Bloggen...

 är nerlagd tills vidare...

Tas upp när jag flyttat klart och så antagligen. Har varken tid eller lust att skriva just nu. Eller när Emil flyttat hem.


Men så börja jag snacka med Emil idag och då kom de upp en grej som jag bara måste gotta av mig till er av.

minns när jag och emil sprang ner barfota i soprummet i hyreshuset hos hans mamma och skulle slänga glas... så skulle vi tuvnget röka och emil skulle tvunget upp på soptunnorna för att pissa i dem..så ramla dem och ciggen flög iväg och emil börja blöda från diverse kroppsdelar..så fick vi panik och sprang ut..men så tappa emil nycklarna där inne bland blod och ciggfimpar... så vi blev utelåsta! tur vi var asfulla, annars hade de varit pinsamt...

 och tur emil spola ner lappen som kom från styrelsen om att någon hade medans de skullat kasta glas hunnit välta alla soptunnor och pissat ner dem, börjat blöda och sen tagit en cigg!


mvh


mini-träningsläger

Laget har nu mini-träningsläger torsdag-lördag. Idag var de träning 10.00 och 14.30 med mat på chill out emellan. Väldigt trevligt. Jag var bara med på maten såklart. Jobba idag, men tagit ledigt imorgon så då är man med hela dagen! Konstgräs kontra detta vädret är ju sjukt fint.

Helgen är väl rätt öppen, match lördag mot Hässleholms IF.

mvh

En del av mitt jobb

Kom in på lite jobbprat med Kaisa innan. Och där är ju några grabbar som är rätt kända i Åhus som jag jobbar med. En är väldigt populär bland ungdomarna i Åhus, vilket jag förstår. Här kommer två citat som utspelar sig varje dag...

När man är ute och kör bil och får minsta lilla slirr:
"wooohooo, där släppte den jäveln...fyfaaaan inga dubbar kvar..helvete, slirra i tvåan...nu jävlar"

Eller när där kommer in en tjej på jobbet, så släpper han denna framför dem:
oohh fyfan, viken söting...oh jens, jävlari en tjej till dig...näää fyfan som hon glor, skäms hon inte, vi tar henne till a-traktorn....fyfan jens, vilken jävla brudajävel"

Kan man annat än trivas?

mvh

ZzzZzz

Har stirrat i rutan här man skriver nu i 20 min utan komma på någt att skriva. Orkar ej tjata att jag jobbat och tränat idag. Så rådfrågar Isabelle om ett ämne. Hon ger mig noll alternativ känner jag. Hon anser jag ska skriva om Fannys hud som simma runt i badtunnan i lördags eller om Kaisas tröghet eller om det hembrända skitet jag sålde till Isabelle för typ två år sedan, som fick henne att göra gud vet vad...Sista alternativet är att jag ska skriva om hästar, hur söta de är. Kan berätta att Isabelle numera är blockad på msnmessenger.

Nej idag tar vi en mellandag!

mvh

kommentar överflödig


Dilnarin "Dee" Demirbag


Tips: Ha inte ljud igång, kolla bara filmen och sätt på en annan skön låt... allt blir bättre då!

När vindarna viskar mitt namn


Denna låten gick på högsta volym då jag skrev detta inlägg... Kanske förklara att jag var i trans när jag skrev.

Felix 20 årsfest blev precis som man väntat sig. Så tung på alla sätt. Fanny hade styrt upp med att hyra badtunnorna nere vid kanta. Så vid tre samlades vi där. Sänktes alldeles för mycket öl och alla va bra på det. Kvällen fortsätter hos Felix där han bjuder på mycket god mat. Sen går vi alla in i dimman tillsammans med Roger Pontare-Vindarna viska mitt namn...

Bagge och Mjörne i all ära. Men kvällen var Felix. Med ett säkert grepp om kniven stabbar han sönder sin skjorta och är en Acne-skjorta mindre behörig. Victor Jö, krigare som han är, droppar snabbt tröjorna och drar ett svart snöre runt vänster arm. Warrior. Henke på fyllan är som en Hip-Hop-nerknarkad kanin, överallt och ingenstans. Robba och Pk, öldrickarnas öldrickare. Fanny styr Mando Diao, alla undrar vad som sker. Speciellt Isabelle, hon vet inte bättre. Hon och Lin åker hem tidigt. Isabelle hade någon hästköttstävling idag. Hon snacka även igår om att jag inte får skriva något dumt om henne för hennes pappa kan läsa de. Kim går även tidigt, ryktas Matilda ringde...Hund!

Hemkommen på natten blir det många sköna och helt sjuka historier. Henke, Julian och Raffe satt ute hos Glenn. Hamnar där ute. Och den ena är värre än den andra... Kommer inte fram till någt vettigt mer än att alla är bukisar...

Bilder lär ni finna på Fannys FB antar jag...


mvh

Smeker den som Beckham


Sanjin med boll, jag tar löpningen...

Första gräsmatchen spelad idag. Vinst med 6-2 mot Tosteberga. Första halvlek kontrollerar vi totalt och har en säker 3-0 ledning efter första halvlek. Går ut i andra med ett mer avslappnat spel. 4-0 gör jag själv på äkta Beckham-vis. Stegar upp och smeker in frisparken i bortre. Så snyggt, så lätt, så Beckham. Sen missar vi lite i markering och de får in en boll. Stund senare drar man iväg bollen från eget straffområde och Taha är fri. 5-1. I slutet drar Sanjin upp sin sträckning vilket är synd men ändå bra. Lika bra och få den nu och inte sen när serien är igång. Tappar sen in en boll till i slutminuterna. Dem saknade en del spelare men det gör även vi ett tag till.

Målskyttar: Taha 2, Ponna, Hoger, Möller, Jag

Skadade: Robin M, Jakob, Stoffe, Myggan och nu Sanjin.
Avstängda: Robba

Bilder kommer upp senare när jag hittat dem från matchen...


mvh

sover mig igenom fredagen

Hemma nu efter en helt okej men trött kväll. Johan hämta mig i Åhus och sen körde vi och käka pizza. Körde till hotellet och la oss på hans rum. Jag körde. Körde även till Eko Fjälkinge där David jobbade i microbutiken. Där ute träffa jag Frida och Carro. Lite oväntat. Sen hamnade vi på hotellrummet igen. David drog till Karlshamn, Hake kolla youtube och jag somnade i sängen. Vaknade vid halv elva och gick till Ida och la mig i soffan. Snacka lite och så. Eller hon snackade, nåt om bekymmer i kärlek. Jag läste Reajct och halvsov. Glenn hämta mig. Har även messat Mats och lugnat han med att jag redan är hemma och respekterar han och klubbens regler genom att sova mig igenom fredagkväll på minst tre olika ställen.

Hake är på mig som fan att börja på telenor. Visst man saknar det och visst är jag sjukt sugen. Tiden får utvisa det.

godnatt,
mvh

Hake liksom


Soran, Jag och Hake

Johan Hake ringde innan. En gammal polare från Telenor-tiden. Han befinner sig i Kristianstad i helgen. Kommer snart hit och hämtar mig i en tadadaaadaa Telenor-bil. Dem har man saknat. Jag kör. Blir pizza och chill på Grand Hotel antar jag. Sen får vi se hur kvällen blir. Match imorgon. Mats, om du läser detta kan jag inte köra till matchen imorgon. Det sägs det måste gå visst antal timmar innan man får köra...

Nu ska jag käka upp chipspåsen som man fick tag i efter träningen igår. Vi har ju en i laget som jobbar som säljare åt OLW. Bästa igår när hela laget käka chips i omklädningsrummet. Då undra man. Speciellt när Mats dela ut påsarna!

mvh

Protect the skin your in

Vanlig onsdag igår. Blev matlagning hos Pelle igår, tillsammans med Robba, Andrea och Felicia. Väldigt trevligt. Sen trilla Johan, Ola och Nicke också in och förfesten var total. Skellefteå trycker till Linköping (Pelle kmr ursprungligen från Linköping och är helt såld på dem) med 3-0. Johan klunkar jäger med redbull, robba trycker kapten morgan och pelle kör lite baccardi. Jag softar med öl. Blir mycket snack och lite hockey. Sen drar grabbarna ut men jag orka inte då jag skulle upp och jobba idag. Stannar gör även Felicia och Andrea och vi youtubar och bara chillar till grabbarna kommer hem igen...

Träningen idag var helt okej, bra spel i slutet men vilket väder. Orka snö nu. Ryktas 10 grader lördag och söndag så det blir nog fint! Match mot Tosteberga på lördag på deras gräsplan. Ska bli skönt med gräs.

Helgen ser annars rätt öppen ut. Fredag inte bestämt än. Får helt enkelt se. Lördag är det 20-årsfest hos Felix...


Har hittat "Protect the skin your in" tröjan nu... Marc Jacobs som ligger bakom den. Det är en välgörenhetströja. Där modeller som Heidi Klum, Gisele Bumchen och sen andra randomtjejer som Victoria Beckham har klätt av sig på. Dock är priset lite avskräckande... Men lär blir en sån ändå.

mvh

Pasta och CL på Banken ikvällRedan hemma från jobbet. Snabb är jag! Ska lägga in åtta klädesplagg på tradera nu som jag inte vill ha mer, så än är inte jobbdagen slut.

Sen blir det till att duscha, ta sig till Pelle. Där blir de någon öl och sen till Banken och äta pastabuffé (59 kr billigt) och kolla Champions Leauge. Känner jag grabbarna rätt är det till att stanna kvar på Banken tills de stänger kl 2...
FckMyLife, jag jobbar imorgon.

mvh

Liverpool - Real Madrid 5-0 totalt.AKTA ER! 5-0 mot Real är så mycket farligare än 12-1 mot Sporting. Tror vi ser fyra engelska lag vidare. Två är klara och de andra två kommer imorgon. Premier Leauge visar än en gång dem är NR1 i världen.

Steven Gerrard, så jävla mycket stolthet! Kommer le mig till sömns och le hela dagen imorgon...

YNWA

Vet inte vad jag ska skriva om ikv, så jag bara skriver

Nirre säger att han inte vet vad jag ska blogga om när jag frågar. Sen säger han att Champions Leauge är ett alternativ. Men egentligen inte. Liverpool vidare efter 0-0/1-1. Så lätt. Henke snackar om tung helg. Robba säger jag ska blogga om att Pontus "chippe" Andersson ska på jobbintervju i Göteborg imorgon. Glöm då inte att han bor i Malmö. Ja just det, det är för Burger King han ska på intervjun. Finns ju smartare människor i min närhet.

Precis tränat. Hoger sprang och chippa hela tiden på skottövningen. Jag sa ifrån, vi tjafsa lite, sen var de glömt. Han har rätt när han säger att han gör vad han vill. För jag anser jag har rätt att göra vad jag vill. Tim drog bandage och tejpa upp knäet helt enormt idag innan träningen. Jag trodde de rörde sig om korsbandet eller något annat allvarligt. Vi fråga han svara, "Nej, alltså jag slog upp knäet igår på träningen så de blödde. Vill gärna inte slå upp de igen". Jo men behöver du verkligen typ gipsa knäet?

Igår fick jag höra av en tjej vi kan kalla Isabelle att en tjej som vi kan kalla Marianne trodde jag var handikappad. Hon hade sett mig på jobbet när hon köpte cykel på Cykelomsorgen som ligger bredvid Bilsomsorgen, där jag jobbar. Tanken slog aldrig dig jag jobbar i personalen?

Nu blir de mat.

mvh

ink.

Emils mamma, Kapten Roger, Nille med muschen, målvaktstränare Niklas Gunnarsson i KFF och Mats Kvist tillhör även mina läsare. En del blev besvikna för de inte blev omnämda! Andra nämnde jag bara för det är sjukt de läser...

Nytatuerad och början av april går han över och fixar till firren jag har på underarmen. Resultat nedan.


Såhär blev de....


mvh

The Boondock Saints"Fucking... What the fuck. Who the fuck fucked this fucking... How did you two fucking fucks... FUCK!"

- David Della Rocco, Boondock Saints

The Boondck Saints, kanske filmen där de absolut bästa filmcitaten finns. Så tung. Citatet ovanför kommer från när Rocco kommer in i hotellrummet och de två irländarna sitter och chillar och där ligger ca 10 ryssar döda. Tung.Igår blev det nån öl med Robba här hemma, innan Henke kom. Sen drog vi till Roger i laget och kolla Madrid-derbyt. Han stekte med öl. Blev några öl till hos honom och han bjöd även på captain morgan, det är vår KAPTEN det. Sen kommer hans fruga hem och vi blir utslängda, kanske inte riktigt, men kändes så... Sen drog vi hem här, och Kaisa och Cajsa kom. Skit tråkiga var de. Jag blev fulltrött och la mig, Robba taggad och åkte till stan...


Kapten Rogge!

Imorgon blir de tatuering istället. SKulle gjort de idag men drog mig ur då jag funnit en annan bättre tatuerare...

mvh

Murat, så klok!

Läste faktiskt precis Jetlaggs blogg. Det är inte ofta men ibland hamnar man där och kommer varje gång fram till att hans ansikte borde synas där Patrik Perssons huvud sitter på bladet. I vilket fall så säger Murat så kloka saker i sin intervju. Murat känner jag från spel i KBI och sen allt nödvändigt jag köpt av honom när han jobba på Hydro i Åhus.

Allt han säger om att KFF är nr 1 och ska de kunna ta sig till superettan så behövs de ett samarbete med de mindre klubbarna. Annars kommer vi snart ha tre div 3 lag, vilket är tråkigt. Hellre två lag i 2/3an och ett i superettan än en jävla massa i div 3 som det snart är.

Ville bara säga det. Sitter med en kall i handen nu och väntar på Henke. Sen ska vi hem till Roger och se Madrid-derbyt. Sen blir de väl guzzaa runt.

mvh

Där fick vi

Första matchen på konstgräset avklarad och det syntes vi mötte ett lag som tränar varje vecka på underlaget. Vi är med bra första 30 min gör det svårt för dem. Sen trillar 1-0 in, sen kommer där två till skitmål innan halvtid. Vi är inte med sista kvarten av första halvlek, från försvar upp till anfall står och spelar fotboll stillastående. Andra halvlek springer de ifrån oss och de slutar 5-0 tror jag. Skönt att få denna matchen nu, så vi vaknar till. Hellre förlust mot ett bättre lag än springa och leka med Wä och Tollarp t ex. Tror denna match gav oss mer än den gav Nosaby. Både vi och Nosaby saknade spelare idag. De spelare vi sakna är viktiga för oss, syntes idag. Jag och Sanjin satt och snacka om det och vi kom fram till att vi saknade faktiskt hela 5 man som är starka starteleve-kandidater.

Äntligen slut på två-veckors ren löpning i princip. Dem veckorna satt i benen idag kan jag säga. Senast igårkväll sprang vi milen. Så nu börjar vi träna fotboll igen...

mvh

Första matchen på konstgräset imorgon

Då har man kört ett löparpass i Åhus med laget ikväll. Skönt och springa bort sista träningspasset som vi hade med Cecilia igår. Dock ryktas de Cecilia ska vara med hela året. Vilket kan vara bra.

Inget bestämt för kvällen. Ingen alkohol ikväll inte, blir en vit fre vilket var längesen.

Otrolig matchdag på konstgräset imorgon i stan. Två riktigt bra matcher på förhand, hoppas där blir bra med folk.
11.00 KFF - IFK Hässleholm
13.00 Nosaby - Åhus HBK

Tips:
11.00 4-1
13.00 2-4Igår var vi över 100 unika besökare, vilket är sjukt mkt egentligen. Tänk ändå 100 st, med 517 totala sidvisningar. Varje person gick i snitt in ca 5 ggr. Det är så sjukt mkt blandade personer som läser.

T ex Cecilia Isberg (bloggare på K-bladet), Fredrik Holmberg (Ordförande Åhus HBK), My Rosén (Butiksbiträde Hydro, Veberöd), Elin Nilsén (Fd, telenorare, nu Osloit), Daniél (vänder räkor på Kosan), Isabelle Kvist (Dotter till Mats Kvist, ägare av Cenino,Donna,Ekberg tex.), Mamma (bara mamma), Ludde (ex-flickväns dryga lillebror), Nirre (fd. Scan-arbetare), Emil (American Xpress säljare i Oslo), Mats Herrmann (Tränare Åhus HBK)... För att bara nämna några!

mvh

Intervju med mr. Betsafe, Nils Palmlund


Nils Nissep Palmlund

Hann precis haffa Nils " nissep " Palmlund när han var påväg till bussen för att åka till Molldén, inte den farliga, utan den yngre, och sen vidare mot Thailand. Några snabba blev det...

Thailand imorgon alltså. Då kanske du träffar Cenino-Erik, han som jag fick en intervju med innan dig,  han åkte ju den 4e?

Ja, inte omöjligt. Erik är trevlig. Signa precis han på en deal!

Vadå deal, hur menar du?

Ah, du vet, jag jobbar i Malmö på betsafe. Så Erik är ju pokerspelare, så han hörde av sig till mig om jag kunde fixa en bra deal till honom på betsafes ongameklient. Sagt och gjort. Fick bra provision för det, därför jag nu drar till Thailand.

Jaha, jag förstår. Så indirekt är det Eriks pappa som betalt båda era resor. För utan honom hade Erik inte haft råd att spela poker och hade inte Erik haft råd så hade inte du fått din feta bonus?
Nej, inte riktigt. Visst jag jobbar på provision. Svarar i supporten, ju fler jag svarar desto mer cash den 25e.

Vad kommer du sakna här hemma nu när du är borta?

Ah, lyan i Malmö kommer jag sakna och grabbarna på kontoret, sen även hon du vet.

Hon?

Ah, det är lite hemligt, men vi har pussats och så men inget mer. Därför det känns konstigt att lämna henne. Vi har ju ändå pussats...

Aja, Nisse nu kommer din buss. Hälsa Molldén och ha det så jävla naaaajs! Och ser du Erik med nån liten thai-påg så säg till han på skarpen...Alla intervjuer och samtal kommer hamna under kategori: Intervjuer, i vänsterspalten!

Sånt här är skitkul en torsdag

Marc Wassenich kl. 21:09 den den 5 mars
but I don't unterstand :)
 Jens Nilsson kl. 21:13 den den 5 mars
Karolina Wideheim has broken her leg in two places!
Marc Wassenich kl. 21:14 den den 5 mars
ohh well that's not so good... what happend?
 Jens Nilsson kl. 21:16 den den 5 mars
collide with a car with the bike... :(
Marc Wassenich kl. 21:17 den den 5 mars
ohh :( so than : Get Well
 Jens Nilsson kl. 21:18 den den 5 mars
yes, she will be well soon i hope...right know the pain is awful...

Tänk om, tänk rätt.


Robin Nilsson i KFF-tights

Idag kom Åhus HBKs ordförande ner till träningen vi hade på Åhus Träningscenter. Just för att berätta att Robin blivit avstängd 1 månad från alla matcher, alltså missar han alla träningsmatcher. Bakgrunden är att Robin missade träningsmatchen mot Tollarp för några veckor sedan som vi vann med 5-0 utan problem. Robin har bett om ursäkt till tränare och hela laget. Förstår straffet om det varit seriematch. Men vi pratar en träningsmatch utan kritade linjer som spelades med koner som straffområde.

Förra året blev Mikael Taha avstängd två veckor (har jag hört, inte säker). Av just samma anledning...
Två matcher hade varit mer rimlig bestraffning. En månad är lång tid...

Tycker Åhus HBK idag visade att dem vill ha en seriös satsning och noll tolerans mot drickande dagen innan match, som jag förstår till fullo. Men då borde vi spelare få lite mer än 1000 kr skobidrag. Får man ens ett par skor för 1000 kr? Satsningar kostar... Kan lova att i år kommer vi göra allt som behövs för hamna topp 3. Så nästa år kanske vi förtjänar ett träningsläger utanför kristianstad kommun.

Detta ökar ju chansen iaf för Nosaby att sno poäng av oss på lördag...


mvh

tattoo-rycket


Lagom sliten, sexig som Becks...På söndag bygger vi på den, överarmen ska göras...

Fick rycket idag och blev sugen på tatuering. Ringde tattooo-stiffe som till 99% kunde på söndag. Vet säkert på fredag!
Dock vet jag inte vad än, lär bestämma det precis innan jag börjar...

Har även hunnit totaläga Carro på Blip.se i både 4 i rad och yatzy.

mvh

ons

Träningsledigt, naturgodis, sodastream-cola, poker, mayhem, fever for the flava och stockholm serenade... Så fin onsdag!

lite bilder från lördags!         


 

jag o erik anordna förfest. typ sorry guys?
mvh

Vad är oddsen!

För att göra en lång historia kort. Finns en del isländska spelare i KDFF. Nu ska en lillasyster till en av dem resa till Kristianstad för hälsa på systern i KDFF med en vän. Vem tar dem kontakt med? Jo mig såklart. Slipar engelskan nu, inte varje dag man använder den. Hon tycker jag ska visa henne och hennes vän Kristianstad. Hon undra även om vi har Carhartt, de va tydligen stort klädesmärke på Island. I vilket fall, det är bara tisdag och det hettar till redan...

Henke, tung helg ?

mvh

spräck 100 nu, längesen!

98 besökare i förrgår, igår 95, ska vi gå över 100 idag eller? Längesen nu...
musiken är väl sådär, men filmen helt okej!

Lirar lite NFS innan träning bara... Låten är kanske riktigt bra?

mvh 

Vanlig måndag


Precis tränat klart. Sitter nu till tonerna av Mayhem och lirar poker och försvarar Åhus HBK på Patrik Perssons skojarblogg på Kristianstadbladet.

mvh

Hipp Hipp Hurra


Elin Nilsén kommer från Leksand, japp exakt det Leksand som för 3e/4e? året i rad rövknullade MIF Redhawks. Hon bor i ett rött hus med vita knutar utanför idylliska Leksand. Har en bror som är Leksand-huligan. Jag hade äran att lära känna denna tjej under min tid på Telenor Xpress. Hon gör just nu Oslo. I vilket fall stort Grattis till dig gumman på 21-årsdagen.

mvh

Intervju med Erik aka Cenino-Erik

Erik är lite av en innemänniska i Kristianstad, han springer in och ut på klubbarna i Kristianstad. Därför tyckte jag de skulle vara kul att få höra vad han har att säga om sitt liv.
Som alla gamla avdankade fotbollsspelare hamnade du i Kristianstad Bois. Hur gick tankarna inför det valet?

Ja, du sa själv avdankade. Svahn är ju tränare, han spelar från start, blir aldrig utbytt, man skulle varit tränare. Sen Daniel Holmgren fastna ju i Australien-livet så han kunde inte satsa på fotbollen så mycket. Sen har han alltid fullt upp med sitt helttidsarbete och så. Brasilianaren Fabbe har ju också hamnat i Bois, tror de handla mycket om att han är den enda riktiga Brassen från stan, men ändå är han inte teknisk utan en riktigt slitvarg. Även Viktor Dahl kom nu, en mycket bra kompis, så största anledningen var att jag hade många polare i laget. Fotbollsmässigt hade jag nog valt något annat.

Du har sjukt många Dolce Gabbana skor, hur har du råd?

Jag gick ju Handel i gymnasiet och fick min praktik på Cenino, som är en av Sveriges, kanske världens populäraste affär. Sen har jag bara fortsatt jobba där, dock inte heltid. Det skulle jag aldrig orka. Så jag får ju allt till sjukt rabatterade priser. Alltså de e inte för jag inte har råd, utan för jag jobbar där. Så du fattar.

Du bor i en fin lägenhet, precis vid Grand Hotel, hur har du haft råd med det med din butikslön?
Allt börja när jag var i AustralIen. Spela en del poker där. Har fortsatt och de har gått väldigt bra. Det är för pokern jag kan unna mig Thailandresor, röd sport-merca, 20 000kr soffa, glänsa i baren till höger direkt man kommit ner för trappan på class, bjuda dig på pasta. Sen äger min pappa fastigheten, men det är inget som har med saken att göra.

Händer här next för dig?
Drar nu den 4e till Thailand en månad, alltså helt sådär, vi bestämde de för 2 veckor sedan. Sen när jag kommer hem har vi viktigt match mot Åhus HBK på nya konstgräset här i stan som jag hoppas kunna spela. Efter det är de att återgå till de vanliga livet. Cenino, stå på listan på class(permanent såklart), käka pasta med dig, lira poker. Kommer även börja gå ut på fredagar. Jag står ju ändå på listan, jag går in gratis, så kan lika bra gå dit. Visa mig ute, hört där är en del yngre på fredagar.


Stort tack till Erik för han ställde upp på det här. Nästa gång är det kanske dig jag intervjuar.

Ni berättar, jag vinklar!

mvh

Class, populärt en lönelördag

Så då är snart en sjukt härlig helg slut. Igår sa jag de var förfest med Erik och 7 gussar. Gussarna var inte 7, dem var några till. Sjukt kul utgång sen då Erik bara stekte när vi skulle in, "jag + dessa 12". Winnberg med flera stod i kön och försökte snacka sig in. Erik glänser. Tyvärr släppte André in lite väl mkt folk där igår. Kunde knappt röra sig där nere och kö i trappan hela tiden. Ska inte snacka om att försöka ta ut jackan.

Vaknar imorse hos Erik. Vi går och kollar K-Boisarna som mötte Glimåkra. 3-0 stod de när vi lämna. Vi satte oss på Trendie och käkade och snackade. Två timmar kändes som 30 min. Äntligen hemma efter en grym helg. Blir nog lite lugnare framöver, för har varit mkt de senaste veckorna. På alla möjliga sätt.

Erik, har gått och kanske blivit en av mina bättre polare, ska kanske inte glömma att han var den första jag lärde känna när jag flyttade hit. Vi har ju umgåtts med helt olika personer de senaste åren, så för mig är allt nytt och fräscht.Ber om ursäkt för sättet jag skrivit på. Sjukt dålig svenska, men är så jävla trött i huvudet nu så jag orkar inte ändra...
Läs om, ändra, läs rätt.
mvh