Intervju med Erik aka Cenino-Erik

Erik är lite av en innemänniska i Kristianstad, han springer in och ut på klubbarna i Kristianstad. Därför tyckte jag de skulle vara kul att få höra vad han har att säga om sitt liv.
Som alla gamla avdankade fotbollsspelare hamnade du i Kristianstad Bois. Hur gick tankarna inför det valet?

Ja, du sa själv avdankade. Svahn är ju tränare, han spelar från start, blir aldrig utbytt, man skulle varit tränare. Sen Daniel Holmgren fastna ju i Australien-livet så han kunde inte satsa på fotbollen så mycket. Sen har han alltid fullt upp med sitt helttidsarbete och så. Brasilianaren Fabbe har ju också hamnat i Bois, tror de handla mycket om att han är den enda riktiga Brassen från stan, men ändå är han inte teknisk utan en riktigt slitvarg. Även Viktor Dahl kom nu, en mycket bra kompis, så största anledningen var att jag hade många polare i laget. Fotbollsmässigt hade jag nog valt något annat.

Du har sjukt många Dolce Gabbana skor, hur har du råd?

Jag gick ju Handel i gymnasiet och fick min praktik på Cenino, som är en av Sveriges, kanske världens populäraste affär. Sen har jag bara fortsatt jobba där, dock inte heltid. Det skulle jag aldrig orka. Så jag får ju allt till sjukt rabatterade priser. Alltså de e inte för jag inte har råd, utan för jag jobbar där. Så du fattar.

Du bor i en fin lägenhet, precis vid Grand Hotel, hur har du haft råd med det med din butikslön?
Allt börja när jag var i AustralIen. Spela en del poker där. Har fortsatt och de har gått väldigt bra. Det är för pokern jag kan unna mig Thailandresor, röd sport-merca, 20 000kr soffa, glänsa i baren till höger direkt man kommit ner för trappan på class, bjuda dig på pasta. Sen äger min pappa fastigheten, men det är inget som har med saken att göra.

Händer här next för dig?
Drar nu den 4e till Thailand en månad, alltså helt sådär, vi bestämde de för 2 veckor sedan. Sen när jag kommer hem har vi viktigt match mot Åhus HBK på nya konstgräset här i stan som jag hoppas kunna spela. Efter det är de att återgå till de vanliga livet. Cenino, stå på listan på class(permanent såklart), käka pasta med dig, lira poker. Kommer även börja gå ut på fredagar. Jag står ju ändå på listan, jag går in gratis, så kan lika bra gå dit. Visa mig ute, hört där är en del yngre på fredagar.


Stort tack till Erik för han ställde upp på det här. Nästa gång är det kanske dig jag intervjuar.

Ni berättar, jag vinklar!

mvh

Kommentarer
Postat av: Erik

HAHAHAHA! du e så jävla störd! :D kul om man SJÄLV kunde ha medverkat när man SJÄLV blir intervjuad?!?!?Fy fan va folk inte kommer förstå ironin i denna så kallade "intervjun"? hahahaha

2009-03-01 @ 19:30:12
Postat av: Stoffe Banger

HAHAHAHA!

Erik sluta... Du var ju lyrisk i flera dagar innan detta publicerades..

Härligt initiativ!

2009-03-05 @ 18:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback