Stay in school

Tyckte det var på tiden för en uppdatering. Finns väl inte så mycket att uppdatera egentligen, men väljer ändå att göra det med lite onödiga saker ( vill för allt i världen inte tappa mina läsare / fans ).

För er som inte vet så börja jag jobba i måndes. Är typ ett bageri/fabrik. Stora maskiner, massiva degar. Stressigt som fan, värsta jag varit med om och jag tävlar inte. Har gjort ca 6000 "färdigpizzor", 5000 kebab/pizzarullar minst denna veckan och imorgon ska vi försöka knäcka 7000 hamburgarbröd. Stay in School!
Ska jobba imorgon och nästa vecka mån,tis och tors. Får se om det blir mer sen.
Kan helt klart tänka mig och jobba där några veckor till och tjäna lite pengar för att sen slappa hela sommaren och shoppa ihjäl mig!  Btw, på måndag får jag min ipod från
www.nattstad.se och det är fan på tiden! 2 veckor? Har väntan minst 2 månader... lack!

Hört på jobbet (rolig historia av en av tanterna): Det var en man som hade en kista i källaren med stort lås på så hans fru inte skulle kunna öppna och se vad det var han gömde där. Hon gnällde nåt helt fruktansvärt varje dag och undra vad det var han gömde. Och en dag gav mannen med sig. De gick ner i källaren och han öppnade kistan. Där låg 2 ägg och 25 000 kr i kontanter.
- Jag förstår inte varför där ligger två ägg, men att där ligger 25 000 kr, de är ju mkt pengar, sa kvinnan.
- Det är såhär att jag har lagt ett ägg där varje gång jag varit otrogen mot dig, sade mannen.

Kvinnan blev tyst men tänkte, två ggr under våra 60 år tillsammans är väl inte så farligt men hon undra var dem 25 000 kr kom ifrån och då svarade mannen: Ja, men jag har ju sålt några ägg också!    Sjukt kul.

 image46


En annan kul sak är att Tinky-Winky kan vara bög. Anledningen är att han är lila och använder handväska. Barnprogrammet Teletubbies är nu förbjudet i Polen.





Aja, nu ska jag ta de lugnt och sova inför dag 5 på jobbet, sen är det helg!

Föresten så tror jag vi bygger vidare från 18/3-06...

Kung i baren

Igår var det 18 årsfest hos Axel. Det var bra, mycket bra faktiskt. Allt var bra organiserat och så. Vi grilla, vi åt, vi snacka, vi dansa. Tyvärr verka festen ta slut vid 1-tiden. 

Vid festens slut drog Jag, Phille K, Sofie, Mange, Matilda, Victor Jö, Hannah och Lisa till "garaget" för att efterfesta. Till en början va de ganska segt och så. Sen blev de bra fart igen när Bagge och Jakobsson kom in, och sen kom även Cesar. Vi kriga, vi kriga och vi kriga. Hannah går och lägger sig, Sofie somnar i soffan och Bagge drar hem. Men jag, Phille och Mange är inne i ett riktigt fint hets nu och kan bara inte sitta stilla. Även Matilda krigar. Phille sätter fram ett flak öl och vi börjar dricka igen, klockan är väl nu runt halv tre. Nån kastar av sig tröjan, några hänger på men jag behåller kläderna på. Men även jag står i bara kalsonger till sist och dansar och svettas. Vi svettas för vi ska bada. Helt plötsligt kommer Victor Jö i bara kalsonger, efter suttit i soffan bara ett tag. Han säger bara " nej, nån får ta tag i detta " vi andra hänger på direkt. Vi hinner inte ner alla förräns Mange redan hoppat i. Phille hoppar direkt efter. Victor Jö dumpar kalsongerna också för att ha torra tills sen. Jag och Cesar tänker likadant och tar av dem. Sen fårn ingenstans ligger man i hamnen och badar. Jakobsson står vid kajen ( nej inte hans pappa Kaj ) och bara ser så trött ut. Matilda, ja hennes kamera går varm just nu. Tar oss några dopp och sen springer upp till Phille igen men nu är vi inte många kvar. Victor Jö somnar direkt, Matilda gick hem och likaså Jakobsson. Men jag, Phille, Mange o Cesar krigar vidare. Phille tvingar oss dricka upp sista ölen. Vid 4-tiden börjar ja gå hemåt. Jag och Mange går inom Nya Konditoriet och han bjuder på kanelsnäckor. Sen tar jag mig hela vägen hem ensam för att bara dö i sängen.

Tack till Axel, Frida, Axels föräldrar, Phille och alla andra. Fan va bra kväll/natt igår.


image44


Jag, Phille och Victor Jö, Bulgarien i augusti?

Bilder från Robins mobil ligger på
www.jensn.pixbox.se nu, bilder från Matildas kamera kommer upp senare när jag fått dem. Nu är även Matildas bilder uppe i pixbox.

Don't be afraid of the dark. Like Pippo Inzaghi...

Det blev ingen repris från 2005. Det blev inte heller historiens bästa 2-1 match, men de blev 2-1 till Milan precis som jag skrev här någon dag innan finalen. Pippo Inzaghi, att han lever ännu. Två målschanser, två mål.
Vi kommer tillbaka. Och då med en lite äldre och rutinerad Pennant, han kan bli hur bra som helst.

Första halvlek sågs på Biljardkompaniet med Robba, PK, Nirre och Dagge. Helt död stämning, så till andra halvlek drog vi till Banken där vi tillbringade resten av kvällen. Sjukt bra stämning och mkt folk hela kvällen.
Jag, Robba och PK hamnar till sist hos Emil runt 3-tiden där vi tillbringar natten.

Precis hemkommen i princip, så nuu blir de vila och lite Family Guy.
Även helgen är bra planerad. Tror jag.

Piraten

Igårkväll blev jag inbjuden av Emil till softtorrents.org efter genomgått en del tester, som jag såklart klarade. Så nu slipper man tankafett och andra skittorrents. Enda nackdelen är att här måste man seeda, och som van "icke-seedare" så tar det emot lite. Samtidigt som jag blir medlem så firar ST två år och man har " free leech " på alla SoftPack. Alltså det du laddar ner syns inte på din Ratio medans det du laddar upp gör. Fint.
En annan kul sak är att Emil kan vara ST svar på Counter-Strikes HeatoN. Lite av en idol är han för mig nu, 49 av 15 000 på bästa seeder listan. Stabilt.

 
image43

JensNi  Bonus: 95
Ratio: 1.160  Uppladdat: 3.12 GB  Nedladdat: 2.69 GB  Aktiva Torrenter: 

Än är jag på rätt sida strecket...

Bo i en båt

Snart måste någonting hända. Ännu en dag har gått. Vaknar vid 10-tiden som vanligt, käkar frukost och kollar Day Break. Klar med hela säsong 1 nu. Frågar mig dock om där kommer en säsong 2, vad ska dem bygga vidare på då? Allt löste ju sig. Aja, den som lever får se.

image42

Sedan tillbringade jag eftermiddagen med Maja. Maja skriver " Jag kommer till dig snart, jag tutar när jag är utanför:" Jag trodde hon skojjade så jag satt kvar och chillade vid datorn. Men så ca 20 min senare står här en bil utanför. Okej, de var till att klä på sig och hoppa in i bilen. Stannar vid hydro för cigg-köp. Vi hamnar nere i Täppet där vi tar en runda ut på bryggan. Sjukt att där är folk som badar och även ligger och solar på stranden. Sen beger vi oss till hamnen där vi sitter mest och snackar. Båtar och drömmar. Man skulle kanske bo i en båt? Jag vill ha en båt. I alla fall en mycket trevlig eftermiddag.

Tränade precis, får nog ge mig ut och leta upp min hälsena snart. Jörgen trampade av den. Vi har så mkt teknik i vårt lag.

Grillen är på, vi ses!

You'll never walk alone

image41
Gennaro Gattuso drömde om att vara som Steven Gerrard.
Steven Gerrard avskyr Gennaro Gattuso.

Imorgon är det äntligen avspark, Champions Leauge Final 2007. Liverpool FC - AC Milan i Athen. Precis som 2005 i Istanbul, då dessa lag bjöd på historians bästa final någonsin. Ni minns alla Milans 3-0 ledning i halvtid, som Liverpool vänder till 3-3 för att Dudek sen ska krossa Milan helt med sitt psykande i straffarna. 2005 stavades finalen Dudek, Gerrard, Carragher och århundradets vändning. 2007 stavas den Seedorf, Kaká och åhundradets bästa 2-1 match. Seedorf sänker oss! Hoppas jag har fel.

Blir nog till att se matchen på Banken i Kristianstad.

När du går genom stormen, håll ditt huvud högt och var inte rädd för mörkret. Vid stormens slut finns en gyllene himmel, och en lärkas sköna silversång.


Falukorv och potatismos

Dagen börjar med att jag och Kim blir hembjudna på middag hos Elin klockan 12.00. Vi anländer 12.25. På menyn står det Ugnsstekt falukorv med potatismos. Kan till och med varit den godaste potatismosen jag ätit.

Bara spel på träningen idag. Sen när det är dax att stretcha hör man Mats ljuva röst skrika "stretcha nu ordrentligt grabbar, för de är spel hela veckan". Fint. !

Nu blir de 4 avsnitt Day Break, sen är jag klar med säsong 1 som innehöll 13 avsnitt.

Nån som har något annat tips på serier? Lämna en kommentar då!


edit:
Efter lite påtryckning av Kim (i kommentarerna) så får jag väl skriva till detta.
Att Elins mamma börja klä av sig framför oss. Fråga inte massa nu! Finns inget att berätta. Och.
Efter träningen fick jag och Kim försöka få ut en liten fågel som flugit in i vårt hus och hållt mamma borta ur köket i 2 h, hon var livrädd! Kim löste det genom att jaga in han på mitt rum(!), jag var dock emot det, men för att sen få ut han genom mina fönster. Det lyckades jättebra!

Kyle vs Hopper

image39

Jag och tv-serie kommer riktigt bra överens. Vad går upp mot att frossa en hel säsong på någon dag? För nån vecka sedan körde jag i mig Kyle Xy säsong 1 på två dagar, längtar tills säsong 2 släpps i juni!
Igår började jag kolla på Day Break och har i skrivande stund precis kommit igenom de 9 avsnitt som ännu finns ute.

1. Prison Break
2. Kyle Xy
3. OC (fram till säsong 3)
4. Day Break
5. NCIS

image40





För varje beslut blir det en påföljd. Påföljden är inte alltid så kul, men det har du dina beslut att tacka för. Tänk!

white trash


image42                 




En bild säger mer än 1000 ord.      
                                                                                                                    

















 

It's not worth it

Match igår, förlust 4-2 mot Lunds SK. Vi gör som vanligt en riktigt dålig första halvlek för att sen i andra spela ut motståndarna totalt. Det måste ju vända snart!

Sen åkte jag och PK till Emil i Kristianstad och satt lite hos honom och drack lite öl. Sedan begav vi oss till BoomBar vilket var riktigt segt. Jag var trött, folket tråkigt och jag och PK åkte hem 01.20.

image37 
Här får Robin lite gratulationer när han loggar in på sin 18 års dag. Grattis! Även Grattis till Freddie som fyller 20 år idag.


Ikväll vet jag vad jag vill men vet ändå inte vad som händer.
En sak vet jag, jag ger upp nu, it's not worth it!


Funderar på att kolla Kristianstad FF - Halmstads BK nu, Robba spelar! Men seriöst, vädret?







