Jens med mamma gjorde Ikea



Sjukt kul kväll igår. Bara ute och minglar och träffar nytt folk hela tiden. Så jäkla najs! Ikväll blir de förfest med erik + 7 gussar som Glenn skulle sagt, sen class!

Dagen har jag spenderat på Ikea med mamma. Lite seg var man när hon hämta en i stan imorse, men direkt ja kom dit taggade jag till! Sjukt trevligt att gå där och snacka en hel dag och handla saker till lägenheten. Handla alla köksgrejer idag, ändå känns de som jag blev rånad. 49 kr hit, 79 kr dit blir snabbt pengar! Men sjukt nöjd är jag med allt. Det finns en tanke med allt jag köpte så de kommer bli sjukt bra tror jag.

Tack alla för dem härliga kommentarerna om min nya frisyr! Inte en enda negativ kommentar har jag fått, puss på er, vi ses säkert ikväll!

mvh

märkväl de fetstilta, i exakt samma sekund!

(17:53) jens,: får man komma ikv? har försökt nå junne
(17:53) jens,: lol han ringer nu
(17:56) Caroline |: haha såg det nu
(17:56) jens,: :D
(17:56) Caroline |: ses sen
(17:56) jens,: ses sen
(17:56) jens,: lol?
(17:56) jens,: den va så jävla sjuk du

new life



Då var man ägare av en lägenhet. Såklart tog jag den, kunde få flytta in imorrn sa hon. Men sa jag återkom på måndag om när jag ville flytta in. Nyklippt är jag också, har nog inte haft såhär kort hår på minst 4-5 år.

Ikväll blir det party party, och imorgon blir det Ikea. Klockren helg detta kommer bli.

Vi ses säkert.

mvh

Hanson - I will come to you


Pelle länkar, så gammal, så bra!

Borta bra, men hemma bäst

Har haft så sjukt stressigt liv de senaste 48 h. Igår kom jag hem från jobbet, var hemma 20 min, hann duscha och sitta på buss tillbaka till stan. Det blir fifa och några öl hos Nirre innan vi går mot Banken där vi ska möta upp de andra grabbarna för att dricka lite gott och kolla matchen. 0-1 på Bernabeu, så bra är Liverpool utan Gerrard! Behöver inte säga mer. Jag som knappt skulle dricka fastnade i "bara en öl till" och det blir lätt så när man sitter och snackar med sjukt trevliga människor man inte träffat innan. Hamnar hos Pelle tillsammans med Robba, Sofie och Frida. Jag e dödstrött och ska upp och jobba 4 h senare. Somnar direkt.

Vaknar 06.30 imorse, och har aldrig varit så trött. Lägger märke till att de tillkommit en tjej till i den ena soffan när jag klär på mig. Märkväl det är mörkt och det kmr även fram under eftermiddagen att det var Ludde som låg där! Sry!

En heldag på jobbet + kollat lägenheten. Klockan slår 16.00, jag slutar. Ringer Robba och hör vad han gör, då ska Pelle,Robba,Ludde,Ola och Emelie gå och bowla. Jag är inte sen att hänga på. Vinner så klart. Liverpoolmatchen satt i än, kunde inte förlora.

Lägenheten då. Den var inte som Emils ritning. Den var spegelvänd vilket gör allt lite jobbigare. Men jag kommer ta den och samtidigt sätta mig i kö på en tvåa i samma hyreshus. Tvåorna renoveras just nu och ingen bor där så förhoppningsvis får jag en när de är klara kanske. Skiljer bara några 100 kr i hyra men ack så viktigt med sovrum. Glenn var även med och under tiden vi vänta utanför på fastighetsskötaren gick där nog ut och in fyra helt okej tjejer och orden "jeens, vilka gussar, ta den förfan" flög ur Glenns mun...

mvh

You'll Never Walk Alone






O'learys ikväll med Nirre och några till, vet inte vilka. Älskade Liverpool ska mäkta med Real, de är bara så. Liverpool för vinst! Utgång efter det skriker Nirre. Jag är inte hundra, jobb tidigt dagen efter. Nu ska jag damma av min gamla pooltröja! Edit: Blir Banken istället. Dock är O'learys bilden så snygg så den får va kvar...



Zlatan hade tung kväll igår. Men viktigt United inte fick bortamål. Gör Inter förstamålet nästa match är det tack och hej för hatade Manchester...


mvh

De går bra nu

Skönt och få gå lite tidigare idag. Hann även tvätta Jaguaren, som den blänker på uppfarten nu! Även bestämt visning av lägenheten, torsdag klockan 13. Saken är denna att när jag ringde idag, så blev jag erbjuden en annan lägenhet. Den ligger under "Jossans", exakt likadan, fast nyrenoverad och jag kan flytta in direkt då där inte bor någon + samma månadskostnad! Sååå naajs!

onsdag, torsdag, fredag, LÖRDAAAAG! POFF! känns sjukt o ha helgen planerad en tisdag...


jag leker sims, välkommen in...




och när vi ändå var igång beställde jag en jacka...



och så skickar nirre en gammal goding...

Framtida Etagevåning...


Josefine förklara och Emil rita. Vilket förklarar den omogna toaletten. Undra om biljardbordet följer med... I vilket fall så ser lägenheten ut såhär. Vilken ser helt okej ut. Ni får gärna lämna synpunkter...

Lägenhet nära nu

Ännu en dags jobb är över. Tiden gick vädligt fort idag. Hade även trevligt besök av Omsorgsprogrammet från Milner. Snart är det träning. Dock blir de bara jogg och så för mig. Sträckningen känner jag av än.

Lite komiskt är det att hon som "bor" i lägenheten jag ska kolla på bor med Emil i Oslo. Både hon och hennes kompis säger den är fin och Emil säger "take it". Jag har inte sett den än, men hoppas dem har rätt. Snart kan man cykla till jobbet!

mvh

fan, du hustlar denna gata varje helg


Såhär har jag känt mig hela helgen...

Pelle, du e helsjuk.

   


Chill Out med Lazee i fredags var helt okej. Absolut för mycket araber där men vafan, samtidigt var det bra drag. Synd bara det lukta så mkt Axe/svett på stora dansgolvet som vimla av 16-åringar och vänner från fjärran öst. Robba som fick dricka rabatterat i baren, visa att han inte klarar de. Drack sig helt redlös och behövde verkligen hjälp. Pelle är grabben som ställer upp.

Igår var det match mot Tollarp. Vinst med 5-0. Spelade 20 min bara, sen sträckte jag mig. Ska nog inte vara något farligt, men får väl vila nåra dagar nu. Vi ser riktigt starka ut i år. Får se hur vi står sen mot tuffare mkotstånd.

Sedan gick jag,Pelle,Robba och Tomas, Tomas är Pelles pappa, till O'learys och kollade Bologna-Inter och Sunderland-Arsenal. Käkade god mat och dem drack. Medans jag beställde in isvatten på isvatten, så körde Pelle oavkortat RedBullVodka, helt obegripligt att dricka sånt dagen efter en sån kväll som vi hade. Robba tog någon öl och Tompa glassa med både öl, Irish Coffe och jäger. Tompa tog notan, han sa han fick en bra bonus förra månaden. Tompa är kung.
Efter matchen drog jag hem och sov hos Pelle lite innan man hamna på bio på Egna Hem. Sick att där fanns en biosalong hemma hos dem. Biljardbord också. Playhouse.

Efter denna helt sjuka underbara helg kan jag nog snart se tillbaka på de som hände, och känna att det var positivt för mig och ett bra sätt att gå vidare.

mvh

Lazee

Lazee ikväll blir det. Ska bli sjukt fint. Imorgon match mot Tollarp. Jag säger tvåsiffrigt igen, så vi har ett mål. Sist blev de 6-1 mot Vä. Varför de inte blev tvåsiffrigt var för jag bara spela en halvlek.

Har även fått lägenhet om jag vill ha. Ska kolla på ett par stycken. Nån på Söder, nån på Öster och nån på Egna Hem. Så hoppas man e inflyttad inom en månad. Skönt och kunna gå vidare nu. Lämna allt skit dem fört med sig.


mvh

...

Fyfan, en onsdag, helt öppet inför allt folk, och mer där till... Tre år betydde visst så mycket. Jag skäms...

Matchkväll mot Vä!

Match ikväll mot Vä. Kan nästan lova tvåsiffrigt. Ska bli kul med riktigt match, var ett tag sen nu.
Sen vill Pelle nu ha med mig ut ikväll. Får se hur jag gör, hade kanske varit skönt att komma ut men kanske ändå blir det konstigt. Fredag blir det Lazee iaf, har några biljetter kvar så bara och höra av sig.

Det gjorde min dag idag...

mvh

messi nr 19



Beställde skor idag efter träningen + träningsställ. Sponsrade av Adidas som vi är var de stenhårt med Adidasskor. Tråkigt tills jag fick reda på jag kunde beställa Messis skor. Så klart stod där även 19 på skorna så fick deala till mig tröja nr 19. Väldigt tacksamt då Robba har nr 19! Sen blev de även beställt träningskläder, två par strumpor, två t-shirtar och ett par shorts.

Jobb hela jävla veckan. Har börjat tröttna lite på tiderna 7-16, men de  kanske har med saker runt omkring. Känner jag stör mig lätt och är kanske lite hård på jobbet mot några för jag själv är lite i obalans. Hoppas det vänder. Trodde aldrig det skulle kännas såhär. Helt kasst e det fan o mej. Köp av bil blir det eventuellt imorgon. Sen kan det trilla in en lägenhet snart också. Så man kan gå vidare och börja leva.

mvh

det går sådär nu.

Man har visst gått och blivit Kristianstads nya slagpåse. Finner bara en anledning till det och det är att jag inte slåss längre. Så enkelt kan det vara faktiskt. Kom till jobbet idag och visste vad som väntade. 1000 frågor. Men det var ändå rätt lugnt. Christer är ju värst, vi har jävlats med varandra sen första dagen typ. Och varje gång jag får ta bussen till jobbet trivs han så mycket. Så idag hade han en mycket bra måndag. Men det är kul! Enda förklaringen jag gav var  "För att göra en lång historia kort, satan vad stor han var". Det mesta e kasst just nu. Måste ju snart hitta en lägenhet. Det kanske hade fått den gamla tiden jag hade med dig tillbaka. En nystart liksom...




Glenn, Robba, Jag... Detta var nog senast jag använde kostym...

mvh

fight night





Bilder tagna från
www.faaashionista.blogg.se

Cenino-Erik bjöd på en bra förfest igår. Både Hörby-Hannes och Ida-gänget var där. Sen kom även Australien-Holmgren och två polare till honom dit. Vid 1-tiden ska vi in på Class är de tänkt. Men Hannes kommer inte in. För det var 22. Så vi drog till Chill Out istället där det är 35+. Att glida in där är aldrig problem.
Sanjin undra om jag är ute efter mammor numera. Det är jag inte. Vet inte vrf men tycker det är ganska nice där ändå. Blir ändå en runda till Class senare på natten innan vi ska gå och käka och sen hem. Sagt och gjort så blir de mat, kebabcity, saggekebab. Alla tyckte dock inte att det är saggekebab och alla reagerar vi olika i olika tillstånd. Fight Night avslutas på kebaben.

Bästa idag är ändå Fabbe, som skrivit till Erik på fb. "föresten... hade vi ball igår?". Jag vet inte...

mvh

Oh blogglek! Yes!

Jag fick äran att stå länkad i min gamle vän Ida's blogg , www.idassecret.blogg.se , som gav mig en bloggutmaning...uhhh vad kan nu detta vara?  -JO det går till så här. 
Jag ska utmana 7 andra bloggar och länka till dem. Antar ni utmaningen så länkar ni till mig. Därefter ska man skriva 7 st sanningar om sig själv.

7 Sanningar om mig.

Jens jobbar med handikappade.
Jens anser han inte har någon riktig vän när Emil är i Norge. Ingen som man bara kan dyka upp hos obestämt iaf.
Jens spelar ingen poker längre, bara odds numera.
Jens ska flytta innan April, annars ger jag upp, renoverar rummet och bor hemma resten av livet.
Jens gillar chill out 35+ mer än 20+ på t-baren.
Jens tycker om granntjejen Emmie... Lät mer spännande och skriva så!
Jens tyckte detta inte var så kul. Men ställde upp för Ida.

Vägrar länka massa bloggar här. Mest pga av dålig ork för tillfället... Ida du blev länkad iaf!

mvh

2nite

Äntligen kom helgen. Väntat på denna helgen länge nu!
Fredags, förfest a´la Chrille Lindberg och sen Class. Nykter, mådde så jävla bra dagen efter och sjukt kul hade jag hela kvällen.

Lördags, förfest med Nirre, Aka och Robba. Guitarr Hero, öl, lite shooooots och lite mer guitarr. Drog sen till Hessle och tog lite öl och några shot. Sen vidare mot T-baren, där vi bara stannade i 30-40 min innan vi drog vidare till chill out, 35+. Där skulle nu Nirre och David Rydén få vars en mamma hade de tänkt. Tanken slog väl mig med...

Ska snart på kalas hos min kusin i Hörby. Jacob fyller 5 år idag. Får snart köra så vi hinner till Tottenham-Arsenal.

mvh

Verkar bli helkörd helg!

Hade en bästakväll igår. Chill förfest sen Class. Hade sjukt kul där och va grymt röj hela kvällen. Även Henke Nordqvist var nykter i princip en helkväll med han. Oväntat men sjukt kul och trevligt. Skönt ändå och vakna och folk skrivit på msn " fan vad full du var igår" och svara, jag hade inte druckit en droppe.

Ikväll blir det värre. Förfest hos Nirre, längesen man träffa de grabbarna. Sen utgång t-baren. Aldrig varit på T-baren, vet inte vrf men har aldrig blivit.