Då var det dags för final Junior-VM

Så jävla underbart. Har nog inte varit så hoppig och skrikig på många år närja kollat hockey som jag var idag. Så sjukt bra match. Svenska småkronorna är verkligen riktigt bra. Ska bli intressant och se om ett par år när denna nya generation kommit upp och spelar i A-landslaget. Tedenbys dribblingar, Pärjäärvis genombrott från kanten, Backlunds skott, Möllers förstamål i turneringen, det var rena uppvisningshockeyn i tredje perioden. Och Wikegård är bästa kommentatorn, så jävla bra på att va i matchen. Dock jäkligt fint av Slovakernas coach att plocka ut målvakten med 4 min kvar och få in ett mål också. Grymt, final nästa, antagligen på Kanada. KOM IGEN SVERIGE!