Tiffany Persson

Klockan är ca 15.30 och jag & Robin är påväg hem till Kim. Där bjuds vi på lite öl. Börjar göra oss redo för avfärd, men då helt plötsligt ska inte Bagge och Phille K med och jag blir tveksam till om jag verkligen ska med. Iaf följer jag med och på bussen Åhus-Kristianstad ringer vi Nille och hans farsa tvingar han med oss, vi lockar även med gratis öl och lite fi--a. Vi är nu 4 stycken iaf som ska åka, roligare än tre. 17.17 sitter vi på tåget mot Lund där vi ska byta tåg senare mot Landskrona. Sträckan Kristianstad-Lund blir det öl och kortspel, jäkligt trevligt! Framme i Lund möts vi upp av Piddan och Anders på Burger King, där jag får i mig min första bit mat för dagen i form av en Whopper Meal. Vi beger oss strax därefter mot tåget som går mot Landskrona. Framme i Landskrona tar vi oss med stadsbuss till "elevhemmet" där vi ska förfesta. Väl framme ska vi börja förfesta men saker dra ut på det, folk har fått problem med att deras sprit inte kommer. Varför va ute i sista stund? Aja, vi som har dricker och de är segt, jag och Nille vill kolla i tågtabellen för resa hemåt. Vi stannar efter utstått tunga hot och övertalande! Runt 23.00 ska vi dra oss vidare mot "18 årsfesten". Vi möter upp ett gäng tjejer ute på gården och där får vi kvällens höjdpunkt i form av en tjej som pratat exakt som Tiffany Persson. När hon säger " Laila, har vi mer vin? ", orkar jag inte längre. Jag lägger mig dubbel av skratt och bara pekar på henne o säger : - Förhelvete, du låter förfan precis som Tiffany Persson från Hipp Hipp. Varav vi kallar henne Tiffany hela kvällen, vilket inte uppskattades. Men vem brydde sig, kmr aldrig träffa folket igen? Aja de blir två grupper som går mot festen varav ja hamnar bland dem som gick först, vilket jag ångrar än. Ludde sa han visste var vi skulle, vilket han inte visste. Men efter att gått i cirklar inne i ett, vi kan säga "näsby" och hunnit med ett parti "människoschack" så tar Ludde sitt förnuft till fånga och ringer Piddan och vi möter upp dem andra som vet var vi ska. Kommer in på festen, helt klart ett grymt förstaintryck, schyst lokal. 40 kr entré kan ju diskuteras. Men att det skulle vara över 100 personer där har jag svårt att tro, det var i princip stendött förutom vid vårt bord då, såklart. Sen vill jag nog inte minnas längre för det vi gör resten av kvällen är står och röker och hetsar Landskronas värsta huligan, eller inte. Synd om han! Nån gång efter 02.00 är vi tillbaka på elevhemmet, där vi har styrt upp efterfest. Vi är ca 10-15 personer varav ingen bor där, alla som bor där hade gått och lagt sig. Och det är svinigt, svinigt, svinigt. Piddan har förhoppingar om att få lite kärlek av Teckomatorps högerback Åsa. Stort misslyckande för Piddan. 04.00-04.30 nån gång somnar vi i sofforna, för att sen 4 h senare vakna och försvinna därifrån innan nån från elevhemmet vaknar. Sen kan vi upplevt drygaste hemresan någonsin.
Vad är det för fel på folk som har ringsignaler som låter som ett brandlarm? På tåg ska det vara tyst om det inte är påväg till match.

Resan sammanfattas Whopper Meal, Tiffany Persson, Huliganer, Tåg och En besvikelse hur Landskrona festar.
Robin, Kim, Nille och Piddan, thx för en trevlig trip! Men Landskrona blir det inte fler gånger.

En del bilder kommer upp här senare. Alla bilder kommer däremot upp på
www.jensn.pixbox.se

My Chemical Romance - Welcome to the black parade

Train-trip to LA

"Idag umgicks jag lite med mr pink panter, han minglade runder på stan i sin blå fjällräven jacka. Träffade på min favorit Majsan och tog en cigge. what a great day hu? hihi" cit: Ida C

Maja, ?, Ida C Maja, ? och Ida


Har hänt en hel del saker, både roliga och tråkiga sen jag skrev här sist. Ska inte gå in på något speciellt mer än att jag har en fungerande mobil igen, ring ring ring!  Kolla även www.jensn.pixbox.se

Nåja, igår blev de chill och lite öl i Phille o Hannahs "garage-våning". På plats var då Phille o Hannah, Jag, Robba, Kim, Lisa, Sophie och Bagge... och Sara, ett litet tag iaf !

Idag, Jag, Robba, Kim, Phille K och Bagge sätter oss 17.17 på tåget mot Landskrona. Där väntar 18 årsfest, det kan bli hur bra som helst, men också hur dåligt som helst.
Vi tror på de förstnämda.




Jag må vara ung och dum men inte den som är den som knullar runt, jag är den andra.