Protect the skin your in

Vanlig onsdag igår. Blev matlagning hos Pelle igår, tillsammans med Robba, Andrea och Felicia. Väldigt trevligt. Sen trilla Johan, Ola och Nicke också in och förfesten var total. Skellefteå trycker till Linköping (Pelle kmr ursprungligen från Linköping och är helt såld på dem) med 3-0. Johan klunkar jäger med redbull, robba trycker kapten morgan och pelle kör lite baccardi. Jag softar med öl. Blir mycket snack och lite hockey. Sen drar grabbarna ut men jag orka inte då jag skulle upp och jobba idag. Stannar gör även Felicia och Andrea och vi youtubar och bara chillar till grabbarna kommer hem igen...

Träningen idag var helt okej, bra spel i slutet men vilket väder. Orka snö nu. Ryktas 10 grader lördag och söndag så det blir nog fint! Match mot Tosteberga på lördag på deras gräsplan. Ska bli skönt med gräs.

Helgen ser annars rätt öppen ut. Fredag inte bestämt än. Får helt enkelt se. Lördag är det 20-årsfest hos Felix...


Har hittat "Protect the skin your in" tröjan nu... Marc Jacobs som ligger bakom den. Det är en välgörenhetströja. Där modeller som Heidi Klum, Gisele Bumchen och sen andra randomtjejer som Victoria Beckham har klätt av sig på. Dock är priset lite avskräckande... Men lär blir en sån ändå.

mvh

Kommentarer
Postat av: daniél

mycket snack och lite hockey, fattar den!

2009-03-12 @ 22:52:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback