Tobbe i Köping, originalet!


Klart man trivs på jobbet när man har ett par stycken av samma kaliber som Tobbe att jobba med!

Lägenhetsjakten fortsätter

Mamma Helen säger jag alltid är välkommen. Ändå fyller hon i med, " det är inte säkert där e mat kvar ". Klart jag inte kommer då. Prata precis med Emil. Han trivs inte med sin sovplats men han har ändå kvar sin Norge-oskuld säger han. Även jobb börjar han få, sprungit runt och vikt ut sig för en del företag. Redan igår jobba han bland serveringspersonalen på den norska Grammisgalan. Kör hårt nu så ses vi snart.

Lägenheten jag var och kollade på idag var väldigt stor. Detta var ju en stor etta med en klädkammare och precis som jag trodde kunde man ha klädkammaren som sovrum. Dock är hyran lite hög för bara mig. Letar vidare, står i kö hos de flesta som har lägenheter i Kristianstad. Söder, centrum eller östermalm hade varit bäst. Dock funkar även Egna Hem eller Långebro. Jakten fortsätter...

Hade en supertrevlig fredag sålänge den varade. Carina och Jens (Emmies mamma och hennes kille eller vad man säger) bjöd på pizza. Tog även någon öl och grogg med Jens innan arbetsveckan tog ut sin rätt och jag gick och la mig lite efter 22.00. Lördagen pratar vi inte om ens...

Ny arbetsvecka och nya tag. Dock skitjobbigt Robban idag sålde Röda Faran (bilen), som jag haft och kört till jobbet med. Får ta buss imorgon vilket suger oehört men hoppas få tillgång till bil sen då mamma inte jobbar.


mvh

Söndagsmiddag?


Jens och Emil 06

Jag skrev något inlägg för ett tag sen om några pojkar från Uddevalla och deras tycke om några från Kristianstad. Kan meddela att efter stora påtryckningar från tjejerna i Krstd så har pojkarna från Ua tagit tillbaka vad dem tycker och tycker inte alls så längre. Skönt, nu slipper pojkarna från Krstd att smida hämndplaner, vilket ändå skulle gått åt helvete. Så nu lämnar vi detta pojkar.

Mamma Helen saknar också sin son Emil. Vad göra? Jo såhär gör jag. Skickar vänförfrågan på FB. Tänker kommentera hennes profilbild med orden "Du blir ju visst bra på bilder", men gör inte det. I vilket fall Emil ska du inte va orolig över mamma Helen. Pappa Jens ska gör så gott han kan. Mamma Helen kan ju börja bjuda mig på söndagsmiddagarna som hon nu håller för Tova och Daniel bara. Alltså en plats ledig. Kan man paxa? För då gör jag det. Vi kan diskutera Emil till exempel.

Har även blivit erbjuden en stor 1a på Långebro, vet inte riktigt vart den ligger. Är kallad till visning och jag har ju såklart högst poäng bland de sökande...

mvh

Åhus Träningscenter


Blev mycket sånt här idag...

Då har man klarat av en träning till med Cecilia. Idag var vi lite fler än i måndes men ändå dåligt med folk. Även lite lättare än i måndes blev det, men fortfarande sjukt jobbigt. Efter timmen med laget kom Emmie ner till Åhus Träningscenter och sprang på löparbandet med mig 20 min. Sen gick vi runt på lite olika träningsmaskiner men sånt tycker jag är skittråkigt, så blir 20 min löpning efter varje träning istället.

Sista jobbdagen imorrn. Sen helg. Fredagen ska jag va med Emmie sen får vi se vad som sker lördag.

Tyvärr inget roligt och berätta just nu. Hoppas de ändras nu när lönen kommer på tisdag.

Saknar såklart Emil, golle-mycket.


mvh

träningsvärken är total.

Igår upplevde jag det värsta träningspasset någonsin faktiskt. Vi kör måndag och torsdag med K-bladetbloggarn Cecilia på Åhus träningscenter. Sen att jag och Dansken sprang 20 min efter hennes pass på löparbandet är kanske lite sjukare. Mår kroppsligt riktigt dåligt och vågar inte sätta mig ner för jag är inte säker på att jag kan resa mig pga all träningsvärk. Enligt hennes blogg gjorde vi runt 3000 olika utfall. Sjukt man ens lever idag. Just det, kom precis hem från vanlig fotbollsträning. Jo jag lever... Här under har jag länkat till hennes inlägg om gårdagens träningspass. Gillar ändå att hon också hade träningsvärk imorse.
 
Här under kommer hennes inlägg. Vill ni gå till bloggen tryck på "Skakiga ben".

"

Skakiga ben

I går var det dags för vårens första dubbelpass. Först den vanliga coren på gymmet, därefter första träningspasset med fotbollskillarna i Åhus HBK.
“Kör hårt med dem, de är rätt så kaxiga”, var enda uppmaningen från tränare Herrmann innan jag drog igång.
Det behövde han inte säga två gånger. Köra hårt! Det är ju det roligaste jag vet!
Upplägget var bålstabilitet – och en rejäl dos benträning.
Och jodå, benträning blev det. Sisådär 3000 utfall i olika varianter, knäböj, enbens knäböj, och andra benövningar senare så sved det rätt duktigt i mina tändsticksben.
Fast det gjorde det nog på killarna också.
Efter passet stapplade en och annan ned för trappan med gummiben.
“Kan vi ha nästa pass på nedervåningen?” bad en av dem.

Jag fnissade rätt gott åt den kommentaren på vägen hem.
Riktigt lika mycket fnissade jag inte i morse när jag skulle kliva ur sängen. Aj! Min rumpa!
Nu börjar det rätta till sig, men jag har haft saftig träningsvärk hela förmiddagen.
Fast förhoppningsvis är jag inte ensam om det.

I dag blir det lugnt däremot, har lovat hjälpa en kollega igång med styrketräning, och för egen del tänker jag absolut inte göra mer än nödvändigt."


mvh

XIII


XIII Kanske världens bästa miniserie som gjorts?

Fastna direkt för XIII, riktigt bra serie. Påminner mycket om Bourne-filmerna och är en så kallade mini serie på fyra avsnitt (1,5 h/avsnitt). De två första finns för nerladdning på tankafett.com. Väntar intensivt på de två sista avsnitten.

Fick även reda på att det blir mycket jobb framöver. En ur personalens dotter dog i helgen. Bara 14 år gammal. Vilket är självklart en jättetråkig anledning till att jag får mer jobb. Men vad göra...

Ännu en tråkig nyhet att berätta har jag. Idag börjar träningen, vi kör igång mån och tors på Åhus träningscenter där spinning och aerobic står på schemat. Hon som kör med oss är Sm-mästare ett antal år irad. Skitkul, verkligen. Tisdag och lördagar håller vi till på Furehovs grusplan. Vetifan om inte det är värre...

mvh

"Den av oss som bangar sunny ska möta döden från en sten" citerat mjörne
Nu är bollen satt i rullning. Robin och Dag åker i maj tror jag till sunny för att jobba i sommar. Jag, Danne Kristic och Mjörne har kommit på den smarta idén att hälsa på. Hoppas på några till dock, Emil kanske? Jag nöjer mig med en vecka men kan ta två, Mjörne skriker "tre veckor MINST", och Danne " Enkelresa dit sen får vi se hur de går för oss, i värsta fall får vi ta buss till serbien där jag har hus." Kristic vill även besöka Europas fetaste festival 2008. Exit i Serbien. Bollen är i rullning och vi får se hur länge och vart vi ska åka...Edit: Redan efter tre timmar drog Danne sig ur denna resa som han var sjukt taggad på. Han ska resa själv med Emma istället. Mjörne står och väntar med stenen och säger vi två åker själva, ellerhur Jens? Klart  Mjörne, vi två ska till sunny.


mvh

Superman!

Finns ju några tjejer här ifrån Kristianstad som har några killpolare från Uddevalla som de brukar åka till sunny beach med. Nu har grabbarna från Uddevalla gått ut och totalsågat deras pojkvänner att de är töntar. I Uddevalla uppskattas inte "slickfrisyrer", fluga eller väst över skjortan eller ens helknäppta skjortor. Inte heller picknick, ost och vin i parken uppskattas i Uddevalla. Inte posande foto heller. Kärringar säger grabbarna från västkusten.

Jag ställer mig frågan nu. Vad ska hela tjejgänget göra nu? Eller rättare sagt deras pojkvänner? Jag kräver en kontring. Detta kan ni inte tolerera. Jag kom undan denna gången. Mest för jag inte har helknäppt skjorta, såklart inte fluga heller. Sen föredrar jag det lokala kebabhaket eller donken före picknick i parken.

Säker källa obv.

mvh
kort och gott

Nån som uppskattar kråkor iaf

DD | säger (18:05):
haha !!!!
DD | säger (18:05):
måste va ärligt, låg dubbel när jag läste de:D
DD | säger (18:06):
har sjukare saker för mig med kråkorna ,mossan jagar mig :P
jens, säger (18:06):
haha härligt o höra:D
jens, säger (18:06):
hahahahhaha
DD | säger (18:06):
sätter dem under borden o bakom soffan
DD | säger (18:06):
så när hon städar där lossnar alla av stelhet
DD | säger (18:06):
hahaha
jens, säger (18:06):
Shit, du e ju helt nerkråkad förfan

Hur man gör en snorboll av en kråka


Ja då var sista arbetsdagen denna veckan över. Skönt skönt. Dock tråkigt att komma hem och Emmie har korta stubinen idag igen. Hon fråga om vi kunde åka och handla mat på Hanöhallen, och ja, de är inga problem sa jag. För inte ska hon behöva handla själv inte. Så frågar hon om vi kan åka och hämta Amy för hon vill också med till ica. Men där säger Jens nej. Det är nu världen faller ihop. Hon får två alternativ.

1. Vi två kör och handlar och hem igen. Orkar inte ligga och köra fram och tillbaka för hämta hennes kompis för sällskap på Ica. Vi ska ju inte iväg någonstans. Har ändå jobbat hela dagen. Inte drömmen att åka runt i Åhus och sen handla.

2. Hoppa på cykeln, möt Amy vid Hydro och vips går ni två och handlar till ikväll tillsammans.

Här någonstans kan mycket väl kvällen gått åt helvete. Emmie vill verkligen handla med oss båda två och säger att jag är en idiot som ställer henne för ett sådant val. Jag skrattar lite, och får ett stort HEJDÅ och klick! Nej, nu ska jag duscha och sen till Emmie.Min rubrik ska föreställa "göra en höna av en fjäder" men de är så originellt och tråkigt. Det där med kråkor e roligare. Vem älskar inte ljudet av en rullad kråka mot klinkersgolvet?


mvh

Blogg känns väl ändå sådär år 2009?

Har nog tröttnat lite på det här med blogg. Har skrivit sedan 2005 då det tog fart med lunardagbok. Men i samma veva som facebook lanserades dog ju allt vad lunarstorm är och tack gode gud för det. Blogga på facebook har jag aldrig förstått så fick ju skaffa mig en egen på blogg.se.

Till saken hör väl att blogg är väl ändå jävligt löjligt? Blogg är som en könssjukdom, något alla har någon gång. De flesta blir av med det snabbt men andra som mig fortsätter och skriver och hoppas någon där ute uppskattar det. Kommentarerna man får på sin blogg kan man känna igen med de man får när man fått klamydia. Det är mycket taskiga saker man hör. Sen kan jag ju omöjligt se Britt-Marie, från Höganäs som bloggar om hur man viker pappersservetter, ha någon könsjukdom. Men man vet ju inte om hon suger för pengar på fritiden dock. En som säkert har klamydia är ju Blondinbella annars, inte för hon suger för pengar för det har hon gott om, hon suger gratis. Där tycker jag nog Britt-Marie är smartast ändå och passar på och tjäna en slant.

Slänger man ett öga i sin msn lista så ser man ganska snabbt XXX - xxxx.blogg.se och går in och läser. Alltså allt jag läser är ju ren skit. Allvarligt talat, jag skiter fullständigt i om du gått till gymmet för 28 dagen i rad och sen ätit en banan efter eller om du klarat hitta på en historia om någon annan ännu en dag eller alla ni andra som har en offentlig genomtråkig dagbok. Det är dagar som dessaa ja tänker, "är det såhär folk ser på min blogg också?" och skiter i att skriva några inlägg på nån dag. Men en könsjukdom blir man inte av med så lätt, därför fortsätter jag skriva och lägga ner åtskilliga minuter varje dag på detta meningslösa skrivande som alla nyfikna människor kan ta del av.

mvh

Ekonomin tryterFinns inte mycket kul att skriva om såhär i början av veckan. Börjat nytt jobb idag. Helt klart bra verkar det vara, kommer säkert trivs. Sen nu den närmsta tiden blir väl till att försöka hitta en lägenhet. Sen får vi helt enkelt se vad som sker. Har även bestämt mig för att spela i Åhus Horna BK nästa år. Men får byta nr från 15(M) till 25(L), ingen vidare diskussion behöver föras då lagom till sommaren tar jag tillbaka nr 15! Januari är sämsta månaden på året har jag också kommit på. Ekonomin tryter och mitt humör lika så.

Är där verkligen ingen som e sugen på en Krstd-Oslo tågbiljett som funkar utmärkt att åka på denna söndag? REA!

mvh

Ludde blir moppepojke.


Telenorsäljare med 3 - bredband. Smart!

Malte var till större delen förjävlig igår. Men det var lätt att koppla bort när Emmie står i köket och lagar underbar middag igen. Amy fotar, får inte leka med leran. Däremot har Emil ett bra grepp om leran, han bygger en snögubbe. Jag ställer den uppe på Cola-flaskan för att någon minut senare råka knuffa ner den i stearinljuset. Malte får knappt heller leka med sin lera. Blir lite sällskapsspel igår också. Jag vinner första, jag och Emil vinner tillsammans andra och tredje hinner vi inte avsluta. En mycket trevlig kväll igår.

Ludde, Emmies lillebror har ju fyllt 15 nu i dagarna. Han är mest ute och trycker med DTn i skogarna! Nu får han köra lagligt, har ju sett han på moppe tidigare, jäkla ligist. I vilket fall är det kalas för han idag.

mvh

kockning, barnvakt och spel


Malte ser ovanligt snäll ut, skenet bedrar ikväll

Allt var som vanligt igår hos Emil när han bjuder hem. Hinner dricka 2-5 öl beroende på hur törstiga vi är sen somnar han innan 22 i soffan. Jag kollar film och somnar också, vaknar till vid 01 och ringer Emmie. Möter en överförfriskad Emmie vid class, hon vill inte hemma. Jag säger till henne stanna då och börjar gå. Hon kommer snabbt springande efter.

Ikväll blir det kockning hos Emmie. Både Emil och Amy kommer. Vet inte vart dem står till varandra, men en sak vet jag att Amy slutar lyssna på andra när Emil är i närheten. Får se hur det blir ikväll. I vilket fall är det ömsesdigt.
Jag glömde ju nästan den viktigaste, Malte är ju hemma ikväll också. Han har precis sovit en stund, så det blir sen kväll för han. Vet dock inte om det är positivt eller negativt än.

mvh

@ Emils 2nite


Direkt tröjan åker av, då åker kameran fram

Snart dax att åka kommunalt med Emmie och Amy till stan. Man ska ju hälsa på Emil ikväll, som varit så duktig och lagt golv i hallen i lägenheten idag. Blev säkert skit bra. Han har ju även hyrt ut lägenheten nu. Oslo nästa söndag. Är det någon som också vill till Oslo och för den delen sitta bredvid Emil hela resan dit så har jag en biljett till salu för en lite peng. Sänks säkert några öl idag och får se hur länge man är vaken.

Kuppa-Johan är på mig att jag ska hoppa på bartenderutbildningen dem har. Jag är tveksam men gav han nog ett svar idag som han kan uppfatta som "Ja, jag är med då. För att sen avboka". Kostar ju bara 7000 kr att bli bartender. Det jobbar du in på 5-7 kvällar ju. Det är en bra investering, fråga själv Kuppa-Johan.

mvh

Ibland känner jag att jag inte räcker till

Följande kunde man idag läsa på en av Emmies kompisars blogg, inte för jag läser den men Emmie brukar skicka allt till mig så jag ser hur underbar pojkvän hon har och för den delen alla hennes vänner har.

"Igårkväll hade jag myyyysigt! Kom hem till Adam vid sju-halv åtta något och då var han i full gång i köket med maten, sen hade han dukat fint i vardagsrummet och tänt levande ljus och satt på romantisk musik. Vid min tallrik låg en ros med ett kort (lapp?!) där han hade skrivit så gulligt så jag började gråta.. seriöst.. lite pinsamt men ingen har någonsin skrivit något så gulligt till mig förut..."


Iom hennes vänners pojkvänner är så underbara så får jag ta mkt obefogad skit. T ex: Varför är du aldrig sån? Sånt gör du aldrig för mig? När skrev du en lapp till mig sist? Du uppskattar aldrig när jag gör något sånt för dig osv.  Jag försöker förklara med att jag aldrig är själv hemma, utan här är alltid andra och gör jag mat kan man ge sig fan på dem ska äta upp den. Skulle jag skriva en lapp så har jag säkert stavat ditt namn fel och de blir ett jäkla liv och jag uppskattar faktiskt när du gör mat åt mig, jag visar det genom att ta den där sista portionen när jag redan är proppmätt, bara för att visa hur god mat du lagar! Okej nu firade Mie och Adam två år, Grattis! Men Adam och för all del Danne, Simon, John och om där e något charmtroll till, snälla gör sånt här på årsdagarna och inte annars. För ärligt talat hur mycket jag än vill hinna med i ert tempo, så gör jag inte det. Så inga blommor på en måndag John, inga middagar med lappar Adam (förutom årsdagar), Simon du måste sluta vara så underbar överlag, eller inte sluta, men minska det lite och sist men inte minst charmtrollet själv Danne Kristic, inga utlandsresor och seglaroutfits mer, jag kommer alltid ligga i lä bakom er grabbar! All creed till er!

Till saken hör är väl att Danne känner jag bra medans Simon och jag har träffats ett par ggr och så, härlig kille, Adam har jag nog aldrig hälsat på ens, hade gärna lärt känna han men aldrig fått chansen direkt då vi aldrig hamnat på samma ställe och John har jag ju en fin gammal historia med, så de e bra där.

Hoppas ingen tar illa upp av detta, för det är skrivet med glimten i ögat och jag menar inget illa och ja Emmie jag ska hänga på grabbarna och uppskatta saker och ting.


     

Som en liten parantes så lagar jag middag åt Emmie på nyårsafton


Det blir inte mer romantiskt än en kyss i solnedgång längs täppetstranden älskling...
Eller hotellnätter i Malmö med mys och god mat...
Eller när vi åker till Skånes Djurpark tillsammans...
Eller när du åkte med hela min släkt till Tyskland och var där nere en vecka...
Eller när vi fira 5 mån, samma dag som Malte föddes...
Eller dagen jag såg dig och jag kände direkt detta var så rätt, 2006-03-18...
Eller när vi, ja på stranden, då, du vet, tanten kom och såg oss...
Eller när vi tog oss genom värsta snöstormen tillsammans från din pappa till hanöhallen bara för att handla den där goda chipspåsen när vi bodde där själva en vecka...

Där finns mycket mer saker som vi gjort som är roliga, men väljer man bara se det dåliga så förblir det dåligt...
Älskar dig gumman!Här är bloggen www.miemiemie.blogg.se
mvh

Mycket jobb framöver(för mig), fint!


Hemmakväll hos Emmie

Andra dagen i rad jag jobbat nu. Dem ringde även från Bilomsorgen i Kristianstad och fråga om jag ville ha jobb där kanske. Ska in och träffa den ansvarige där ute imorgon. Skönt och få lite mer tider så snart e man heltidsarbetare, hörs livsfarligt men hade ändå varit fint!

Har även lagt ut lite vhs-filmer på blocket. Hittade en jäkla massa idag ute i garaget. Där ska dem ju inte behöva stå och skräpa.

Imorgon blir det stan vid halv tio och träffa han på Bilomsorgen sen ska jag antagligen följa med Emmie som ska tatuera sig. Kvällen har jag helt öppen, förslag tas gärna emot!


Nu ska hon bli lika cool som mig!

Ska spela en turre poker nu, fuck nyårslöftet, NU KÖR VI!

Edit: Nyårslöftet lever, får kocka mat till familjen istället, visst min tur idag...

mvh

bluffskit!

De där med bilderna igår klara vi ju så lätt tillsammans. Tog ungefär 3-4 h så hade vi knäckt det. Men bild 12 var den med mest naket. Riktigt efterbliven är den som lagt upp skitet, för jag hittar mer naket på mamma i dem gamla fotoalbumen än han/hon har lagt upp här. Och som pricken över i:et avslutades det med en härlg film ju. Här kommer filmen...


Inte direkt den onanerande 18-åring vi hoppats på...


Käkar frukost nu, fil o flingor. Helt värdelöst då flingor va slut i princip. Ska ju jobba idag också, snart har man fått heltidsjobb och helvetet börjat. Men är väl nån eller några veckor tills det.

Daniel Döhle, ja vad säger man. Han kommentera förra inlägget. En gammal kompis från Veberöd, har nog inte snackat med han på 2 år iaf. Jäkligt roligt du skrev, vi får styra upp något nån dag!

Haltvimme kvar till jag börjar jobba. Jag har 15 min körning, ganska halt idag. Läsa aftonbladet, 30 min läsning, fixa mig, 2 min. Jag ligger ej rätt i tiden men det gör inget annat heller så nu kör vi!


mvh

Sjukt fint!


Skön film och musik! Sen kan ni trycka vidare på No Risk, No Fun 2 , 3  osv. Sjukt fina!

Fick en länk av en kompis innan och det var sjukt kul! Det handlar antagligen om en kille som blev dumpad av sin tjej. Så finns där ca 50 bildserier och ju fler som klickar på länken desto fler bilder får jag tillgång till. Så grabbar och för den delen tjejer när ni tryckt på länken här under så tar ni click here sen och sen kan ni sprida er egna länk och få tillgång till bilderna. I slutet är de visst en film. Jag kan tyckas jätte omogen nu men sånt här är skitkul. Absolut inget virus så ni vet!

http://ihatekaty.com/?id=21740#6dzz5z54fsdq7ez78z8dKan även berätta att detta var inlägg 200 i denna blogg! Jobbar vi mot 300 nu! Skönt att se läsarna ökat varje dag dem senaste 8 dagarna!


mvh!

Jobba imorrn !?Jaha, då skulle man jobba imorgon. Ja, ibland känner man sig som Askungen.
Jobb, jobb, jobb, och jobb bara...

Var aldrig riktigt nära

Det där med att lägga sig i tid gick väl sådär inatt. Somna nog 05.30 imorse. Dock ställde jag klockan på 12.00 men vaknade redan 10, så var ju tvungen att somna om igen och då stängde jag av klockan när den ringde vid 12 och gick upp 14.00 istället. Fan, ändå nära lite förbättring. Robin snarkar fortfarande.


Nattens händelser är väl inte mycket att diskutera. Tycker Sverige gör sin svagaste match i detta VM medans Kanada når sitt max. I grund och botten tycker jag Sverige är de bättre laget, men får inte ut mycket. Alldeles för lite skott på mål, även om de vann skottstatistiken med en 10 puckar så va dem aldrig riktigt nära. Kanada har även 2 utvisningar mer i matchen, men Sverige var väldigt svaga i PP medans Kanada var vrålheta och tryckte in två puckar i PP. Man kan gnälla på domarna som blundar för pååkningarna av Markström, det var ändå 4 ggr. Men tror inte Sverige vunnit denna match ändå.  Stort minus till de 20 000 i publiken som bua varje gång Hedman och Markström rörde puck. Speciellt osportsliga visar dem sig när dessa två ska hämta sina priser och dem buar igen. Hedman var nog den enda som stod upp för Sverige och Markström igår. Nästa år måste Sverige spela finalen helt utan respekt och sitt eget spel om man ska slå Kanada. Stor eloge till grabbarna ändå som bjöd på en fartfylld och rolig turnering och grattis till Kanada som med allt flyt i världen i semifinalen(kvitterar med 4 sek kvar av matchen och sen vinner på straffar) vänder och vinner guld än en gång.

Wikegård, kung är du.

Nu ska jag ta tag i något att äta, nu kockar vi!

Som en liten notis var vi 4 besökare från rekord igår!

mvh

Förkyld ofc.


Inte Miranda Kerr, nej inte Heidi Klum heller utan Adriana Lima är Nr 1.

Skönt och se läsarsiffrorna ökar varje dag! Inte långt ifrån att slå rekordet nu. Dagens siffror är högre än på länge. Tack alla som även kommenterar, både gott och ont. Ni bryr er alla iaf!

Idag kom dagen man väntat på. Alla andra börjar bli sjuka och så men inte jag, förräns idag då. Förskylningen har slagit till med full styrka och försöker bryta ner mig. Inget ska bryta ner mig och inget kan bryta ner Sverige i nattens final mot Kanada. Dock har jag fortfarande problem med revbenen och varje gång jag ska nysa så stoppas den halvvägs. Hela nysningen kan bara inte gå igenom, känns som revbenen ska sprängas. Med dem orden, inget är glömt än.

Några ord om Gaza-problemen som man så fint kan läsa om på Aftonbladet. Snälla Sverige, gå inte in o hjälp. Svensken borde göra som den alltid gör, beakta problemen på avstånd, gå och lägga sig och inte blanda sig. Har man en gång flytt från landet och problemen så inte fan åker man på semester dit. Skyll er själva ni nysvenskar som befinner er mitt i smeten och för all del alla svenskar. Det enda jag ser är två länder som utrotar varandra och det bästa är att jag inte bryr mig ett skit om dem länderna och deras meningslösa problem. 


mvh

13.00, nu jobbar vi oss mot 10.0013.00 vakna jag idag. Ändå en förbättring. Men jag vet varför ja sover så mkt som jag gör. Alltså mitt sovrum är ju helt svart, alltså mörkt, även mitt på dagen. De saknar fönster och ljus från andra rum når inte in där. Kan vara en förklaring till varför jag kan sova så länge. En annan kan ju vara att jag inte har ett jobb att gå till.

mvh

Äntligen måndagÄntligen måndag alltså. Denna vecka har jag väl inte jätte mycket planerat mer än att vända på dygnet. För som det är nu är helt ohållbart. Kommer i säng tidigast 4-5 på morgonen sen sover man till runt 15-tiden på dagen. Inte okej längre. Men så är det ju JVM-final natten till tisdag så detta får jag börja med på onsdag skulle jag tro. Mest för att förstöra det lagom när helgen kommer antar jag. Ska även söka några jobb, vilka vet jag inte. Dem växer ju inte på träd i Kristianstad precis. Blir kanske att man flyr landet iaf. Fan jag är inte ens trött nu. Ska sätta igång en riktigt tråkig film nu och hoppas somna till den, för är jag vaken när den är slut så somnar jag inte förräns 6 tidigast och det är åt helvete. Kom igen John Blund, var i helvete är du?

mvh

Calle Braun, Idolen.


Passar på att bjuda på ett klipp med Calle Braun när han va ung och glad i att sjunga

Tv-kväll

17.00-19.00 Bring it on ; All in or Nothing
19.00-20.00 Victoria Secret
20.00-20.30 Sporten
20.30-21.00 Snillet snackar
21.00- ?        Du, jag och Dupree
mvh

2009 börjar med mycket sport


ISKALLT - Vem bryr sig om handbollen egentligen?


LJUMMEN- Tycker alliansen e rätt ljummen, ändå en del som bryr sig!


STEKHET- Alla bryr sig, alla vill se vad dessa småstjärnor kan åstadkomma på måndagnatt!

Dagens konversation

E säger (15:59):
nej
jens, säger (15:59):
jo
E säger (15:59):
tyst
jens, säger (15:59):
prata
E säger (16:00):
vit
jens, säger (16:00):
svart
E säger (16:00):
emmie
jens, säger (16:00):
smal
jens, säger (16:00):
hihi
E säger (16:00):
fyfan för dig
E säger (16:01):
nu tyckte du att du va skitrolig

mvh

Då var det dags för final Junior-VMSå jävla underbart. Har nog inte varit så hoppig och skrikig på många år närja kollat hockey som jag var idag. Så sjukt bra match. Svenska småkronorna är verkligen riktigt bra. Ska bli intressant och se om ett par år när denna nya generation kommit upp och spelar i A-landslaget. Tedenbys dribblingar, Pärjäärvis genombrott från kanten, Backlunds skott, Möllers förstamål i turneringen, det var rena uppvisningshockeyn i tredje perioden. Och Wikegård är bästa kommentatorn, så jävla bra på att va i matchen. Dock jäkligt fint av Slovakernas coach att plocka ut målvakten med 4 min kvar och få in ett mål också. Grymt, final nästa, antagligen på Kanada. KOM IGEN SVERIGE!

mvh


Förlust igår i TP!Fan också, igår alltså, jag vann ju inte TP.  Jag ledde så överlägset men så balla mina medspelare Emmie, Amy och Ludde ur och börja köra sjukaste reglerna. Sluta med att jag svara fel på 298 kulturfrågor, alla om författare och Amy sprang om mig. Grattis för all del. Jag vann ändå varje runda, ca 15, av det andra spelet. Åt även jättegod spagehtti och köttfärsås som Emmie har som specialitet. Dock var där mat för 10 till, så vart var ni?

Nu ska jag kolla Junior-vm i ishockeyn.

min nya vän http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?mode=lugna
mvh

Mitt största fan!

Micke DOLLAR Johannesson är mitt största FAN!
Så sluta gnäll om uppdatering nu Mikael! 

Spelkväll ikväll

Jag och Charlie nere i hamnen. 

Har haft en helt underbar dag. Vakna vid 13-tiden. Satte igång en film och sen en till. Kl 17 gick jag upp från sängen för första gången och åt lite och städa undan lite på rummet och nu är jag tillbaka i sängen. Så skönt.

Ikväll blir det middag hos Emmie med Amy och Ludde (Emmies jättedryga lillebror), sen blir de spela spel hela kvällen. TP, Familjegeni och Alias. Vinner jag inte alla tre kmr jag känna mig mkt kränkt. 

mvh

Hej 2009, Nu kör vi!

Stort tack till Robin, Felix, Andy, Kim och Fanny som jag tror var de som höll i det mesta. Dem försökte göra detta till en bra fest med god mat från Östermalms Krogen och roliga lekar. Tyvärr försökte dem i fel umgänge. När folk är aspackade kl 19.00 så är ngt galet. Sen när de spottas i glas och hela deras bord skrattar, då är där allvarliga fel. Att uppmuntra folk till sånt genom att skratta åt dem är ju bara sådär på nyårsafton när man äter. Kan säga att efter maten var det ett helt sjukt tempo fram till 23.00 då alla som varit aspackade hela kvällen börja dö ut. Men så blev de dax för raketer och de är skönt där inte fanns några grannar i närheten för de flög raketer över allt. Efter det blev de som många fick nya krafter och drog igång igen stenhårt. Jag lämnade vid 3-4 tiden. Då låg hälften utslagna och resterande hälft hoppa fortfarande runt där inne.
På de stora hela var det en bra fest, men ingen bra nyårsfest. Tack Andy och alla ni som styrt upp det!

Nästa år ska jag fira med färre människor.

Har inte avgett några nyårslöften då de inte kmr hållas ändå. Men jag kör på att ingen onlinepoker ska spelas, jag ska skaffa heltid jobb och lägenhet. Ta tag i livet helt enkelt!


Nu blir det Den Oändliga Historien 1 och 2.

mvh