Han kom Han sågs Han somnade (Freddie) ;D

jeje    robaah fillr


Igår kom Malmö-horan Freddie hit, och då fick vi ju styra upp en fest här hemma. Och det kan ha varit den bästa hemmafesten i år, iaf topp 3! Allt hände, vet inte var jag ska börja (?). Kanske kan börja med att Fanny och Emmie strula hela tiden, även Kaisa var med på ett hörn eller att Jakobsson,Felix,Lovisa och Kaisa spydde eller att alla var så jävla fulla eller att jag, Freddie och Felix strulade eller att Bagge och Kaisa mös till det ;) eller att Robin och Lovisa mös till det eller att Freddie däckade kl 23.50 eller att Pelle och Johanna strulade eller att Emma pratar så mkt så hon måste hälla i sig spriten snabbt, som innebär att hon blir asfull eller Jakobssons groggar med vodka/socker/vatten eller den "nästan" fyrkanten eller att Emmie blev jättefull eller att stolen krashar när Emmie sätter sig i mitt knä eller att Davor får näsblod när Felix trycker upp sin fingrar i hans näsa eller Phille K's äckliga flyt runt pokerbordet eller Robin's urartning för att där låg några marker på golvet.
Ja var ska man börja? Det var en sjukt bra fest igår iaf! Som Felix säger; Shit va fint det var igår!

En sak bara, STIFFE LIVSNJUTAREN du hade trivts så mkt igår, nästa gång ska du sitta med Freddie på tåget, eller stå ! ;)

Tack till alla igår. Och nu ligger Robin och Pelle och sover här bakom mig i min säng, så trötta :)
Sen få fram Pelle's nycklar och alla kort och sånt...onödigt om nån tagit de !

Idag på msn! (TOTTI: Freddie)
TOTTI says:
Nä då får man gå o tömma sig själv då, jävla Bagge..Läs även Glenn's blogg, sjukt stirrig men han och Jeppe var på ett riktgit äventyr inatt :)
http://www.lunarstorm.se/blg/blg_view.aspx?postID={D66A1362-D2A8-4359-BB3C-C0186EADA913}&UserID={7E2521E6-F5C9-4678-B73E-95C0DFCFA12D}


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bästa på läääänge=)..

2006-12-10 @ 13:42:47
Postat av: Freddie

Världsklass..

2006-12-10 @ 13:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback