Telenor Utb.

image137

Då har man kommit hem från en två dagarsresa i Sthlm. Har varit på Telenors Xpress Utbildning,  Allt har varit perfekt. Allt folk runt omkring man träffat, mat, boende. Har absolut inget och klaga över.
I tordags morse kom jag upp sen var de utbildning från 10-17.30. Mycket och ta in men de va inga proble iom dem la fram allt på ett roligt och ungdomlig sätt så även jag förstod. På kvällen gick vi alla som var på utb. + ena TeamLeadern Samuel ut och åt. Det blev Helens krog på söder. Sjukt bra mat och rejäla portioner, kosta därefter också men ingen klaga, vi blev ju bjudna.  Sen bar de av till hotell ute i Hägersten för oss som skulle bo där. Dela rum med två andra, Erik från Katrineholm(?) och Jonathan från Örebro, sjukt trevliga båda två.

Även fredag bröja tidigt, redan runt 6. Iom dusch och sådant, sen ville man ju inte för allt i världen missa frukosten på hotellet som var helt underbar. Dagen bestod av samma som torsdagen. Lära, ta in, lyssna, testa, lära, ta in...

Kom hem vid 12 ikväll, så är lagom seg nu. Hinner vara hemma tills söndag(l äs: imorgon ;] ). Sedan bär de av till Karlstad, där jag ska jobba tills onsdag då jag åker hem. För att sedan fredag eller lördag nästa vecka åka till Göteborg på ett litet jippo för oss Xpressäljare. Kommer dock hem dagen efter. Men åker redan 2-3 dagar till ett nytt ställe.

Ser fram emot detta. Allt verkar perfekt. Så nu får man se om man är en säljare eller inte.

1. 2. 3. 4.
1.Utsikt från Telenors kontor 
2. Frukost på hotellet
3. "Utbildningsrummet"
4. Telenors Matsal

Blev tyvärr inte så mkt bilder och inga roliga heller. Ska försöka tänka mer på det nästa gång...

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback