Sthlm-Växjö på 30 min

Då var man framme i Växjö. En mkt snabb resa. Pär körde mig från Uppsala till Arlanda. Tur Pär hängde med in och visa mig rätt för annars hade jag yrat runt på Arlanda ännu, satan va stort det var. Vad är Sturup liksom? Iaf flygresa till Kalmar där Nicke och Ivehult plocka upp mig. Nu ligger man bara och myser på Quality Hotel i Växjö. Sista jobbdagen imorgon innan ledighet. Sen jobbar jag lördag,söndag,måndag.

På tisdag är det dax för Sales Academy. För er som inte vet är det typ "firmafest". På dagen går alla säljare på massa olika föredrag och så. Senare på kvällen blir det fest. 450 "telenorare". Vet dock inte vart i år, förra året var det på Sturecompaniet iaf. Ännu sjukare är att telenor har bokat hela hotell Ibis i Hägersten.

Ska sova nu. Börjar ju enligt schemat 10.00 imorgon, men har bestämt mig för att vi börjar 09.00. Hon jag ska jobba med gilla inte det. Men jag har Nicke och Ivehult med på min sida, våra Teamleaders alltså.

Sleep tajt.

Chantal's

Västerås, jäkligt trevligt stad. I alla fall centrum. Sitter just nu på Café Chantal's inne på "Punktgallerian". Köpte en kaffe, har dock inte druckit nåt ur den, var mest ute efter platsen. Sjukt mkt folk gå här förbi och de e alltid kul o slå ihjäl tid med att bara kolla på folk. Har även lyckats handla en ny tröja, sjukt snygg! Västerås är en bra stad för den shoppingglade. Tyvärr har man inte pengarna just nu till att gå loss!

Tåg mot Örebro väntar ju 16.10, där ska jag hämta en bil för att sen köra till Sthlm. Jobbar i Uppsala i St Per's Gallerian i helgen. Bra location!

image150

Från hotellrummet i Västerås.

Matchen igår var inte så kul, 0-0. Men en sak, Sebastian Larsson är given i EM-truppen.

vi ses!