okej, barer fylldes och ismaskinen blev inte inkopplad. Drinkar utan is, mmmm!


Dagen/kvällen bjuder på lagfest med grillning ute på Furehov. Räknar kallt med 50 pers. Då det är regel att minst ha med en tjej, annars får man inte komma. Jag hade från början fyra men så drog sig Cajsa ur och kvar står jag med Andrea, Felicia och Rebecca. Senare kommer vi dra oss till Kaos där det är privatfest. Kaos är rätt ord tror jag.

Kvällens Outfit

Jeans från Acne och skjorta från Red Collar Project


mvh

Kristianstad blöder

För det första! Söker träningskompis på friskvårdshuset. Känner du dig manad till uppgiften att sitta och snacka med mig medans vi kollar Family Guy på cyklarna så hör av dig... För att sen glida ner i bubbelpoooooolen!

Såja nu kmr smällen från påskveckan, har  varit sjuk i över en vecka nu. Under dagarna är de precis som hostan chillar och gömmer sig för att på kvällen tända till och överraska mig orimligt hårt och förstöra hela min natt. För att sen bryta ner lugnt men säkert under dagens tidigare timmar... Dock jobbar jag hela tiden, så klart de aldrig blir bättre. Men har fan inte råd och va ledig!

Seriepremiären är avklarad. Jag spelade inte. Petad som fan. Gick också som de gick när man gör som man gör. 5-1 i nacken och spelet var under all kritik. Hemmapremiären mot storfavoriterna Höör är lite skrattretande. Förlust med 2-0 var så orättvist. Vi spelar bättre, har de bättre målchanserna. Dock ingen utdelning, för jävligt. Nu är dock de svåraste matcherna, iaf på förhand, avklarade. Ger en garanti på fem raka trepoängare.

Emil var ju hemma under påskhelgen. De två första nätterna var han tung, trodde jag. Två nätter och två olika tjejer på soffan. Man tror ju gärna att de blev åka av för han. Men han fick inte ligga. Han är mer av en, vet inte vad de heter på norska men på svenska heter det fingerpullare... Fast tur att han inte fixa henne. För om det bara var fingerpull som hon utsattes för så vill jag inte höra hennes stön när bjässen trycks in...

Bästa är att jag ibland känner mig för gammal för en tjej men nu vet jag att det behöver jag inte göra, värre kan de inte bli, då kallas de pedofili.

Händer nog en del saker framöver. Inget jag orkar gå in på nu men förhoppningsvis är det sista sommaren man jobbar. Iaf med något som man bara vill spy över. Nu ska jag ta mig i kragen. In med pommes i ugnen, ta fram bernaisesåsen (stavning!?) från Burger King, och öppna dörren för Henke som knackat i någon lång minut nu.

Skönt och få ut alla dessa tankar nu, för det börjar bli trångt i min etta.

mvh

so backEfter sjuka påtryckningar från viktiga människor i Kristianstad och en otroligt gnällig och envis person från Veberöd är jag tillbaka. Blir ett längre inlägg imorrn eller söndag.

- Kommer aldrig mer titta på bara, nästa gång ska jag vara in it liksom

mvh