Kvällens NHL

Match 1:
Emil - Jens 5-3
Emil ryckte ganska snabbt till 2-0. Jens kommer igen upp till 2-2 och sen gör han snabbt 3-2 men Jens kvitterar i läget efter till 3-3. När det återstår 13 sekunder gör Emil 4-3 på ett sjukt märkligt sätt. Känns som Emil bara tryckte på kontrollen och inte hade en aning. Jens gör vad han kan och plockar ut målvakt för hitta kvittering. Tyvärr vinner Emil tekning och skickar in 5-3.

Match 2: Emil - Robba 7-5
Efter redan 6 min leder Emil med 4-0. Det ät total utklassning. Robba får ett tröstmål och efter första perioden står det 5-1 till Emil. Lite jämnare i andra perioden men Emil gör lillrycket till 6-1. Robba har i nuläget inte en aning hur han ska få kontroll och vända matchen. Robin leder tredje perioden för tillfället med 3-0 men behöver några mål till. Vändningen kan ha med att Robba tog en stor klunk öl innan sista perioden. Robba ser ut att klara vända. 6-5 just nu och de skiljer bara ett mål. Då från ingenstans gör Emil 7-5 och med de kanske punktera matchen. Robba vinner 3e perioden med 4-1 men räcker tyvärr inte.

Match 3:
Emil - Jens 5-0 (Jens vann dock slagsmålet)
Inte helt oväntat gör Emil 1-0 efter 5 min. Efter en händelsefattig första period leder Emil över Jens med 1-0.
Andra period startad Jens skapar chanser och svär omoget mycket. Även 5 min in i andra perioden utökar Emil till 2-0.
Vi kan nu se att Jens är dåligt matchtränad. Emil gör som han vill. Andra perioden avslutad, 2-0 till Emil.
Tredje startad, Även denna perioden inleder Emil med att göra mål. Jens blottar hela sitt omogna ordförråd.
Emil gör 4-0 & jens säger att det är riggat.
SLAGSMÅL!
Även i fighten ser det ut som Jens ska få stryk, men helt oväntat knockar Jens Emil!
Matchen slut Emil vann med 4-0.....
Ursäkte, men Emil gjorde ett mål på dom sista 5 sekunderna. 5-0 till Emil.

Emil vill orkar inte vinna mer så nu är det match för första gången mellan Jens och Robin.

Match 4: Robin - Jens 2-1
Redan efter 1,2 sekunder kommer första slagsmålet. Domaren hinner knappt släppa pucken. Jens fullkomligt slår ner Robin, ett enda slag får Robin in, sen ger Jens han en uppvisning i hur man slåss. De andra 19 min och 58,8 sekunderna händer inte mycket. 0-0 efter första perioden. Mycket jämn match nu i andra perioden. Just nu väntar vi på matchen att komm igång då Jens skicka Robin genom plexiglaset. Fortfarande 0-0. Robin vinner 2a perioden med 1-0. Köksvägen säger Robin, Snyggt! Jens är inte imponerad. Robin vinner med 2-1 efter att Jens målvakt helt plötsligt inte var kvar i kassan utan bakom målet. Sjukt säger Jens. Robin förtår inte vad Jens gnäller om.