www.Lboulevard.devote.se

Ny blogg, nya möjligheter...

Veckans lista 1-7 juni 2009  • Vi, Åhus Horna BK tog sjunde raka segern i fredags då Svalöv bortabesegrades med 3-2 efter tre nickmål, två från Sanjin och ett från Möller. Trea i tabellen 1p bakom Klippan som för tillfället har vår kvalplats.
  • T-baren i lördags. Förfesten blev hos Moa. Var en riktigt bra kväll, där det mesta hände...igen. Jag, Taha, Clemen och Hoger lyckades få in Mats(vår tränare) på dansgolvet och även här skulle han lära oss hur en riktig hip-hopdans ser ut. " Ni måste böja på knäna...". Jobbigt för dig tjejen som gav dig mitt nr, sen när du skulle lägga in mitt tappa du mobilen ner för balkongen. Har du hittat den och den fungerar så får du gärna svara på mitt sms nästa gång du e full. Tror nämligen du inte är lika frispråkig nykter som full...
  • Tänkt på Emil mer i veckan än någonsin. Kanske för jag varit ute vid varje tillfälle som getts och träffat en överförfriskad Zanna som påminnt mig om allt fint Emil säger om mig i Oslo. Han är hemma om fjuttiga tre dagar.
  • Robin Söderling i final mot Roger Federer i franska öppna. Efter storspel genom turneringen och vinster mot tennisens största är det dax. 14.30 sitter jag bänkad framför Tvn iaf. Som Kajsa sa igår efter jag deppade över Sveriges förlust, "Jens du måste se det med lite perspektiv, Söderling är i final imorgon". Vet inte om hon menade att det var viktigare att ha en svensk i en tennisfinal än ett landslag i fotbolls-vm.

  • Sverige är i princip borta från VM-slutspelet nu efter lördagens förlust på Råsunda mot Danmark. Det som gör mig mest arg och förtvivlad är faktiskt inte att dem förlorar matchen utan på vilket sätt dem förlorar den på. Ingen glöd, inga ideér, noll fantasi. Dax och byta ut ett par spelare nu. Spelare som Daniel Andersson, Micke Nilsson, Henke Larsson, Wilhelmsson och framförallt Johan Elmander hoppas jag att jag aldrig ser i en landskamp igen.
  • Drog till Sweden Rock i torsdagsnatt med Robba, Glenn, Dag och Mjörne. Nyktra och på bushumör yra vi runt bland folket och sökte skit vi kunde göra. Misslyckade plankningar, dåligt med pengar ute till mat och inte alls klädda för rockfestival. Nästan tvunget att ha skinnbrallor, hatt och en gitarr på tröjan för att få ligga. Nej för mig är Sweden Rock jävligt stort, dock inte så stort i den bemärkelsen för mig. Man är väl ingen nykter festivalmänniska. Ska prova festivallivet i Norje aspackad nästa år...
  • Mats Herrmann, fotbollstränare. Kommentar överflödig, ellerhur Clemen? Knappt okej även om vi vinner matchen... Han vinner dock tillbaka lite förtroende genom att efter Chillout komma till t-baren och hänga på dansgolvet med oss spelare. Dock mycket gnäll i stil med " varfan e brudarna, har ni inga brudar?". Vi vänder oss alla om rycker tag i närmsta tjej vi ser, lägger armen om henne och säger "klart vi har brudar mats".
  • Robin åkte i lördagsnatt till Sunny Beach. Där han ska jobba (läs:ligga) till slutet av Augusti. Stekigaste promotern i bulgari? Blir nog ändå lite tomt här hemma. Kör hårt bror!
  • Vädret i veckan har inte varit det bästa. Men vad gör det egentligen när man bara jobbar hela dagarna. Hoppas dock på finare väder och att strandpremiären är nära.Veckans sms är svår, har varit sjukt många bra men väljer ändå att ge Mats Herrman lite mer tid i rampljuset på denna blogg. Då jag och clemen försökte övertala honom och komma till t-baren lördagnatt så slänger jag iväg ett sms till honom som nog fäller avgörandet.

Sms: "Måns är på listan Mats, kom nu!". Måns är hans 13-åriga(?) son.


Sommarplågan 2009 är släppt. Hela t-baren nynna på den igår. Just nu gillar jag den, men om 1-2 månader kmr jag nog inte känna samma...

mvh