slööö

Johan titta in precis med McDonaldsmat.

1 st Big Mac
1 st Mellan Pommes
1 st 9 bitar Chicky Bits
3 st dippor
1 st mellan cola
1 st Kvällsposten

Jag fick inte smaka... Och nu stressar han om att vi ska ut med longboardarna och sen till Åhus och käka glass. Efter all städning och diskning är jag världens tröttaste kämpe.

Bjuder på historia som hände en kille som många av er känner väl!
Det var för någon helg sedan efter en schyst nattklubbskväll. Kalle är aspackade och hänger med tjejen hem från krogen och hoppas få komma till. Hamnar i säng med henne och de hånglar lite och så. Lagom till kuken börjar stå på Kalle så börjar han känna sig riktigt jävla kissnödig. Alltså det slår på med full kraft. Men istället för springa på toa så stannar han och kämpar vidare, mest för att hon inte ska somna eller något. De har sex och Kalle kämpar sig igenom sexet men enda han tänker på är att få kissa. Kör på och bara hoppas de är slut snart, efter ett tag orkar inte tjejen mer och Kalle sticker direkt till toa.

Och nu sker de mest galna, som Kalle utsatts för på fyllan. 

För att inte missa sätter han sig ner. Dock har han fortfarande stånd, så kuken står upp ovanför toaringen och pissar ner hela väggen. Han försöker nu sluta kissa men de går inte så han ställer sig i spagatläge över toan och styr kuken ner i toaletten ( tror alla grabbar vet exakt vilken ställning det är ). Tar cirka en halvtimme på sig för att städa upp det nerpissade golvet, väggen och handdukarna. Smyger ut med handdukar och annat tillbehör och gömmer längst ner i tvättkorgen i tvättstugan och sen glider in i rummet igen. Då har tjejen somnat och Kalle somnar också senare, med det största leendet på läpparna och bara en sak i tanken;
" detta blir något att berätta för grabbarna".

Kalle heter ju såklart något annat egentligen...


mvh

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback